Tåsugningsskandalen

Kelly är orolig för vad Jimmy ska göra så hon söker upp Eve för att få stöd av henne. De låter en mycket motvillig Edna vara barnvakt till Elliot. Eve säger åt Kelly att vara ärlig mot henne och det gör att Kelly berättar hur det ligger till.
 
Brenda försöker få Nicola att lyssna på Jimmy men Nicola är inte alls intresserad av att ta tillbaka honom eftersom han valde Kelly före henne.
 
Edna, Pearl, Betty och Alan samlas för att titta på det kungliga bröllopet mellan Prins William och Kate på tv. De har klätt upp sig och pyntat med massor av flaggor. Det blir en glad diskussion om hur vissa bakverk fått kungliga namn.
 
Amy står uppe på loftet i Leylas butik och läser en tidning. David kommer upp och busar med henne när han ska ta tidningen ifrån henne. De käbblar på ett mycket kärvänligt sätt med varann.
 
Debbie pratar med Lisa om att hon blivit inkallad som vittne i rättegången mot Derek. Lisa är ledsen för att hon ställer till med massa problem men Debbie är glad över att kunna hjälpa till.
Zak däremot är väldigt stingslig och gillar inte alls att Lisa ska vittna i rättegången för han vill bara glömma allt. Lisa säger att hon behöver hjälpa till att få Derek fälld.
 
Nikhil har sin dejt med Katie på puben.Gennie ser dem och har svårt att koncentrera sig på Alex och Brenda som står i närheten och pratar med henne. Hon bestämmer sig för att gå hem.
Nikhil pratar om allt möjligt men Katie avslutar det med att hon är rätt trött och måste hem för att sova. Han blir orolig för att det varit hennes värsta dejt någonsinn men hon lugnar honom med att hon varit ute på värre dejter än så.
 
Puben ordnar en frågesport med rojalistiskt tema. Gamlingarna som tittat på evenemanget på tv har dykt upp för att delta. Lizzie sitter med Debbie och svarar på frågorna. Edna blir måttligt irriterad över att sista utslagsfrågan var så vulgär eftersom den handlade om "tåsugningsskandalen" och den frågan gör att gamlingarna inte vinner tävlingen.
 
Nicola söker upp Jimmy på hans kontor för att prata med honom. Hon är på väg att förlåta honom för det han gjort men då säger han att det är så struligt eftersom han blivit förälskad i Kelly igen. Då får Nicola nog och säger att hon inte orkar med mer elände och hon stormar ut från kontoret.
 
Jimmy som inte får någon ro med sina små minnesfragment går hem till Kelly för att fråga henne om vad som egentligen hände. Han ber henne att om hon älskar honom så måste hon vara ärlig i svaren. När han frågar henne om det var hon som slog honom i huvudet med ficklampan så nekar hon. Jimmy blir mer förvirrad för då får han inte allt att gå ihop med det han minns och han vill få reda på vem det var som slog honom för att kunna gå vidarre. Tillsut så erkänner Kelly att det var hon och att hon ljugit om deras förhållande men Elliot är trots allt Jimmys son. Jimmy blir förbannad och går därifrån.
 
Alex kommer in i Leylas butik och flirtar lite med Amy. David blir sur och när Alex har gått säger han till Amy att inte lita på Alex.
 
Marlon säger till Bob att prata med Kelly för hon borde flytta. Bob vill inte det eftersom Kelly inte har någonstans att ta vägen och han försvarar henne med att ryktet om att hon orsakat Jimmys skada bara är ett rykte. Marlon vill ändå inte ha henne kvar i huset Kelly kommer in i köket där de diskuterar henne och Marlon går därifrån. Bob får då veta att ryktet var sant men han kan ändå inte be henne flytta.
 
Aaron har bjudit över Jackson och Hazel hem till honom. Han vill diskutera semesterplanerna han har för honom och Jackson. Jackson är sur över att Aaron försöker styra hela hans liv men tillslut så tinar han upp och kan tänka sig att åka iväg några dagar.
Aaron  säger sedan till Paddy att han vill att Jackson ska få segla, fiska eller dyka för att få känna lite livsglädje igen.
 
Cain kommer in på puben och visar Charity och Jai att han hittat Charitys försvunna ring (?). Jai blir irriterad men Charity lugnar honom., sedan följer hon efter Cain och skäller ut honom för att han tagit bilen och hon tänker anmäla honom för polisen. Cain svarar att då får hon förklara för Debbie och Sarah vad som hänt men det vill hon inte.
 
Jai tar med sig Charity när han köper en ny bil. De åker givetvis förbi verkstan och visar upp den för Cain som ser butter ut som vanligt.
 
Victoria, Amy och Hannah sitter på puben. Victoria spanar in Alex och Amy kollar på David. Hannah vill helst bara gå därfrån. Amy säger att David kollar in henne hela tiden men de andra tjejerna tror inte på det. De tycker det är konstigt eftersom David sitter och gosar med Leyla på puben. Då visar Amy några kärleksfulla sms hon fått av David.
 
Nikhil tar mod till sig och frågar Katie om en ny dejt. Katie stammar tillslut fram ett ok fast hon lovat Gennie att säga nej eftersom det varit en så tråkig dejt förra gången.
 
Llsa diskuterar rättegången med Zak och hon berättar att hon inte vill att han kommer dit i morgon när hon ska vittna. Han vill följa med men hon stoppar honom. Hon säger att det räcker med att Lizzie och  Laurel kommer dit som stöd för henne.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Therése och Samuel

Hm, tveksamt om Nicola tar tillbaka Jimmy nu. I alla fall inte på direkten. Undrar om David är intresserad av Amy på det sätt som hon vill. Åldersskillnaden måste ju vara typ 15 år! Fast Cain är ju förstås ännu äldre... Nikhil verkar inte ha någon större framgång med Katie. Hon verkar ha en märklig smak, Nikhil är ju bra mycket bättre än det slemmiga polispsykot hon hängde med!

2013-01-09 @ 19:44:36
Postat av: Jonas

Vad gäller åldersskillnaden lär David och Amy ligga i lä i jämförelse med Debbie och Cameron.

Håller med angående Katies smak.

2013-01-09 @ 21:23:25
Postat av: finländskan

Försiktigt (för att undvika att stöta på spoilers) sökte jag på nätet angående dethär med åldrarna. Debbie föreställer att vara född 1989 (hon som spelar Debbie är född 1988). Jag hittar ingen information om hur gammal Cameron skall föreställa att vara, men han som spelar honom är född 1973. David skall vara född 1982 och Amy 1994, när de två sistnämnda skådesspelarna är födda på riktigt har jag inte sökt reda på.

2013-01-10 @ 06:51:07
Postat av: Jonas

Misstänker att Cameron, i serien, är runt de 40. Hade ingen aning om att Debbie ska föreställa så gammal som född 88, med tanke på att det inte var längesedan hon var 15 (i serien).

2013-01-10 @ 08:27:51
Postat av: Jonas

89 menade jag.

2013-01-10 @ 13:21:11
Postat av: Kristina

Jonas -jag tycker det känns som en evighet sedan Debbie spelade femton!
Angående åldrar så har jag inte fattat hur gammal Cain ska föreställa. Han klagade ju på att Fay var för gammal för honom när han ratade henne men jag tycker att han ser lika gammal ut som henne.

2013-01-10 @ 15:02:07
Postat av: Jonas

Kristina: för mig känns det som om det bara var några år sedan hon skulle vara 15.

Skulle gissa att Cain ska vara i 40-årsåldern, ungefär som Cameron. Faye kanske snarare är 45.

2013-01-10 @ 15:16:39
Postat av: finländskan

Cain föreställer att vara född 1974, hmm jag undrar jag, Debbie skall ju vara född 1989, Cain skulle alltså vara bara femton år äldre än sin dotter????? (Skådesspelaren Jeff Hordley är född 1970).
Faye hittar jag ingen åldersuppgift på, men skådesspelerskan Kim Thomson är född 1960.

Charity föreställer att vara född 1975, alltså bara 14 år då hon fick barn. Nog har jag förstått att de var väldigt unga då de var tillsammans och fick Debbie. Men var de faktiskt så väldigt unga? Minns nån som sett serien länge?

2013-01-10 @ 15:29:08
Postat av: Jonas

Jag tror att de har nämnt att Charity var 14 när hon fick Debster, men har aldrig hört något om hur gammal Cain skulle ha varit.

2013-01-10 @ 16:28:29
Postat av: finländskan

Ojdå, då stämmer det ju helt bra, eftersom Cain är ett år äldre än Charity.

2013-01-10 @ 19:29:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0