Superdupererbjudande och en keps

Chas går ute och pratar med Cain om ett sms hon skickat till honom men precis då möter de Debbie så Cain blir sur och muttrar om att Chas går efter honom, för att Debbie inte ska tro att de är vänner. Cameron som hör allt säger åt Chas att låta Cain vara eftesom han kommer aldrig att ge med sig. Senare så söker Cain upp Chas på puben och säger att de kan prata med varann så länge Debbie inte får veta något. Även denna gång hör Cameron detta och han blir väldigt förvånad men inte speciellt glad.
 
Belle och Gemma möter Thomas i byn. De försöker fota honom men så kommer Sean och vill hänga med dem. Han går in på kaféet för att få några latte ifrån Ruby men hon säger nej eftersom Sean betett sig illa när han tog Sandys permobil. Sean får återvända tomhänt till kompisarna. De bestämmer sig för att gå hem till Thomas men Belle som har fått en lista på saker att göra av Lisa måste gå hem.
 
Bernice annonserar om  "Superdupererbjudande" på puben, ät två rätter men betala för en. Precis som Chas hade försökt häromdagen. Marlon blir inte alls glad när han hör det eftersom det kan skapa extrajobb för honom.
 
Moira kommer med kött till puben. Chas passar på att prata med henne om Cain. Hon är glad över att brodern börjat prata med henne igen. Sedan frågar hon Moira om hur hon känner för honom. Moira säger att det är slut mellan dem. Det gör att Chas söker upp Cain och råder honom att prata med Moira som behöver honom nu när hon har det jobbigt.
 
Ruby försöker få med Sandy ut men han vägrar att sitta i rullstolen. Hon föreslår då att Sean kommer och hjälper honom eftersom det är hans fel att Sandy inte kommer ut. Sandy vill inte ha någon "vårdare" men lockas av tanken om att få en "slav". Det leder till att Sean och Sandy får roa varann. Sean tar med sig Sandy till hyddan i skogen där de sedan sitter och pratar. Sandy berättar att han var rätt lik Sean när han var ung, förutom kepsen då... Sedan tar Sandy Seans keps och tar på sig den =)
 
Lisa beslagtar Belles mobil eftersom hon är uppnosig och inte gör som hon ska. Belle ska iväg för att träffa Gemma för att se på film. Precis när Belle gått så får hon ett sms av Thomas. Lisa som har mobilen ser det och inser att Belle inte alls ska träffa Gemma. När hon sedan tittar lite till i mobilen så ser hon bilderna som Gemma tagit på Belle när hon poserar. Lisa blir alldeles förskräckt och visar Zak bilderna. Han blir inte heller glad när han ser dem.
 
Rhona blir tokig på Paddy som inte gör något vettigt hemma. Han vill göra mer än bara svara i telefon på kliniken så han börjar sätta upp hyllor men det går inte så bra. Rhona säger till Paddy att Marlon behöver hjälp på puben. Paddy blir glad och skyndar sig dit men Marlon har ingen aning om vad som händer. Han låter ändå Paddy få hjälpa till med disken även om Paddy hellre hade lagat maten.
 
Belle beklagar sig för Gemma om föräldrarna som är så stränga. Gemma råder henne att vara den snälla flickan ett tag så föräldrarna lugnar ner sig. Belle lyssnar på sin vän och går hem för att laga mat och be om ursäkt för sitt beteende. Zak är glad men Lisa tvivlar på att det är uppriktigt menat så hon litar inte riktigt på Belle än.
 
Cain söker upp Moira på gården för att prata med henne. Hon är inte intresserad eftersom hon är så trött på hans hämndbegär som han alltid visar. Hon säger att hon aldrig vet var hon har honom och nu vill hon inte ha honom längre. Moira kör ut en väldigt besviken Cain.
 
Moira kommer gåendes utanför ladan på gården. Cain står och väntar på henne för han vill prata. Moira säger att hon redan sagt allt, hon vill inte vara ihop med honom längre. Hon säger att hon behöver en man som hon kan lita på och som älskar henne. Då säger Cain att det har hon..

Kommentarer
Postat av: ELIZA

Gulle-Cain!!! Inte ens jaaag var sån som Belle nu är...Ligger nåt i kåta tonåringar som Charity sa...Men, verkar accepterat i England att dom blir "vuxna" tidigt..Får dom inte gifta sej när dom är 16 år? ....

2014-05-30 @ 20:05:04
Postat av: Maria

Belle är totalt urspårad. Skulle ge min unge en rejäl åthutning om hon pratade sådär till mig. Lisa har rätt, hon ser ut som en slampa. Det verkar dock naiva och tror alltid att det är ngn annan som lurar Belle. Gemma har jag dock riktigt svårt för.

Förstår inte hur paddy står ut med rhona och veterinären.

Undrar hur det går för Edna nu? Hon måste vara utmärglad och sjuk.

2014-05-31 @ 00:23:19
Postat av: Madde

Jag håller med dig, Rhona och den andra veterinärkompisen är så otroligt irriterande, det är som de inte kan komma varandra nära nog haha de sitter nästan i knä på varandra...
Kommer ej ihåg den andras namn men vilken attityd, snorkig och sarkastisk mot de flesta och sen ser hon så fånig ut med sin snörpiga lilla mun och tunna rufsiga flätor. Hennes karaktär i HTG är också helt onödig då där redan finns en sådan person.
Skönt att slippa se Katie och hennes plågade min men hon har alltid varit trist på något sätt och kemin mellan henne och Declan när de skulle vara kära är något av det sämsta jag sett i HTG...

2014-05-31 @ 10:01:58
Postat av: Ylva

Belle är jobbig men hennes mobilsignal "Potato" är rätt kul tycker jag :)

2014-05-31 @ 12:43:39
Postat av: Julia

Cain.. åh, man smälter!

2014-05-31 @ 14:28:42
Postat av: Jackson

Nu vill vi se MYCKET mer av Moira och Cain!!!!!

2014-05-31 @ 17:14:18
Postat av: Maria

@ Madde

Haha, du satte fingret på det! Dessutom tycker jag det är larvigt att hon ska bli bundits med alla så snabbt. Det är bara för henne att bjuda in sig själv på ett glad vin så är allt ordnat. Vet inte om hon ska ta över dianes roll som kloka vännen som ger bra råd.

2014-06-01 @ 00:31:39
Postat av: Madde

Maria...ja precis hon är polare med alla kvinnor men verkar mindre förtjust i män, än så länge iallafall..
Jag undrar lite över Bernices karl, han är ju normal och trevlig och det kan man ju inte vara i HTG så lär väl dyka upp några skelett ur garderoben, annars blir jag förvånad.

2014-06-01 @ 09:17:25
Postat av: Frk Höger

Vanessa kan ju ha tröttnat på män efter alla erövringar hon pratade om... Hon kan ju alltid bli ihop med Charity som har vanan inne med tjejer ;)
Det är lite läskigt att vi genast misstänker att det är något som är fel med Steve för att han verkar ok men som sagt, ingen är väl helt normal i den byn.

2014-06-01 @ 11:58:53
Postat av: Anonym

Steve verkar litet för OK för att platsa. Tycker inte alls att han passar ihop med läskiga Bernice. Får vibbar som för mig till Charlie, som blåste Diane å det värsta.


2014-06-01 @ 18:55:45
Postat av: Angelica T

Jag tror nog att det tar slut snart och Steve försvinner ur HTG. Men kommer säkert hända något innan dess :)

2014-06-01 @ 22:00:44
Postat av: Ellie

Hej alla!
Vet ni när det är dags för sommaruppehåll för htg? Bävar för den :P

2014-06-01 @ 22:59:35
Postat av: Frk Höger

Ellie, det finns en flik uppe på förstasidan som heter "Uppehåll?" Där står det att det börjar den 19 juni...

2014-06-02 @ 00:16:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0