En stolt tant och en ettrig veterinär

Debbie pratar med Charity om att sätta dit knarklangarna på Doms företag för då kan han börja jobba hos henne sen. Charity blir orolig och ber Debbie ta hjälp av Cain. När de pratar med Cain så vill inte han hjälpa till men då säger Debbie att hon tänker genomföra planen ändå vare sig han är med eller inte. Det gör att Cain kontaktar en av sina vänner som hjälp.
 
Vanessa går in hemma hos Edna och ser henne ligga på soffan. Hon blir orolig över att det hänt något men Edna sover bara. Edna blir förbannad när hon vaknar över att Vanessa gått in i hennes hus.
 
Bernice kommer till stallet för att träffa Steve. Hon nonchalerar samtalen hon får från Chas som behöver personal i baren. Steve säger åt henne att behandla Chas ordentligt för en dag kanske de behöver hennes hjälp. Sedan säger han åt Bernice att börja mocka eller gå till puben för att jobba. Bernice väljer då att mocka i stallet. Hon ber sedan Chas om ursäkt och hoppas att de kan bli vänner en dag.
 
Alicia går hem för att packa ihop hennes och Jacobs saker. Hon säger till David att hon snart är ute ur hans liv för gott men då ser inte David så glad ut. Priya är däremot glad över att få ha David för sig själv hemma så hon köper sexiga underkläder och hämtmat. Alicia och Jacob går till värdshuset men det visar sig att Eric precis hyrt ut det sista lediga rummet. Han erbjuder dem att bo hemma hos honom och Val. Jacob surar men Alicia tackar ja.
 
Megan söker upp Robbie hemma hos Andy. Hon ber honom att stanna men han vill inte. De går till puben för att prata om saken men när Declan dyker upp blir Robbie sur igen.
 
Andy och Katie är på puben tillsammans med Sarah och Kerry. När Andy går iväg en stund så säger Katie till Kerry att Andy är en klippa som alltid finns där för henne, sedan säger hon att hon undrar varför hon släppte honom ur sitt liv. Kerry blir på sin vakt och säger att han är hennes nu men då skrattar Katie och säger att hon bara skojade.
Declan står en bit ifrån och han ser inte så glad ut när han ser att Katie har roligt tillsammans med Andy. När han och Megan ska ut och äta så vill inte Katie följa med dem.
 
Jacob är grinig över att bo hos Val och Eric. Val är lite butter över att ingen sagt något till henne om att de ska bo där. När hon sedan lagat mat och Jacob inte vill ha så skäller hon ut honom och säger att han ska vara glad över att både hans mamma och David tycker om honom för det är mer än vissa andra har.
 
Dom kommer till puben och han träffar Debbie där. Han börjar flirta med henne och plötsligt böjer han sig fram för att kyssa henne. Debbie stelnar till och drar sig undan. Hon skyller på att hon måste hämta barnen sedan går hon därifrån. Cain som sett dem följer efter Debbie. Han säger åt henne att tänka på vad hon gör och att hon kommer inte bli lycklig om hon fortsätter med sin lek med Dom. Debbie svarar att hon tänker göra som hon själv vill och hon tänker inte låta någon stå ivägen för henne.
 
Vanessa köper choklad för att ge Edna och be om förlåtelse. Rhona råder henne att ta med Paddy när hon ska dit. När Paddy och Vanessa dyker upp hos Edna så går det inget bra denna gång heller. Edna vill inte ha med dem att göra och ber dem lämna henne i fred.
Senare så återkommer Paddy ensam för att prata med Edna men hon vägrar att öppna. När han kommer till puben så säger han till Vanessa att han har vunnit vadet. Hon lovar att betala honom de 200£ i morgon.
 
Megan föreslår Declan att de bör anordna bröllop och andra stora fester, fler än de gjort tidigare. Hon vill ordna allt som tack för att hon får stanna.
 
Charity hittar en romantisk komedifilm hemma hos Cain. Debbie säger att det inte är hennes utan Moira lämnade den senast hon var där. Charity har väldigt roligt åt att Cain blivit en mjukis. Hon och Cain åker sedan ut på spaningsuppdrag. De sitter utanför Doms arbetsplats och när Cains medhjälpare planterat droger på företaget ringer de polisen som kommer dit och gör en razzia.
 
David ser Jacob ute på gatan. Han försöker prata med pojken men Jacob ber honom hålla tyst. Alicia kommer dit och hämtar honom. David säger att han gärna träffar Jacob någon gång ibland, att han kan väl få sova över. Jacob är sur och har inte alls lust med det. När Alicia kommit hem och fått Jacob att sova så pratar hon med Val och Eric. Hon erkänner att trots allt som hänt så älskar hon David mer än någonsinn.
 
Dom kommer till puben och berättar om polisrazzian. Han är orolig för att åka dit även om han inte är inblandad och för att han kommer att bli av med jobbet. Debbie börjar flirta med honom och de sätter sig vid ett bord längre bort från bardisken. Cain och Charity som kommer in ser dem. Moira kommer in men Cain visar inte att han bryr sig om henne. Debbie bjuder in Dom hem till henne. De dricker viin och hon vill att han stannar. När han fyller på vinglasen så rotar hon i hans jackfickor. Debbie hittar nyckeln men lägger tillbaka den. Hon tar sedan med sig Dom upp till sovrummet.
 

Kommentarer
Postat av: AnnaS

Dom måste vara extremt desperat! Nyss flörtade han ju våldsamt med Moira, nu vill han vara med Debbie, som aldrig har sett så mycket ut som en isbit tidigare. Förstår inte hur han vågar försöka kyssa henne.
Och när ska Charity och Cain låta Debbie klara sig själv? Hon ska skyddas mot allt och få hjälp med allt.

2014-05-09 @ 14:10:48
Postat av: Madde

Debbie blir väldigt oattraktiv pga sitt arga sätt, undrar hur hon skulle se ut om hon var en varm, glad tjej, men det har hon aldrig varit i HTG iaf.
Otroligt fånigt att hon nu ska vara någon slags gangster med Cain och Charity som underhuggare, haha jösses...dagens asgarv!
Oj vad Bernice lagt ut om rumpan sen sist, hon är ingen vidare skådis heller då hon verkar ha fått läpparna igenklistrade och får kämpa för att få fram ord...
Vad mer kan jag klaga på...jo Robbie förstås, kunde de inte hittat en söt grabb till den rollen men det kan ju vara meningen att han ska vara liten och ful och såå irriterande så jag får lust att.. ja iaf byta kanal.
Trevlig helg!

2014-05-09 @ 17:10:05
Postat av: Jackson

Undrar var i cyberrymden mitt långa inlägg hamnade....

2014-05-09 @ 18:25:15
Postat av: Kristina

Ja, vad ska Debbie in o rota bland gangsters för? Nu tänker hon inte på att hon har två barn varav ett sjukt att ta hand om! Tänk om hon hamnar i fängelse eller de kriminella skadar henne eller barnen?
Och Bernice - visst är hon dryg! Tur att hon fått tag på en vettig karl i alla fall. Jag trodde faktiskt inte att han skulle välja henne.
När ska någon fatta vad som är fel med Edna?!

2014-05-10 @ 09:53:21
Postat av: TinaV

Detta med hela Debbie historien är ju bara löjlig, borta är den oroliga mamman.
Den lille stackars pojken vet väl inte vem hans mamma är, hon missköter båda sina barn och ingen bryr sig.
Hon ville ha empati när Sahra var sjuk, och nu ska hon börja langa droger till människor som kan dö av att använda dom.
Önskar att dom inte tog in detta, det är inte speciellt trovärdigt.
Jakob har också blivit en liten sur unge, allt kan inte alltid bli som man önskar, det är mest synd om Alicia.

2014-05-10 @ 09:58:10
Postat av: Jackson

Undrar just hur Dom kommer att reagera när han inser att han enbart är ett verktyg i Debbies affärsplaner. Inte speciellt smart av henne att ge sig in i drogkretsar.

Bernice är väl en hopplös hemsking! Steve, däremot, börjar jag gilla mer och mer. Tycker att de är ganska omaka.

Veterinärbrudarna skall vi inte tala om.... Förstår att Paddy börjar intressera sig för fiskar. Haha!

Kan ingen av Ednas pangsjokompisar få henne att förstå att de flesta i omgivningen faktiskt vill henne väl? Hon uppför sig ju rent bedrövligt just nu. Inte det minsta till gagn för henne själv.

Synnnnndddddd att Alicias känslor för David aldrig går över! Hans förslag att de skall fortsätta att bo ihop är ju bara för mycket.....

Robbie - stick, fort som bara den!

Har länge väntat på att få se Debbie mörk igen, men känner ändå inte igen henne. Både ögonbryn och hår ser mer färgade ut än förra gången hon var mörk. Kanske mer smink/färg?

Tvivlar på att Katie och Declan skall kunna reparera sitt äktenskap. F n känns avstånden dem emellan milsvida.

Megan är mellan varven riktigt snäll och sympatisk, men när Robbie är med i bilden blir allt en enda, negativ röra.

2014-05-10 @ 12:38:01
Postat av: Frk Höger

Jag uppfattade det som om Debbie vill ta över kunderna från firman som nu åkte dit för drogerna, inte att hon vill ta över hela firman med droghandeln. Är Dom helt oskyldig eller är han endel av det företaget? Han kommer oavsett inte bli glad över att utnyttjas av Debbie.

2014-05-10 @ 13:06:12
Postat av: Kristina

Håller med Frk Höger - det är bara budfirman som Debbie vill ta över men varför måste hon ta precis deras!? Men sådan mor, sådan dotter, Charity skulle ju tvunget har Kings firma!

2014-05-10 @ 17:13:20
Postat av: Jackson

Hon vill nog enbart ha budfirman, men, farligt, farligt att välja just den firman. Och hur oskyldig tror vi att Dom är? Visserligen behöver inte pappan vara likadan som sin dotter, men hon är ju vä'ldigt förslagen för sin ålder.

2014-05-10 @ 18:07:28
Postat av: ELIZA

Tycker allt är bedrövligt! Har dom bytt alla manus författare?? Och var kom Dom med dotter in i bilden? Bor dom i byn? Hon går ju i alla fall från buss hållplatsen...Och bud firman..Tror inte heller Debbie tänker på att ta över drog handel, men vad har hon där att göra??.. Och sätta polisen på firman...Hon har ju en firma i byn,borde väl räcka med arbete där...(fast inom parentes jobbar dom när det passar,Cain låg i soffan ganska mycket när Debbie var på lasarettet)utom när Moira kom och skällde upp honom för både Chas, och att han inte infann sej för...vad ska jag säga...skickade ögonkast, att...kom....Hmmmm....Sökte på Debbies riktiga namn...Ett tag sen..Hon ler inte så man ser tänderna på, tror jag knappt nån bild,så den roll hon har passar nog henne...Gäller bilder utanför rollen...Och Edna...Edna,Edna, vad kan jag göra för Dej så Du tinar upp????? Herrejisses...Huuuuur djävla stolt går det att bli?????????? Be om hjälp!!!!!!!

2014-05-10 @ 21:59:34
Postat av: Madde

Dvd för bebis Molly, Baby Einstein hette den...och allt med Debbie nu booring.
Tur att jag iallafall inte kan titta på några dagar för nu är det riktigt DÅLIGT HTG!!!

2014-05-12 @ 12:50:16
Postat av: Jackson

Är inte Nikhil, som är så om sig och kring sig, i synnerhet när det gäller Molly, rädd att hennes ögon, hjärna e d skall skadas vid TV-tittande i så unga år????

Debbie, hur kunde Du gå på denna nit? Du brukar vara smartare.

Litet gulligt att se Cain uppstassad å konstens alla regler, men tusan att Moira och han aldrig kan få en normal träff.

2014-05-12 @ 17:40:28
Postat av: Jackson

Debbie var verkligen sanslöst otrevlig mot flera personer idag.

2014-05-12 @ 18:02:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0