Mitt fel...

Idag är det mitt fel att det inte blir något inlägg men jag hinner inte se avsnitten så därför kan jag inte skriva något men som vanligt så fyller jag i detta inlägg med dagens händelser så fort jag får tid. Diskutera gärna dagens avsnitt ändå =)
 
 
Såja, här är vad som hände:
 
David och Alicia ska försöka "göra slut" offentligt. De är på kaféet när David börjar tjafsa med henne. Alla blir förvånade men Alicia verkar inte vilja bråka offentligt så David måste hela tiden kämpa för att få med henne i bråket. David träffar sedan Priya och hon vill göra deras kärlek officiell men David vill vänta tills Jacob kan acceptera att det är slut med Alicia. Trots det så sitter David och Priya och kysser varann i soffan hemma hos honom. Jacob kommer hem från skolan och ser dem genom fönstret. Han rusar till puben och säger högt till sin mamma att David är otrogen med Priya. Alicia och Jacob går hem för att reda ut allt. David försöker hitta på en historia om att Priya kommit för att låna mjöl (eller vad det nu var, socker?) men Jacob säger att han såg dem. Jacob är jättebesviken och Alicia och David försöker då att berätta sanningen för honom, om att de gift sig endast för att han skulle få bo kvar i byn.
 
Megan vill stanna i byn men Declan är väldigt besviken. Hon ber om ursäkt och förklarar att han hade antagligen gjort samma sak mot henne om hon lurat honom på pengarna. Declan blir sams med sin syster och de berättar för Katie att Megan blir kvar där. Katie blir inte glad och hon undrar hur det blir med Robbie. Det visar sig att Robbie känner sig sviken av sin mamma och vill inte alls vara kvar. Han vill bara få pengarna så de kan bo i London. Robbie flyttar hem till Andy så länge och det uppskattas inte av Katie.
 
Vanessa fortsätter att försöka bli vän med Edna. När Edna blir besviken på affären som inte har den lite dyrare hundmaten så vill Vanessa skjutsa Edna till stan för att handla där. Edna vill inte ha den hjälpen så hon går hem. Senare får man se att Edna ger Tootsie lite kött medan hon själv bara tar ett litet salladsblad. Hon verkar inte må riktigt bra och går omkring och nyser. När Rhona frågar Vanessa om varför hon är så angelägen om att bli vän med en gammal tant så svarar Vanessa att det är för att vinna vadet med Paddy. Vanessa går sedan till Edna men ingen öppnar dörren, endast Tootsie är hemma och skäller.
 
Paddy är ute och fiskar hela dagen. Han kommer tillbaka tomhänt och han talar om för Bob att det var jättetråkigt. När Rhona dyker upp så vågar han inte erkänna att det var trist så han planerar att ge sig ut och fiska fler gånger.
 
Alicia pratar med David om att de måste flytta. David tycker inte alls det är nödvändigt utan han vill ha dem kvar i huset. Priya håller med Alicia i det här fallet men David lyssnar inte på henne. Osämjan mellan Priya och Alicia blir inte bättre av att båda jobbar ihop på puben. Priya säger åt Alicia att hålla tyst eftersom annars kanske hon avslöjar deras fakeäktenskap. Alicia svarar att hon vill bara Davids bästa och att det inte är Priya. Priya inser att Alicia har känslor för David men det förnekas givetvis av Alicia. De båda tjafsar med varann så Rishi är tvungen att säga åt dem att sluta. David kommer dit och när han kysser Priya helt öppet blir Alicia ledsen. Priya tycker att de ska tala om för alla att äktenskapet mellan honom och Alicia var endast för att Jacob skulle få stanna. David vägrar eftersom han är rädd att de i så fall kan bli straffade eftersom brottet är värre än bigami.
 
Dom kommer till verkstan och Debbie börjar prata med honom. Hon erbjuder företaget han jobbar för att få rabatt på verkstan om  de anlitar henne men Dom säger att de redan har mekaniker. Debbie bestämmer sig för att hon också ska försöka starta en budfirma med motorcykelbud. Charity blir överlycklig över tanken på att snygga mc-killar kommer att finnas i närheten. Debbie anlitar Dom för en körning men i själva verket så vill hon bara träffa honom för att få reda på mer om företaget. Dom vill inte prata så mycket om sina chefer så Debbie anar att de är skummisar. När hon försöker få reda på om de är knarklangare så vill inte Dom säga mer. Det gör att Debbie blir mer och mer nyfiken. Hon bestämmer sig för att göra allt för att ta över kunderna från Doms företag även om det kommer att skada honom. Debbie är trött på att bli utnyttjad av män som tycker om henne så nu ska hon ge igen.
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Madde

Den här nya kvinnliga veterinären har ju exakt samma jobbiga jargong som den andra, Paddys fru...
Varför ta in en kopia och seddutom är deras jargong enbart skitjobbig.
Debbie är äntligen mörkhårig igen, tack o lov.
Katie är inte söt längre, är det meningen eller vad ska man tro...sen saknar jag Diane och inblick i hennes liv men hon är väl för gammal enligt producenterna, däremot Bernice kunde försvinna igen, hon pratar som en buktalare samt otrevlig...

2014-05-08 @ 17:47:28
Postat av: ELIZA

Himlar med ögonen och börjar tycka det närmar sej "Åsanissenivå" ...Nu ska Debbie ta över bisnissen från dom schtooora pojkarna...Herregud,är det knarklangare, är dom inte att leka med,dessutom,tror jag inte såna lämnar över till nån flick snärta i Emmerdale...Och hur stort CV (inom brott) pappa Cain än har så är han nog små potatis för dom riktigt stora pojkarna...Ha ha ha , har ju alltid tyckt att "affärs" världen är ett stort skämt, och det här gjorde inte saken bättre....Edna, nu får Du ge dej,nån måtta får det vara på självständigheten...Alla vill garanterat hjälpa om dom bara får...Men Du är så sur och fräser åt alla så snart struntar dom i Dej...Ja Madde, vad har hänt med Katie?? Duscha och kamma sej kan man väl göra fast man mår dåligt till både kropp och själ...? Tycker Charity är okammad också...Vilken värld lever David i??? Skulle Alicia och sonen bo kvar när han har en annan kvinna?? Oj oj oj...Nog för att man kan vara snäll,men det finns ju gränser...Och Robbie....Vad anser han sej ha för rätt till att leva på morsans pengar??????????????? Och skulle inte han dra till London?????????????????????

2014-05-09 @ 09:47:11
Postat av: AnnaS

Jo, snälla Robbie, dra till London NU!!!
Han är väl vuxen nog att ta vara på sig själv och han kan väl få lite av mammas pengar även om hon stannar i byn. Jag gillar Megan när hon är snäll, hon får gärna stanna!

2014-05-09 @ 11:30:08
Postat av: Linnéa

Visst var det Debbies hårfärg tidigare? När hon kom till Emmerdale, menar jag.

2014-05-09 @ 16:00:20
Postat av: Linnéa

Robbie! Han är inget litet barn. Hans beteende är oerhört barnsligt, men han är rent teoretiskt vuxen. När ska han inse det?

2014-05-09 @ 16:37:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0