Kuddkrig

Paddy är orolig för hur Marlon tagit det Rhona sagt så han frågar ut henne men hon tycker att det är jobbigt med alla frågar men hon säger att Marlon tog det bra. Paddy är inte riktigt säker på det så han söker upp honom och frågar hur det är. Marlon säger att han gör som Rhona vill och backar lite. Det tycker inte Paddy är rätt så när det är dags för sista ultraljudet så säger han till Rhona att han inte följer med utan det bör bli en stund bara med henne och Marlon. Rhona blir rätt sur för det så hon åker iväg själv.
Marlon kommer dit och Rhona surar fortfarande över att Paddy inte ställt upp för henne.
 
Jackson fortsätter att sura på sjukhuset. Aaron har tagit dit Steve som också sitter i rullstol men Jackson uppskattar inte det besöket. Hazel kommer dit lite senare men Jackson är fortfarande grinig så Aaron säger att de får lösa det på något sätt men han vet inte än hur.
 
Hannah är sen ner till frukosten men på gott humör. Alex kommer in i köket och hon skiner upp men han har inte tid att prata. John är stressad inför mötet på banken och de har massor att göra på gården. När Alex klagar på att det är svårt att sova bra i husvagnen så säger John att Alex får väl flytta in hos Andy istället. Andy är inte så förtjust i tanken men lovar att tänka på saken.
Hannah går senare ut med te åt Alex och vill ses men han skyller på att han inte har tid för han ska kolla på Andys hus.
 
Jimmy har ett minne eller en dröm om när Angel var på ett tak med någon annan än Nicola. Carl berättar att det var Lexi och att det inte var någon dröm. Jimmy går sedan för att träffa Angel och då får han ett nytt minne om när hon föddes och det gör honom så glad. Nicola är inte lika glad för han minns fortfarande inte henne.
 
Amy får ett sms och skyndar sig till Leylas butik. Hon ska hjälpa till medan Leyla åker iväg för att hämta Jacob. David är kvar och ska sköta annat arbete men Amy får honom att hålla henne sällskap i butiken istället. När Victoria kommer dit för att handla till värdshuset så kommer Val och vill att båda tjejerna hjälper Eric men Amy vill inte det så hon säger att hon måste hjälpa David. David håller med henne så hon blir kvar.
 
Alex och Andy tar en öl efter de har varit och kollat Alexs rum hos Andy. Victoria är där och Alex säger att hon alltid kan säga till andra att hon ska besöka sin bror när hon ska besöka honom (Alex).
 
Hannah går till husvagnen för att hjälpa Alex att packa men han behöver ingen hjälp. Han gör klart för henne att det inte är så bra att de ses eftersom hon är chefens dotter.
 
Victoria hämtar Amy i butiken och de går till värdshuset för att jobba. Amy är glad när hon får sms från David som tackar för hjälpen. Victoria frågar Amy om vad hon tycker om Alex men Amy är inte speciellt intresserad.
 
Jimmy och Kelly sitter i soffan och pratar och skojar med varann. Det slutar med kuddkrig och hon råkar slå till honom i skallen. Smällen gör att han återfår en del av minnet så han minns stunden han blev överfallen.
Han går ut och sätter sig i en gunga i byn och funderar. Nicola och Rodney kommer förbi och märker att något är fel. De får med sig Jimmy hem och snart uppdagas det att Jimmy minns olyckan men osäker på om det verkigen var Kelly som slog till honom. Nicola vill givetvis att han ringer polisen men Jimmy tvekar.
 
Kelly är orolig för att Jimmy försvunnit. Eve kommer över och hälsar på och hon får veta vad som hänt men Kelly säger att hon slog Jimmy i självförsvar.
 
Orolig för vad Jimmy ska säga så går Kelly över till Nicola för att prata med honom. Carl och Scarlett har redan gått dit och fått veta vad som hänt. Kelly får inte prata med Jimmy för han vill inte det, han vill bara vara ifred och få tänka på vad som hänt.

Kommentarer
Postat av: finländskan

Nu blev det spännande med Jimmy-Kelly-Nicola-situationen. Hoppas att det fortsätter i den stilen. Jag skulle verkligen vilja att det skulle komma fram om Elliot verkligen är Jimmys barn.

Som flera har påpekat tidigare så har jag också uppfattat nån typ av spänning mellan Adam och Ella, särskilt då de satt i soffan och Ella fixade Adams händer.

Jackson-situationen är väldigt uttjatad vid dethär laget, nu får han nog endera bli mirakulöst botad, eller också flytta bort.

Så klart att Rhonas och Marlons baby inte kan vara borta från mamman i början, men redan efter några månader borde det ju börja gå helt bra. Jag tyckte Rhona var onödigt sträng angående detdär. Marlon blev så ledsen, hoppas att Rhona kan tänka om och ändra sig.

2013-01-08 @ 19:58:29
Postat av: Carina

Hallå igen Htg-vänner! Har inte varit inne och kommenterat på länge nu, legat back med tittandet .
Äntligen börjar det ramla in lite vett och minne i Jimmys huvud. Kelly såg väääldigt stressad ut.
Ska Jimmy ha tillbaka Nicola får han nog jobba på. Han valde trots allt att flytta ihop med Kelly fastän han visste konsekvenserna. Tror han börjar fatta nu hur extremt korkat det var...

2013-01-08 @ 20:26:58
Postat av: Carina

Jag tror inte det handlade om ifall barnet skulle vara hos Marion ibland utan att han på fullt allvar skulle dela tiden exakt 50-50 direkt från att barnet var fött. Hade han lugnat ner sig hade det nog inte behövt bli så stor grej men han glömmer vem det är som är gravid. Han tänker mer på sina egna behov och sin drömvärld och fattar inte hur verkligheten med ett nyfött barn ser ut. Stackars Hona tycker jag. Känns som att hon är den enda vuxna i föräldratrion.

2013-01-08 @ 20:35:09
Postat av: Tina.

Lite roligt med gamlingarna som satt och tittade på bröllopet.

2013-01-09 @ 17:29:06
URL: http://schottistina.blogg.se.blogg.se
Postat av: SoP

Åh,kan inte Rhona klämma ut den där ungen o bara försvinna- jag är så less på henne-

2013-01-10 @ 00:32:48
URL: http://sisterofpain.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0