Gran Canaria 0 - Tyskland 1

Återigen har jag haft datastrul och tyvärr kan det ta ett tag innan det löser sig och jag vet aldrig i förväg när det dyker upp =( .
Om jag inte kan skriva en dag så vet ni nu varför men jag kommer alltid att skriva lite om avsnitten ändå, dock i efterhand...
 
Fredagens avsnitt:
 
Noah är besviken över att bo hos Dingles och han saknar Jai. Han klagar för Charity om att han inte har en pappa som alla andra barn.
 
Jai kommer in på kontoret och ber om ursäkt för tidigare utbrott.
 
Rodney kommer hem med Bernice ifrån Brighton och han är irriterad på henne som försökt muta Dee-Dee till att följa med henne. Det gjorde att Diane stannar kvar där lite längre för att ta hand om den upprörda flickan.
 
Chas kommer hem till Lisa men hinner inte vara där länge förrän Charity kommer ner för trappan. Charity visar direkt sitt missnöje så Chas går därifrån. När Chas kommer tillbaka till puben så börjar Bernice att pika henne för att förstöra pubens rykte genom att vara föredetta fängelsekund och att det är därför de har så få gäster just nu. Hon säger att hon vill kolla bokföringen för Diane sagt åt henne att göra det. Chas svarar att Diane kan be själv om att kolla den.
 
Dan är på jobbet och han frågar Jai om inte Edna får komma tillbaka. Det slutar med att Jai blir rasande och Dan säger upp sig och går därifrån. Nikhil hör det och blir förbannad på sin bror.
 
Gennie har lämnat över Molly till Brenda på kaféet. Rachel hjälper Brenda att trösta Molly som är ledsen medan Brenda jobbar. Jai ser det men precis när han ska säga något kommer Noah in och blir glad över att se honom. Charity kommer också in men vänder när hon ser Jai. Noah blir återigen besviken. När Rachel blir ensam med Jai säger hon till honom att hon stannar i byn i hans hus men han måste lämna nyckeln hos henne. Sedan visar hon honom en bild på Archie som hon har på mobilen men precis då kommer Brenda och rycker tag i mobilen för att titta på bilden.
 
Chas bjuder Dan på en öl men Bernice blir inte glad och pikar henne för att ge bort en del av hennes mammas vinst. Chas kontrar med att hon åtminstone inte överger sitt barn igen. Bernice blir rasande men Steve kommer till undsättning och drar undan henne. Chas får samtal till puben men det är ingen som säger något.
 
Jai som är gladare nu när Archie kommer att vara kvar i byn går till jobbet igen. Han ber om ursäkt men både Nikhil och Rishi säger att han inte får leda företaget just nu. Jai blir förbannad så Nikhil är på väg att gå men stannar kvar och säger till Jai att hålla sig borta ifrån hans familj. Jai går ut och utanför fabriken kommer tårarna.
 
Gennie är besviken över att Nikhil måste jobba mer nu och hon missar sin affärsresa till Tyskland. Hon ber honom ringa Georgia men han har redan gjort det och fått reda på att mamman är på väg till Gran Canaria.
 
Sam träffar Rachel på kaféet och han berättar att Charity och Noah bor hos dem. Rachel börjar fråga honom om Jai och Charity är på väg att skiljas
 
Steve pratar med Bernice och säger åt henne att skärpa sig och inte hålla på att bråka med Chas. Bernice svarar att hon bara är ute efter att få något som är hennes företag så hon också kan tjäna pengar och inte behöver leva på hans inkomst. Bernice ber sedan Chas om ursäkt och hon får lova att inte lägga sig i hur puben sköts.
 
Charity sitter på kontoret och hon beklagar sig för Jimmy om hur män har ett behov att sprida sin säd för att känna sig manliga. Rishi kommer in för att prata med henne. Han ber henne se det ur Jais synvinkel och tänka lite på hur han har det.
 
Steve pratar med Chas och han berättar att Diane inte är intresserad av att sälja sin del av puben men det kanske är bäst om Chas ändå tar emot en check för sin del. Bernice hör det och blir rasande för att han går bakom ryggen på henne. Chas vägrar fortfarande att sälja.
 
Dan ska fixa flygblad till bokklubbskvällen. Han skriver dit att det är gratis vin, allt för att locka dit folk även om Bob sagt att han inte ska skriva så.
 
Lisa pratar med Charity. Hon säger åt henne att vara helt säker på vad hon vill göra innan hon beslutar sig för att stanna kvar eller om hon ska lämna Jai.
 
Chas får återigen ett samtal till puben fast ingen säger något. Jimmy råder henne till att ringa tillbaka men det visar sig vara dolt nummer. Jimmy berättar att de ska äta lunch idag för att sedan gå till Carls grav för idag kommer gravstenen på plats. Han frågar om hon vill följa med. Chas tvekar...
 
Gennie lyckas övertala Georiga att komma till byn istället för sin solsemester. Nikhil är mycket förvånad så Gennie berättar att hon berättat om Jais nervsammanbrott så då skyndade sig Georiga att avboka resan.
 
Dan frågar Cain på puben om han kan få jobb på verkstan. Cain är inte alls intresserad av Dans hjälp men på något sätt lyckas Dan ändå få komma dit för att provjobba en dag.
 
Gennie ber Chas att vara gudmor till Molly. Chas blir jätteglad.
 
Nicola får höra av Jimmy att han bjudit med Chas till lunchen så hon säger åt honom att han måste säga till henne att inte komma. När Chas kommer till deras bord på puben så börjar Jimmy att prata men Chas avbryter honom och hon säger att hon gärna är med på gravstenssättningen. Jimmy kan inte säga ifrån då.
 
Jai kommer hem och ser att Charity är där. Han blir jätteglad och de kramar varann. Charity säger att hon älskar honom. Jai säger att han ändrat sig och vill att hon och Noah flyttar hem igen för han vill inte ha något annat barn. Charity säger att det inte stämmer för hon tror honom inte. Det slutar med att hon lämnar honom och säger att det är slut mellan dem. Jai står kvar i fönstret och ser henne gå, båda två gråter...
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Brenda o Bob kan väl hitta på nåt kul tillsammans, båda är ju singel. Och Edna släng av dig hatten o släpp ut håret så blir livet härligare....

2014-05-05 @ 11:38:21
Postat av: Frk Höger

Jag tycker Moira såg annorlunda ut idag, det var något med håret :(
Undrar om inte det är Cameron med sin sjuka hjärna som förföljer Chas? Vem skulle det annars vara, först tänkte jag på Bernice men sen ändrade jag mig, kanske Steve?
Vad händer mellan Chas och Jimmy? Brenda och Bob? Kan det vara nya spirande romanser...

2014-05-05 @ 15:36:12
Postat av: TinaV

Det måste vara Cameron, han har ju Carls telefon.
Om jag vore Moira skulle jag skita i Cain, han bara leker med hennes känslor.

2014-05-05 @ 15:42:02
Postat av: M

Jag tänker också att det är cameron eftersom han har carls telefon och vem annars skulle ha sparat hans telefonsvar?

2014-05-05 @ 16:21:40
Postat av: Ylva

Funderar också på Cameron. Vem skulle annars vara så knäpp? Men då betyder det att han inte åkt till Jersey utan smyger omkring i byn med tanke på foton och kastade prylar. Lite konstigt...

2014-05-05 @ 17:22:34
Postat av: JH

Moira hade klippt pannlugg, därför såg hon annorlunda ut idag. Tror också att det är Cameron, dels för att han har telefonen och för att han har velat få Chas att flytta från byn. Han försöker säkert få henne så skrämd att hon vill fly därifrån.

2014-05-05 @ 18:20:12
Postat av: Lena

Tänkte också på Cameron men kan ändå inte förstå riktigt varför. Hade glömt att han har Carls telefon.Hoppas faktiskt inte på Bob o Brenda. Det bäddar bara för flamseri.

2014-05-05 @ 18:49:03
Postat av: ELIZA

Cameron?! Han är ju sjuk i huvudet...Är det han och Chas får reda på det, lär det ta hus i helvetet....Sen är jag tämligen less på ordet Sarah...Skippa snacket om hur synd det är om Debbie p,g,a Sarah....Spyyyr...Få se hur länge det håller mellan Charity och Jai..För stunden tror han att det går bra..Men han har fortfarande ett barn som hon inte vet om...Kan ju aldrig gå vägen..Med henne och bebis i samma by...

2014-05-05 @ 20:24:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0