Sidofångst

Diane träffar Eric ute på gatan utanför värdshuset. Hon är förbannad på honom eftersom han inget berättat för Val och det gjorde att Diane fick ljuga för sin syster när de pratade i telefon. När hon sedan fick veta av Eric att de hittat Amy så sa hon till honom att berätta allt. Hon skällde ut Eric för att gjort helt fel och hon sa att man kan inte göra så mot barn.  Tillslut var Diane så irriterad att hon nästan tvingade Eric att ringa till Val för att säga sanningen men precis då kom Amy hem igen och bad om ursäkt och erkände att hon överdrivit det David gjort.
 
Steve och hans fru kom hem till Jackson på besök. De ville berätta att de ska bli föräldrar, så för att fira de gick de alllihop till puben. Steve fick se bilder på när Jackson gjorde sitt fallskärmshopp.
När Jackson, Hazel och Aaron återvänder hem så säger Hazel att hon såg Jackson säga adjö till Steve för kanske sista gången och hur ska hon kunna göra det med den hon älskar mest i hela världen.
 
Roz fyller år och får parfym i present av Bartons. Holly och Roz tänker gå på bio för att fira men Moira tvekar.  När hon får höra att Mia ska med blir hon ännu mer osäker. Tillslut låter hon ändå tjejerna gå iväg.
 
Ashley och Laurel har en liten dejt på tu man hand och sitter på uteserveringen och äter. Rhona kommer förbi och börjar prata med dem. Precis när hon ska gå så får hon värkar. Marlon som kommit ut följer med henne till sjukhuset för de tror att det är dags. Det visar sig vara falskt alarm och efter lite kontroller åker de hem igen.
När Paddy får veta blir han orolig och åker till sjukhuset men då har redan Marlon och Rhona åkt hem. Paddy kommer hem och han är förbannad för att ingen sagt något till honom om vad som händer. Marlon går därifrån  och Rhona skäller på Paddy eftersom han borde ha tackat sin vän istället för att skälla ut honom.
 
Katie har avslutat en ridlektion med flera barn i gruppen. Declan påpekar att det bara var pappor som var med barnen och det måste bero på den snygga ridläraren. Katie tror honom inte och då säger han att hon är dålig på att ta komplimanger. Katie svarar med att säga att han är dålig på att ge sånna. Ella kommer dit och hör det och säger att det har han alltid varit.
 
Jimmy vill träffa Angel men Nicola vill inte det. Då råkar han kalla henne för Nico och hon reagerar men blir inte gladare för det. Jimmy går hem för att tänka och titta i fotoalbum. Han börjar minnas mer och mer om bröllopet och andra små saker. Scarlett kommer in och han berättar vad som hänt och att han minns första gången han såg Scarlett utanför hennes skola. Jimmy blir så glad att han minns hur mycket han älskar Nicola att han rusar hem till henne för att berätta. Nicola är inte hemma men Rodney råder honom att låta bli eftersom han inte fått minnet tillbaka helt. Rodney säger att så länge Jimmy inte minns hur det kommer sig att Elliot och Kelly fanns i hans liv så kan han inget säga till Nicola.
 
Bob är lite nere eftersom det är Vivs 55-årsdag och han vet inte om han ska fira den med tvillingarna eller om det gör att de blir förvirrade.
 
Amy säger att hon inte har pengarna kvar som hon fått av Eric utan att hon gett dem till sin hyresvärd men när hon träffar Victoria och Hannah så ger hon Vic pengarna hon lånat. Hannah och Victoria frågar Amy om varför hon ljugit om David men Amy vill inte erkänna det utan fortsätter att få dem att tro att allt är sant, varför skulle annars David försöka köpa hennes tystnad. Amy tar upp sedelbunten och visar flickorna.
Leyla blir inte glad när hon ser att Amy är tillbaka och hon vill inte ha Amy i närheten av varken henne eller David.
David är heller inte så glad över att Amy kommit tillbaka eftersom hon redan förstört hans rykte och kommunfullmäktige fått reda på det.
 
Laurel och Ashley fortsäter sitt dejtande inne på puben men blir avbrutna av Nicola som kommer in och är på uruselt humör och tar deras vin. Nicola säger att hon behöver komma ut och ragga killar igen och vill ha sällskap av Laurel som inte är lika snygg som henne. Laurel sitter och försöker stödja sin vän och Ashley går hem. När Nicola sedan förolämpar Laurel  med att "nöja sig med en sån som Ashley" så blir Laurel sur och lämnar Nicola.
Då siktar Nicola in sig på Marlon som sitter ensam. Hon går fram till honom och börjar småflirta med honom fast emellanåt måste hon nämna Jimmy. Marlon som är snäll lämnar henne inte ensam fast han helst vill gå ifrån. När Rhona och Paddy kommer in på puben så får han dem att sätta sig vid deras bord. Nicola försöker få Paddy och Rhona att gå därfrån så hon blir ensam med Marlon men lyckas inte.
 
Ella och Adam är ensamma på Home Farm och de kastar sig över varann inne på kontoret. När de är klara så börjar de klä på sig och plocka upp saker som ramlat ner på golvet. Ella säger att nästa gång får de använda sovrummet istället. Adam går fram till henne och de börjar kyssas igen. Då hör de att Declan kommit hem och ropar efter henne. Adam får lov att skynda sig ut utan byxor och gömma sig på gården. Ella gömmer byxorna i arkivskåpet. Declan kommer in och säger åt henne att byta om för de ska ut och äta eftersom Jai lämnat återbud. När Ella får möjlighet smyger hon ut och lämnar Adams byxor till honom. Hon säger åt honom att skynda sig iväg igen eftersom Declan kommer snart och han ska inte få veta något om hennes sidofångst.
 
Jimmy kommer in på puben för han vill prata med Nicola men när han ser henne med Marlon så tvekar han. Efter en stund så säger han till henne att han vill prata. Nicola blir då på krigsstigen och börjar skälla på honom. De går ut och han berättar om att han börjar få minnet tillbaka och att han älskar henne. Nicola vill ändå inte ha tillbaka honom eftersom han gjorde sitt val när han hoppade i säng med Kelly.
 

Kommentarer
Postat av: Tina.

Vilka ytterligheter det var i dagens avsnitt, både tragedin med Jackson och sedan Adam. Litegrann av varje det är väl det som är HTG. Kram på er alla.

2013-01-21 @ 13:39:08
URL: http://schottistina.blogg.se.blogg.se
Postat av: Sanna

Det var ganska kul när Adam stod utomhus i kalsongerna! Den historien kommer dock inte att sluta väl, tror jag...*förväntansfullt flin*

2013-01-21 @ 15:51:57
Postat av: Tina V

Oh vad trött jag är på Amy, kan hon inte bara sluta att ljuga nu?

2013-01-21 @ 19:38:51
Postat av: Tina.

Det är nog ganska förutsagtbart, Sanna, att de blir upptäckta. Undrar bara hur och av vem. Fniss.

2013-01-21 @ 22:07:44
URL: http://schottistina.blogg.se.blogg.se
Postat av: Stina

Är vanlidgtvis väldigt trött på Eric, men problemet med Amy tyckte jag han skötte bra , ställde lite krav, men sen kommer Diana och förstör alltihop. Hoppas att ala får reda på hur Amy ljuger och manipulerar. Adam verkar inte tänka alls, kan bara sluta i katastrof för alla.

2013-01-22 @ 08:25:44
Postat av: Jonas

Jag är så trött på skvallertanten Diane. Den kvinnan ska verkligen lägga sig i allt.

Hazel är, som vanligt, dummare än tåget som körde över hennes son. Jag begriper att hon är i en extremt svår situation, men det krävdes inget geni för att lista ut varför myndigheterna knackade på dörren (Jackson listade ju ut varför).

2013-01-22 @ 10:42:27
Postat av: Jonas

Ella borde för övrigt skaffa sig ett jobb eller en hobby om hon nu har så lite att göra.

2013-01-22 @ 13:28:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0