En smäll på käften

Chas möter Eve ute på gatan och bli arg på henne eftersom hon flirtat med Cameron. Eve nekar till att gjort det och skyller allt på Carls fantasier. Debbie som hör dem bråka kommer ut och tar med sig Chas hem. Eve hinner precis tala om för Debbie att det inte är något mellan henne och Cameron.
Debbie pratar sedan med Chas om att hon inte vet hur hon ska göra, om hon ska behålla barnet eller inte.
 
Val kommer hem och blir förvånad över att Eric inte är hemma. Han är hos grossisten och handlar så Amy tar med sig Val till puben. Diane ska precis fråga om hon hört det som hänt men Amy hindrar henne. Val blir givetvis nyfiken och frågar vad det är som hänt. Amy säger då att de ska titta på lägenhet i den renoverade ladan, som Charity säljer. Charity hör det och passar på att säga att de är välkomna att titta på lägenheten på en gång. Diane ser butter ut men hon låter Charity som ska jobba ändå gå iväg med dem. Val är väldigt nöjd med lyxen lägenheten erbjuder och hon hoppas Eric vill köpa en där till dem.
 
Rhona får värkar igen när hon är på puben. De tar med henne till rummet bakom och där får hon ta det lugnt. Det visar sig vara falskt alarm igen. Både Paddy och Marlon vill att hon tar det lugnt nu och slutar jobba.
 
Nikhil ska till stan på shopping och lunch med Chas men hon lämnar återbud i sista sekunden. Jai föreslår då att Gennie följer med istället. Gennie blir nervös men tackar ja. När de kommer tillbaka har hon valt en klocka som Nikhil ska ge till Chas. De pratar sedan om hur trevligt de haft det och Nikhil vill gärna göra om det.
 
Cain träffar Charity utanför den nyrenoverade ladan. Han är rasande på henne för att hon inte finns hos Debbie som mår dåligt utan jobbar på puben eller säljer lägenheter istället. Nu är det Chas som finns hos Debbie. Charity blir sur och hon ringer genast till Debbie som inte vill prata med henne förrän hon pratat med Cameron.
 
Cameron kommer hem och går in på puben det första han gör efter körningen. Han träffar Cain som talar om att Debbie är sjuk. Cameron rusar hem till henne direkt. Han märker att det är något som oroar henne. Tillslut får han veta vad Carl sagt och det gör honom rasande. Han undrar varför Carl är så elak mot henne men Debbie vill inte prata om det.
 
Nicola får blommor till kontoret. Det är Jimmy som skickat dem. Hon känner att det inte spelar någon roll eftersom hon ändå ska träffa advokaten senare under dagen.
Jimmy träffar Elliot hos Marlon. Kelly försöker att bli vän med honom igen och vill vara där för honom om han vill prata. Jimmy blir irriterad och säger att han endast är där för att träffa sin son. Han tar med sig Elliot ut och de spelar sedan fotboll med Rodney. Jimmy erkänner för Rodney att han tänker skicka blommor eller choklad varje dag till Nicola. Rodney säger att det behövs nog inte, han måste bara vara ärlig i sina känslor mot henne.
 
Alicia har ordnat barnvakt till kvällen och vill gå ut med Andy men precis när hon sagt det kommer Debbie och frågar om Sarah får vara hos honom. Andy säger inte nej och det gör Alicia rätt sur.
 
Sam kommer hem igen. Han har med sig en hemkommarpresent som han fått av Alices moster (?). Det är en ful vas/kanna som han sedan ger till Zak.
 
Cameron rusar in på Kings kontor och konfronterar Carl. Carl står bara och flinar och medger att det är roligt att göra Debbie upprörd. Edna och Eve hör allt. Cameron blir så förbannad när Carl säger att Debbie inte är värd besväret så han smäller till Carl med en rak höger i ansiktet. Sedan går han därifrån och frågar Debbie om vad som är problemet mellan henne och Carl.
Hon berättar då att hon eldat upp sin pappas pengar som han lurat till sig av Carl. Cameron tror inte sina öron när han får höra det. Debbie får veta att Cameron slagit till Carl och säger att hon inte vill ha en man som ska visa sin manlighet med att slåss, hon vill ha en man som sätter henne först och det har inte han gjort.
 
Nicola får nya blommor och hon kastar dem direkt i soporna. Rodney ser det och säger att det är onödigt, Jimmy vill verkligen försöka igen. Nicola säger att hon vill skiljas men Rodney tror hon älskar Jimmy fortfarande.
 
Andy ser Alex prata med Hannah men hon verkar sur på honom. Han frågar sedan Hannah om Alex men hon säger bara att han är en självisk idiot som utnyttjar andra. Då blir Andy orolig för Victoria men Alicia säger att Alex bara är en vanlig tonårskille.
 
Debbie berättar för Cameron om att hon är gravid. Han blir chockad och säger inte så mycket. Hon tar det som om han inte vill ha barn med henne. Efter en stund så har Cameron hämtat sig och säger att han vill att de behåller barnet. Han säger att han lekt massor med sina söner och att han faktiskt är en fantastisk pappa. Debbie kontrar med att han faktiskt lämnat dem.
 
Cameron kommer in på Kings kontor och ber Carl om ursäkt för smällen. Carl säger att det ger inte honom jobbet tillbaka och Cameron förstår det men är ledsen ändå. Jimmy som kommer in och hör det säger direkt att det är dumt att inte ha Cameron kvar eftersom de behöver chaufförer och han bad ju faktiskt om ursäkt. Carl frågar då sin bror om han förvandlats till Edna. Edna hör det och snörper på munnen.
 
Cameron berättar för Debbie att han har fått tillbaka jobbet. Hon tvekar på om hon vill vara ihop med honom eftersom hon inte kan lita på honom. Cameron lovar och svär att bättra sig även om han kommer att göra fel någon gång men inte medvetet. Debbie tar tillbaka honom och säger att om han sårar henne en gång till kommer hon att döda honom sedan kommer hennes pappa att döda honom lite till...
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Tina V

Jag tycker att kärleken mellan Cameron och Debbie verkar så sval.
Undrar hur länge det dröjer innan Amy blir avslöjad som lögnare, och Val får reda på vad som hänt.

2013-01-24 @ 08:34:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0