Skaffa barn med sitt ex?

Idag var det dags för Andy och Debbie att åka till sjukhuset för att träffa läkaren för att få mer information om donatorn. Alicia får inte följa med.
Läkaren berättar att donatorn tyvärr ångrat sig och det finns inget de kan göra åt saken. Däremot kan de göra en steroidbehandling på Sarah. Debbie säger direkt nej till den behandlingen. Det finns ett alternativ till och det är att de gör en speciell sorts provrörsbefruktning där man säkerställer det genetiska så det matchar med Sarahs DNA.
Debbie är helt säker på att hon vill gå med på det men Andy tvekar. Läkaren säger att det är lättare att få godkänt för en sådan provrörsbefruktning om mannen och kvinnan är ett par. Debbie säger då att de är ett par och att Cameron är ett avslutat kapitel.
 
Gennie har försovit sig och hon får bråttom till tåget som ska ta henne till London. Nicky vinkar av henne hemma hos henne och sedan lyckas han tjata till sig en smörgås av Katie. Även han blir sen till veterinärkliniken.
 
Moira är besviken för gårdagen. Hon hade hellre gått till värdshuset istället för till puben där hon jobbar. John har inte tid att prata med henne eftersom han har massor med arbete att göra. Inte blir det bättre av att Holly gör illa sig på taggtråd och får gå med handen i bandage.
När John återigen sätter jobbet före istället för att prata och försöka lösa problemen så blir Moira så less att hon går iväg hemifrån. Hon går till verkstan för att prata med Cain. Först så skäller hon på honom men det tar inte lång tid innan de kysser varann igen.
 
Nikhil blir irriterad när han ser Nicky sitta med Katie på puben, även om Pearl och Edna också sitter med dem.  Nikhil säger till Nicky att tänka på Gennies känslor men Nicky skrattar bara åt honom.
 
Alicia kommer till jobbet och får veta att David ska ut med Nikhil så hon stänger tidigare. Hon går till puben och märker att Diane har fullt upp så hon hoppar in och hjälper till. Diane är tacksam över hjälpen och lovar att kolla över schemat så Alicia kanske kan få några pass.
 
David och Nikhil hamnar på en krog inne i stan. Det kommer fram en tjej och börjar prata med dem och strax efter dyker hennes väninna upp. David blir full och pratar mest om Leyla. Nikhil är irriterad över att det inte finns tvål inne på herrarnas och det blir hans samtalsämne. När tjejerna får veta att Nikhil är besatt av en tjej som heter Gennie så lämnar de killarna. Strax efter kommer Nicky in på krogen. Han stannar till hos tjejerna men David vinkar åt honom så han kommer fram till killarnas bord. Nikhil tycker det är dags att gå så han och David går iväg medan Nicky är kvar.
 
Debbie lyckas övertala Andy till att gå med på provrörsbefruktningen så de måste båda två berätta detta för Alicia och Cameron.  Givetvis blir de besvikna så Alicia och Andy går hem för att prata ut. Cameron inser att Debbie tänker genomföra detta oavsett vad han tycker så han ber henne att inte ha fler hemligheter.
 
Alicia är inte alls glad över Andys planer. När hon har gått och lagt sig kommer Debbie på besök. Hon vill att de berättar för sina respektive att hon och han måste låtsas vara ett par igen. Andy är rädd att förlora Alicia så han går inte med på det och om Debbie säger något om det så kommer han att dra sig ur alltihop.
 
 
OBS! Inget HTG i morgon eftersom det är helg!
 
 

Kommentarer
Postat av: SoP

jag är på 18e april i handlingen, men slänger in en fråga här,för jag missade rätt mycket förra gången jag kom långt efter. Varför stack Leila? Vad gjorde hon med pengarna hon inte använde till affären? Och varför får David alla skulderna?Affären var väl hennes? Hur hann Bartons bygga ett helt slakteri? o en livsmedelslinje bara sådär? Som om det bara var att slänga upp ett skjul o dra på sig vitrocken- Vem slaktar?

2013-05-09 @ 00:39:17
URL: http://sisterofpain.blogg.se
Postat av: Lena

Fastän jag inte missat ett avsnitt undrar jag samma sak.
Minns inte rIktigt varför Leila stack men det var ju tjafs mellan henne och David. Han ställde ett ultimatum ang. att välja mellan honom och Jacob. Leyla blev ju lite besatt i slutet.

Som sagt resten undrar jag också över så det är ju inte så att du missat något (eller så har jag bara inte fattat)

Otrohet är ju naturligtvis inte okej men så här i HTG ger det lite krydda till handlingen:-)

2013-05-09 @ 11:18:32
Postat av: finländskan

SoP: jag skall försöka svara på det jag kan, sen får andra fylla i resten.
Leyla blev på nåt sätt manisk i sitt förhållande till Jacob och ville berätta att hon var hans mamma, en gång stack hon iväg med honom till en annan stad utan att berätta för nån. David blev mer och mer trött på hennes beteende och sade att hon måste välja mellan honom och Jacob. Det kunde hon ju inte och det blev en massa gräl, David sade att han inte ville gifta sig med henne, men det tog han tillbaka senare, men det var tydligen för sent, då hade hon redan bestämt sig för att åka iväg. Alicia var ju också väldigt arg på Leyla, eftersom hon uppfattade det som att Leyla ville ta Jacob ifrån henne.
Jag minns inte om det kommit fram desto mer om pengarna. Åtminstone hade hon köpt en dyr brudklänning, också så har det kommit fram att hon inte har betalat några räkningar, utan i stället bytt leverantörer.
Jag vet inte varför David står kvar med alla skulder. Hade han kanske del i butiken? Eller tog han frivilligt över både butik och skulder? Vet nån?

2013-05-09 @ 11:28:14
Postat av: finländskan

Angående Bartons så var det väldigt stressigt då de höll på med byggandet, men det visades inte desto mer om själva byggarbetet, bara pratades om att det måste bli klart och hur bråttom det var. Vem som slaktar minns jag inte att det nånsin nämnts nåt om.

2013-05-09 @ 11:30:33
Postat av: Gerd

Tydligen är det någon annan som slaktar åt Bartons för man såg ju att John bar in en djurkropp!!

2013-05-09 @ 20:07:20
Postat av: Linn

Ursäkta den sena kommentaren, men jag ville fylla på med lite information angående Davids/Leylas skulder:

Leyla hade som sagt struntat i att betala affärens räkningar till leverantörerna.
Dessutom hade hon beställt saker (brudklänning osv) till bröllopet, men inte betalt dem, om jag förstod rätt.

När Leyla stack och David blev ensam var han tvungen att betala skulderna som affären hade, annars skulle den kanske gå i konkurs. Därför sålde han sin städfirma, alldeles för billigt visade det sig, men han behövde in pengar snabbt och nu kunde han betala av på affärens skulder.

Vet inte om allt detta är rätt, men så har jag uppfattat det.

2013-05-10 @ 17:18:37
Postat av: SoP

Aha- då fattar jag lite mer!Jag såg när hon åkte ut med Jakob den där dagen. Men,om hon bara drog från allting har hon väl ingen större chans att få träffa grabben igen.Jaja, jag saknar henne inte.

2013-05-11 @ 01:02:21
URL: http://sisterofpain.blogg.se
Postat av: Andrea

http://www.britishsoapawards.tv/nominees/viewer-vote/soap

rösta på emmerdale! som aldrig har vunnit det priset

2013-05-12 @ 02:24:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0