Hemlagat till föräldrarna

Gennie kommer hem från London och nu är hon utbildat kontorschef. Rodney har hämtat henne från tåget eftersom NIcky behövde jobba.  Hon möter dock Nicky lite senare på puben och han ger henne ett halsband.
 
Alicia är inte alls glad över Andys beslut att skaffa barn med Debbie. Diane dyker upp precis när Alicia ska gå. Diane erbjuder Alicia jobb på puben.  Andy passar på att berätta för Diane om provrörsbefruktningen.
 
Debbie berättar för Charity och Chas om planerna. De båda blir chockade och kan inte riktigt tro att det är det bästa.
 
Moira fixar lite på gården. Hon pratar med Adam som jobbar medan John är i stan. Cain dyker upp i höladan. Det visar sig att Moira sms:at honom om att de måste prata. Hon vill inte att han ska vara där men kan ändå inte motstå honom, de har sex i höet.
 
Jai berättar för Charity att han bjudit över sina föräldrar på middag. Det blir hon som ska laga den och hon värmer upp lite färdigmat. Nikhil ser det och blir skadeglad eftersom han vet att hans mamma kommer märka det.
Herr och fru Sharma dyker upp. Mamman verkar ogilla Charity direkt medan pappan verkar lite mer förtjust. Nikhil går iväg och skyller på att han måste jobba. Vid middagen så får Charity utstå en hel del frågor om tidigare karriär, husförsäljning och barn med en annan man. Hon svarar så gott hon kan men imponerar inte på Jais mamma.
Inte blir det bättre när mamman upptäcker att maten inte är hemlagad.
(Jag har glömt vad föräldrarna heter)
 
Cameron ifrågasätter Debbies beslut. Han undrar hur det kommer att bli senare om några år, om hon kommer att berätta för barnet att det är älskat bara för det behövde ett syskon till Sarah? Debbie kan inte riktigt svara på det.
 
Johns möte i stan är lyckat och han har fördubblat sin korv-order. Han vill fira på puben med familjen men bara Adam är där. Moira skyller på att hon har så mycket att göra hemma men i själva verket så bryter hon ihop och gråter i köket.
 
Mia ringer Declan men han vill inte prata med henne så både Nicola och Katie får hitta på ursäkter för honom.
 
Andy berättar för Alicia om att han måste låtsas att vara ihop med Debbie för att lättare få klartecken för provrörsbefruktningen. Hon blir jätteledsen eftersom hon precis börjat förstå hans val att skaffa ett syskon men detta blir förmycket för henne. Hon är jättebesviken när hon kommer till puben för att jobba och när hon ser Cameron där så klagar hon för honom. Han vet givetvis inte vad hon pratar om så hon får berätta om det. Han blir rasande på Debbie.
 
John släpper av Moira utanför puben och när han ska pussa henne så säger hon ifrån. Hon vill inte att han gör så inför andra. Cain ser dem så det kan vara därför.
 
Nikhil är irriterad på Nicky men bjuder honom ändå på en öl på puben. Även David är med dem. När Nicky går på toaletten så ser Nikhil att någon som kallas för "Vicky med kroppen" ringer på Nickys mobil. Det gör att Nikhil försöker få Nicky att avslöja något genom att erbjuda David en date med Nikhils "vän" Vicky. Nicky reagerar inte och går därfirån men han passar på att bjuda ut Gennie på vägen ut.
David säger åt Nikhil att sluta bry sig om Gennie eftersom han haft sin chans och missat den.
 
John vill bjuda Moira på middag men hon skyller på att hon måste jobba på kvällen. Diane säger att hon inte är schemalagd då men Moira säger att hon bytt med Alicia som velat byta. Alicia kommer precis då och det uppdagas att det var Moira som ville byta med Alicia, inte tvärt om. Diane anar att något är fel och tar med sig Moira till lägenheten. Moira erkänner då att hon betett sig illa och sårar John hela tiden eftersom hon bara är ute efter sex med en man hon avskyr.
 
Cameron kommer hem och upptäcker att Sarahs läkare är där. Han presenterar sig som Debbies partner... i verkstan. Debbie andas ut eftersom läkaren precis ställt frågor om Debbie är ihop med Andy igen. När läkaren gått så är Cameron rasande, så rasande att han skäller ut Debbie och sedan går därfrån och säger att nu får hon klara sig själv.

Kommentarer
Postat av: AnnaS

Jag har funderat tidigare på det här med reservdelsbarn, hur man säger att vi skaffade dig för att rädda din storasyster. Förstår dock inte Alicias och Camerons upprördhet. Andy och Debbie ska ju inte ha sex på riktigt...
På tal om att ha sex: att vara otrogen är inte okej, att vara otrogen med Cain är självmord! Moira borde ju veta att han kommer att utnyttja det så långt det går.

2013-05-10 @ 15:05:53
Postat av: finländskan

Jag förstår inte heller Alicias och Camerons reaktion. De var inte direkt glada över att Andy och Debbie skall skaffa barn tillsammans, men det kunde de ändå acceptera rätt lugnt. Men att Andy och Debbie inför läkarna skall låtsas vara ett par blir de helt hysteriska över. Jag tycker att om man är okej med barnet, så skulle låtsandet vara bara en bisak i sammanhanget.

2013-05-10 @ 17:16:15
Postat av: Gerd

Blev överraskad över att fru Sharma var ljushudad,undrar om inte en annan spelade henne tidigare och då var hon mörkhudad. Någon som minns ??

2013-05-10 @ 19:40:20
Postat av: Emma

Det är ingen som spelat föräldrarna förut. Den enda som varit med är Priya. Deras mamma är brittisk och heter Georgia och fadern är indisk och heter Rishi.

2013-05-10 @ 21:31:41
Postat av: AnnaS

Georgia är tom värre än min fd svärmor! Där får Charity nåt att bita i! Hon borde väl ha kunnat bolla tillbaka kommentaren om botox, med tanke på att tanten själv inte direkt är rynkfri. Men man vill väl hålla sig väl med svärföräldrarna om det går. (Vet hur det är...)

2013-05-11 @ 11:25:08
Postat av: Kim

Jag tycker att Moira borde hålla sin fi**a borta från Cain.

2013-05-11 @ 14:18:49
Postat av: AnnaS

Kim: Hahaha! Det tycker nog Moira också! Men fi**orna verkar ha en egen vilja!

2013-05-11 @ 16:53:43
Postat av: Kim

Annas: sant.

2013-05-11 @ 17:22:11
Postat av: Kim

I varje fall verkar Moiras fi**a ha en egen vilja.

2013-05-11 @ 17:28:10
Postat av: Jonas

AnnaS: tänk när Georgia får reda på att Charity har gått på gatan. Då blir det nog ännu mer kritik.

2013-05-11 @ 18:39:04
Postat av: AnnaS

Plötsligt tycker jag lite synd om Charity...

2013-05-11 @ 21:45:45
Postat av: Andrea

http://www.britishsoapawards.tv/nominees/viewer-vote/soap

in och rösta på emmerdale som aldrig har vunnit det priset. bästa brittiska tv show!

2013-05-12 @ 02:20:43
Postat av: Per

Måndagen den 20 börjar HTG att sändas 11.35 till 12.45 igen. Jobbigt för alla som spelar in att ändra hit och dit - för att inte tala om alla som anpassar lunchen efter sändningstiderna.

2013-05-12 @ 09:10:50
Postat av: Jonas

Per: tack för infon! Då ska jag ändra mina inspelningar.

2013-05-12 @ 10:53:50
Postat av: ELIZA

Per: Tack härifrån också!!Varför håller dom på och ändrar....Ser med spänning fram emot Charitys bröllop , och hur Moira ska klara sej ur det hon håller på med...Och den där Nicky skulle jag inte lita på för fem öre...

2013-05-12 @ 16:03:55
Postat av: Andrea

i morgon är det väll inget htg för de ska visa hockey kl 11.00 i morgon tisdag

2013-05-13 @ 17:11:25
Postat av: Jackson

Det tackar vi extra för!!!! Sh-t!!!!!!!!!!!!!!!!

2013-05-13 @ 18:16:27
Postat av: ELIZA

Har Nikhil fått hjärnmask? Vad fan håller han på med? Han är ju uppenbarligen kär i Gennie, men hur kan han tro att hon ens skulle vilja ha honom nu, som han bär sej åt....Inget HTG på torsdag heller...Hockey...

2013-05-13 @ 19:56:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0