Hetta i verkstan

Igår:
John blev inte så sur när han fick höra att Hannah jobbat för Declan. Däremot så vill han ta en del av Moiras lön för att betala tillbaka.
 
Sean går runt på verkstan och stör Aaron i arbetet. Aaron tappar tillslut tålamodet och råkar knuffa till honom så han skrapar upp ett sår i pannan. Som tur är ser Rodney det och kan vittna om att Aaron inte slagit Sean när Ali kommer för att fråga.
 
Moira ska betala av en del av skulden till Cain men han blir lite sur när hon inte betalar det hon ska. Hon säger att Hannah behövde pengar till skolresan.
 
Belle ser när Sean stjäl en kaka på cafét men säger inget när Lisa och Aaron är där. Sean gör sig lustig och retar Aaron så Belle skrattar. Lisa uppskattar inte det så hon pratar med Ali och ber henne hålla Sean borta från Belle. Ali tar lite illa upp men Lisa försöker förklara vad hon menar eftersom Belle tagit efter Amy.
 
Laurel blir kvar hemma när Ashley och Sandy är ute med barnen på utflykt. Hon ringer genast Marlon och de ses hos honom för att spela tv-spel. De har väldigt kul ihop.
 
Ali tjatar till sig ett jobb på fabriken. Sean fortsätter att ställa till problem, han tänker göra inbrott hos Sam(?) men Belle ser honom. Han tar hennes mobil innan han är på väg att kasta stenen.
 
John och Moira mutar barnen så de får vara ensamma hemma. Tyvärr får John fel på bilen så han ringer Cain som får bogsera bort den. När John kommer hem så har Moira klätt sig fin och ordnat middag till dem. Han är förbannad för han han har fått veta om avbetalningsplanen hon har med Cain.
Moira blir rasande och åker till verkstan och skäller ut Cain medan han har svårt att slita blicken från hennes urringning. Plötsligt kysser hon honom.
 
Idag:
Moira drar sig undan men hinner inte så långt innan hon dras till Cain igen. Nu blir det ännu hetare...
John letar efter sin fru på puben men ingen har sett henne. När han kommer hem är hon hemma och nyduschad. Han vill att de myser igen så de äter upp den värmda middagen. Sedan vill han upp till sovrummet innan barnen kommer hem. Hon tvekar men följer sedan med sin man.
 
Lisa ser Belle och Sean så hon hinner stoppa dem från att göra något dumt. Hon ringer Ali som kommer för att hämta sin son. Sean vill inte hem så han låser in sig i Dingles van. De väntar ut honom och när Aaron kommer får han gå in till Sean i bilen. Aaron lyckas prata med grabben och de båda kommer ut efter en stund.
 
Folket i byn får uppmaningen att gå och testa sig för benmärgsdonationen till Sarah. Nicola tvekar men när Rachel påpekar att det kunde ha varit Angel som var sjuk och inte fick hjälp så ändrar hon sig.
Debbie får veta av läkaren att de kanske hittat en donator så hon berättar det för Andy. De kramar varann i glädjen och Cain ser det. Debbie vill inte att andra ska få veta något än eftersom donatorn inte är helt klar.
Alicia råkar nämna det för Sarah som genast börjar ställa massa frågor. När Debbie får veta det så blir hon rasande på Alicia.
 
Gennie har sökt in på en kurs i London och vill att Nikhil betalar den. Han gillar givetvis inte tanken på att hon ska resa iväg så han går runt och muttrar om det och om hennes förhållande till Nicky. David tröttnar på att Nikhil ältar om Gennie så han vill att de går ut på stan.
 
Laurel kommer hem från Marlon och då är familjen hemma. Hon skyller på att hon varit på jobbet men man ser att Sandy inte tror henne.
 
Cain kommer till gården med den lagade bilen. Han är generös och bjuder på reparationen. Hela tiden så svarar han tvetydigt på Johns frågor och det gör Moira nervös över att bli avslöjad. Hon erbjuder sig sedan att skjutsa hem Cain. När de kommit en bit så stannar hon. Hon säger till Cain att det inte var rätt det som hände men strax efter så kysser de varann igen.
 
Rachel är sur på Ruby för hon ser det som om det var Ruby som förstörde Alis äktenskap. Ruby säger att det var Ali som kom till henne.
 
John vill gottgöra den misslyckade kvällen så han bjuder Moira på middag på puben. När han går på toa kommer Cain fram till henne. Moira ber honom att lämna henne ifred.
 
 

Kommentarer
Postat av: Agneta

Moira beter sig som en bortskämd unge. Herregud, väx upp!

2013-05-08 @ 13:59:28
Postat av: ELIZA

Jag trodde hon var sur för att John fått reda på avbetalningsplanen med Cain...Och lite sur sen tidigare för att John envisas med att behålla gården.. Inte att hon fick för lite "göka" hemma...

2013-05-08 @ 15:58:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0