Början på en galenskap?

Alicia frågar Andy dagen efter vad Debbie ville när hon kom över men han vill inte prata om det. Alicia frågar sedan Debbie när de möts på cafét men även där blir svaret ingenting.
Andy går över till Debbie och säger att han kan gå med på en ny graviditet, problemet är bara hur de ska berätta det för Cameron och Alicia.
 
Rhona möter Laurel ute på gatan och få veta att Laurel och Ashley ska förnya sina löften. Precis då kommer Marlon förbi och Rhona berättar glatt nyheten. Hon säger sedan att Marlon borde göra deras tårta. Marlon mumlar ett lycka till och går därifrån.
 
Gennie åker in till stan för en antsällningsintervju. När hon återkommer så kan hon berätta att hon fått jobbet och börjar om en vecka. Hon går över till kontoret och vill jobba men Georgia är där så Gennie kan vara ledig. Gennie går då ut och pratar med vännerna ute i fabriken. Georgia ser det och rusar ut och säger till flickorna att jobba, inte sitta och småprata. Nikhil blir rasande på sin mamma och tillslut så brister det för honom. Han ryter åt mamman att Gennie är så mycket bättre och att han är trött på mammans nedlåtande stil mot allt och alla. Detta leder till att Georgia går hem till Gennie med en flaska vin och ber om ursäkt på sitt lilla snorkiga sätt.
 
Ashely, Sandy och Laurel ska äta lunch på puben och hon beställer maten vid bardisken hos Alicia när Marlon kommer ut och Alicia ger honom lappen och ber honom att ta upp resten av beställningen. Det blir väldigt spänt mellan dem och Sandy observerar allt.

Charity och Priya kommer hem från stan efter att ha handlat underkläder till bröllopet. De ser Cain så Charity säger åt honom att hjälpa Priya med bilen.
Cain kollar sedan på bilen och konstaterar att den behöver ett nytt avgasrör. Priya som har ont om pengar går med på hans deal om att fixa bilen till självkostnadspris och sedan bjuda honom på en drink efteråt.
 
Nicky kommer in på puben och går fram till Gennie. Han ska precis berätta något för henne när Jai kommer fram till bardisken. Gennie avbryter Nicky och tackar Jai för att ha stått på hennes sida mot Georgia. Jai säger att det inte var han utan Nikhil som sagt ifrån. När Jai gått så säger Nicky att han älskar Gennie. Hon blir lite förvirrad men han säger att de ska iväg. Efteråt får vi veta att de varit på en restaurang och när de skildes åt hade han bara fått en puss.
 
Debbie berättar för Cameron om hennes och Andys planer. Han blir inte förvånad. De hinner inte diskutera saken länge förrän Alicia kommer in och kräver att få veta vad som händer. Alicia får veta och Andy kommer dit. Hon är inte alls glad och hon känner att hon inte kan gå med på det. Alicia går därifrån rasande och ledsen.
 
Gennie och Nikhil blir ensamma på kontoret för Jai och Georgia åker iväg på ett möte. Nikhil berättar om barndomsminnen och mamman. Gennie berättar om pinsamma saker Brenda gjorde när Gennie gick i skolan.
Hon får sedan ledigt resten av dagen så hon åker in till stan med Brenda och lunchar.
När de återvänder så får Gennie ett sms om att det är ett kontrakt som måste ordnas på kontoret. Gennie kommer dit och Nikhil som är ensam kvar bjuder henne på ett glas vin. Han har satt upp några av hennes små rosa fluffbollar på hennes telefon. Det visar sig att han inte hade jobb åt henne utan ville bara att hon skulle komma dit. Ganska snabbt så råkar han nämna Nicky och det gör att Gennie och Nikhil börjar bråka igen. Helt plötsligt säger Nikhil att han faktiskt är orolig för henne eftersom han älskar henne. Gennie blir förvånad, andra killen på kort tid som säger så. Sedan säger hon till honom att göra något åt saken men han står handfallen och mumlar att han ska. Gennie tar då tag i honom och de kysser varann. Tyvärr blir de avbrutna av att Jai kommer så Gennie går därifrån och Nikhil står kvar förvirrad över vad som hände.
 
Rhona är orolig för Marlon som verkar så deprimerad. Hon bjuder över Ashley och Laurel på middag men även Marlon. Han tackar dock nej.
Rhona och Laurel börjar bli fulla och då råkar Rhona nämna att Marlon träffar en gift kvinna. Ashley blir givetvis väldigt intresserad och vill veta mer men Rhona säger att hon inte vet så mycket mer än att det tog slut innan något hände.
 
Betty sitter på puben och har Nickys sällskap eftersom Gennie inte dykt upp än. De tycker synd om Marlon som sitter och deppar.
Ashley kommer in och vill köpa en flaska vin. Han berättar högt och tydligt att Marlon är det stora samtalsämnet på middagen eftersom Rhona talat om att han träffar en gift kvinna. Marlon förnekar det givetvis. Ashley säger att ALLA saknar honom. Betty njuter av att få höra lite skvaller men har svårt att tro att någon vill ha Marlon.
Ashley går tillbaka till Paddy och Rhona men precis utanför huset stannar han till. Han blir förbannad och slänger vinflaskan i gatan. Tjejerna och Paddy kommer ut och Ashley säger att han snubblat. Laurel insisterar på att städa upp efter vinet eftersom det är hennes man så blir det hennes ansvar. Ashley står bara och stirrar med galen blick.
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ånej! Inte en galen människa igen!

2013-05-24 @ 20:53:16
Postat av: AnnaS

Mitt namn försvann.

2013-05-24 @ 20:54:09
Postat av: Hanna

Den där överklasskärringen, Georgia, måtte hon inte stanna länge i serien. Hon gör mig tokig!
Synd att Alan inte kommer vara kvar i serien. Kommer han finnas kvar i avsnitten som sänds i Sverige ett tag till? ELler var har han tagit vägen i serien egentligen?

2013-05-25 @ 11:19:25
Postat av: J.

Ny här. Kul med en Emmerdale-blogg :D Kollat på serien till och från sedan 08, nu följer jag den dagligen.

Jag har funderat på en sak jag tror kommer hända. Barnet Amy bär på. Får för mig att det kommer bli så att det kommer vara en bra match för Sarah och att barnet kommer rädda henne. Vad tror ni? Är jag helt ute och cyklar? Tycker de hintat lite om det.

2013-05-25 @ 17:15:05
Postat av: Jackson

Wow! Det vore ju fint!!!!

2013-05-25 @ 17:40:47
Postat av: Lena

Jo jag har också haft de funderingarna. Vi får hoppas på det.

2013-05-25 @ 21:14:47
Postat av: Jackson

Fast är ju inställd på att lämna bort barnet.

2013-05-26 @ 08:23:09
Postat av: Jackson

Fast Amy är ju inställd på att lämna bort barnet, skulle det stå..... Sorry!

2013-05-26 @ 16:23:57
Postat av: AnnaS

Ja, det förutsätter ju att Amy berättar om barnet och att Cain är pappan...

2013-05-26 @ 20:14:16
Postat av: Jackson

Vem kunde tro att mesproppen Ashley bar på så mycket ilska inombords??? Hej och hå!! Och plötsligt är Laurel hur hatisk som helst mot Marlon... Tycker att Gennie borde ha den goda smaken att ligga litet lågt vad gäller Nikhil och inte så snabbt sitta och pussa honom på puben. Brenda är bara för mycket!!! Likaså tanten Sharma. Oj, oj!!!!!

2013-05-27 @ 15:04:42
Postat av: Jackson

Och HUR skall det gå för Moira??? Nu har hon många emot sig. Är det dags för henne att lämna serien?

2013-05-27 @ 18:40:22
Postat av: Andrea

Brenda är ju så dum nu.. onormal dum varför? spelar de henne så nu? ska de bli en story om de eller?

2013-05-28 @ 01:14:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0