Tisdagen och torsdagens

Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering men nu har en strulande dator blivit en kraschad hårddisk så det kan bli ännu sämre uppdatering =(
 
I tisdags så hände detta:
Amy är på väg att stjäla pengar från Bobs kassa i cafét men precis då kommer Belle in så hon låter bli. När Belle frågar henne om varför så säger Amy att hon behöver pengarna till hotell att bo på innan babyn är född.
 
Debbie och Andy får veta av läkaren att deras benmärg inte passade Sarah så nu måste de börja leta efter en donator. Det kommer att ställas upp en mobil provtagning i byn.
 
Sandy konfronterar Laurel angående känslor för Marlon men givetvis nekar hon. Det blir lite hårda ord dem emellan men precis då kommer Ashley in. Laurel säger att de bråkat för att hon tyckt att Sandy kan vara ivägen ibland. Ashley tror inte riktigt på det så han frågar Sandy vid ett senare tillfälle på puben. Sandy säger inte så mycket om saken. Laurel skyndar sig för att träffa Marlon för han vill åter igen prata. Hon berättar att Sandy misstänker dem.
 
Gennie vill ordna en middag med vin hemma för Nicky men han har tyvärr andra planer. Det gör att Gennie känner sig ful och helt fel för honom.
 
Cameron får en körning till Edinburgh. Carl frågar sedan Debbie vilken väg Cameron ska ta på hemvägen vilket får henne att ana att något är galet. Carl har tidigare sagt till Jimmy att han ska hämnas på Cameron.
 
Rachel, Ali och hennes barn flyttar in i huset. Sean protesterar eftersom han inte vill bo i byn. De har sällskap av en kvinna som heter Roxy (jag uppfattade inte vem hon var och hennes namn)
 
Cameron kommer hem från Edinburgh och Carl är på väg med sin lastbil men kommer inte ut på stora vägen för Cameron står i vägen med lastbilen.  Carl blir irriterad och tillslut så backar han i ilskan. Tyvärr står Amelia där men Sam lyckas dra undan henne så hon inte blir påkörd. Ali blir förbannad och skäller ut Carl innan de åker till sjukhuset.
 
Belle stjäl pengar från David i butiken. Cain ser det men hon säger att hon bara fick ta sin lön. Han litar inte på henne så han följer efter för att se vad hon gör med pengarna. Belle träffar Amy och ger henne dem. Precis då kommer Cain och tar pengarna, skickar iväg Belle och sedan tar han med Amy i bilen och kör iväg.
 
I dagens:
 
Cain hotar Amy med att döda henne om hon träffar hans familj eller stör honom igen. Hon måste lova att hålla sig undan.
 
Nikhil frågar Gennie om hur gårdagen med Nicky varit och hon säger att den var jättetrevlig. När han sedan pratar med Nicky får han veta att Nicky spelat fotboll och inte alls varit med Gennie.
 
Gennie frågar Jai om ledighet och råkar nämna att hon ska på arbetsintervju. När Nikhil får veta det blir han lite orolig. Jai råder honom att göra något åt saken om han vill ha henne kvar på kontoret.
 
Ali och familjen kommer in på puben. Carl vill be om ursäkt men hon är fortfarande irriterad på honom. De går hem istället. (Är Roxy och Ali ihop?) Carl och Cameron går då över till Ali för att återigen be om ursäkt. Hon säger att om de får 500£ så går de inte till polisen. Sedan ändrar hon sig, hon vill ha 400£ och hjälp med flytten.  Carl muttrar lite men de går med på det. När de sedan hjälper till måste Carl tacka nej till ett annat jobb. Cameron erbjuder sig att göra den körningen eftersom hans lastbil är tom just nu och om han får hälften av pengarna. Carl går tillslut med på det. Efter körningen ger Cameron hälften av pengarna till Carl och de kommer överens om att inte bråka om arbetena längre.
 
Belle söker upp Amy som inte vill släppa in henne. Belle ger sig inte och hon får tillslut komma in och prata. Hon vill att de ska be Cain om hjälp med pengar och att han pratar med David. Amy berättar då att det är Cains baby och han tror att hon gjort abort. Belle inser att det är en släkting till henne och vill hjälpa till ännu mer. Amy säger då att om Belle nämner det för någon så kommer hon att ta livet av både babyn och sig.
 
Ashley, Laurel och Sandy ska äta middag på puben. Sandy lägger märke till blickarna mellan Marlon och Laurel men han säger inget.
Rachel bjuder ut Marlon högt och tydligt så Laurel ska höra det. Hon säger att de kan åka till stan och festa och får de inget ragg så kan de sympatihångla med varann. Marlon vill inte följa med men gör det sedan ändå.
 
Cain skvallrar för Zak om Belles bravader. Han säger att de borde hålla Amy borta från Belle. Det gör att Zak stoppar Amy på gatan för att prata. Han berättar att han vet om stölden och att han inte vill att Belle hamnar i dåligt sällskap. Amy säger att Belle är som en lillasyster och att hon inte vill skada henne.
 
David frågar Hannah om det är hon som lånat pengar ur kassan. Hannah blir förbannad över anklagelsen och går därifrån. Belle kommer in och ger tillbaka pengarna. Hon erkänner att hon gjort det för en kompis i skolan och att hennes föräldrar tvingat henne lämna tillbaka dem.
 
Alex och Victoria får flytta in hos Andy efter att Alicia gett sitt samtycke.
 
Rachel berättar för Laurel om utekvällen med Marlon och att han fått napp på en tjej som lämnat sitt telefonnummer. När Laurel sedan träffar Marlon på cafét så erkänner hon att hon blivit svartsjuk. Han säger att han bara tagit telefonnumret för att han faktiskt aldrig fått något tidigare och att det kanske får tyst på Sandy.
 
Gennie går på intervjun och återkommer lycklig. Allt har gått bra och jobbet är så gott som hennes bara de fått kolla upp hennes referenser.
När företaget ringer upp henne när hon är på kontoret så får hon veta att hon inte får jobbet. Hon förstår först inte varför men sedan inser hon att Nikhil inte gett henne bra vitsord. Hon blir så ledsen och nedstämd så hon tar ledigt resten av dagen, kanske för alltid.
Jai skäller ut sin bror för det han gjort.
 
Nikhil söker upp Gennie på puben men hon vill inte prata med honom. Han försöker be om ursäkt men han kan inte ge en förklaring till varför han gjort som han gjort. Gennie lämnar honom och går hem men han följer efter henne. Tillslut så erkänner Nikhil att han låtit företaget tro att hon är en stalker som är kär i honom och att hon endast fått jobba kvar hos Sharmas för att han varit rädd för vad hon kan göra annars. Sedan säger han att han inte vill att hon slutar hos dem för att han tycker om henne och att han gjort det hela tiden men inte insett det.
Gennie blir så chockad att hon ber honom att gå för hon måste få vara ifred...
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Tina V

Kan det inte komma en familj utan så mycket problem från början, en buse till son och en mamma som har problem.
Detta är en Dingelfamilj till, och det känns som dom inte kommer att tillföra annat en problem.
Jag har sagt hela tiden att jag inte tror veterinären vill ha Gennie egentligen, han sa på en löparrunda till Nikhil att han inte kunde hålla sig till en tjej.
Jag hade hoppats att Nikhil skulle sagt att han vill vara med Gennie, nu gör han bara allt värre med allt han gör.

2013-05-02 @ 14:25:13
Postat av: Gerd

Nu är det tur att man kan banda för då det handlar om den nya familjen då är det nog bara att spola.

2013-05-02 @ 18:03:32
Postat av: Jonas

Ytterligare en omogen mor i byn. Räcker det inte med Chas och Nicola?

2013-05-02 @ 18:07:06
Postat av: Tina

Som sagt var ,ännu en dysfunktionell familj. Hur många normala finns det kvar egentiligen?

2013-05-02 @ 21:34:21
Postat av: AnnaS

Jag fick en känsla av att jag missat nåt avsnitt. Är Sarah på sjukhus? Hur fick Kings tillbaka sina bilar? Vad gjorde Amy i en bil med Cain?
Dumma korkade Nikhil! Stackars Gennie!

2013-05-02 @ 22:02:57
Postat av: Andrea

familjen Wylde hade ju inga problem när dem kom men sen herregud vad mycket de hade då. Men en familj utan problem tillför väll inget

2013-05-03 @ 02:41:09
Postat av: finländskan

Plötsligt blev Carl och Cameron sådär överens, skakar hand bara och sen är allt glömt. På riktigt?

Jag uppfattade av Gennies reaktion då hon stängde dörren i slutet att det som Nikhil hade sagt kanske inte var helt oönskat. Kanske hon ännu gillar honom ändå? Vad tror ni andra?

2013-05-03 @ 06:55:08
Postat av: Tina V

Men en familj till utan jobb, en ligist till son inga pengar har vi ju gott om i HTG, lite nya kvinnor och män så det kan bli lite nya par och barn igen tycker jag.

2013-05-03 @ 07:20:39
Postat av: Jonas

finländskan: jag tycker också att det verkar som om Gennie är lite intresserad av Nikhil.

2013-05-03 @ 07:38:14
Postat av: Frida

Det är klart att hon fortfarande är intresserad av Nikhil! :)

Om jag inte minns helt fel sa inte Nicky till Nikhil under någon joggingrunda att han mest låg runt?

Sen så verkade det som att Nicky också uppfattade det som att Gennie fortfarande har känslor för Nikhil när hon berättade att hon vart kär i honom på puben......

2013-05-03 @ 09:35:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0