Är du sockerpolisen?

Carl möter Cameron och Debbie ute på gatan och han är rasande efter att Cameron tagit flera av hans kunder. Han säger att än är inte sista ordet sagt i detta. Debbie blir irriterad och när hon och Cameron går in på puben så erkänner hon att hon vill ge igen på Carl. Chartiy som precis dyker upp vill vara med på deras planer. Hon ska ta nycklarna till Kings kontor ur Ednas ficka. Debbie står och pratar med Alan och Edna för att rikta uppmärksamheten på annat medan Charity rotar i fickorna tills hon får tag på nycklarna.
Cain kommer in och märker genast att något är på gång. Gänget samlas sedan hos Debbie för att fortsätta planeradet av hämnden.
 
Edna vill att de ordnar ett barnkalas för Sarah och hon vill att Marlon fixar det med hjälp av Laurel. Han är givetvis inte lika entusiastisk.
Rachel påpekar att hon sett Laurel gå ifrån Marlons hus på kvällen. Han säger att de faktiskt är vänner så det är inte konstigt.
Sandy stoppar sedan Marlon för att prata om att Laurel och Ashley haft problem i äktenskapet på grund av något men att det nu verkar vara bättre mellan dem. Han ställer frågor till Marlon så man inser att han misstänker något. Rachel kommer in och räddar Marlon från fler frågor och han tackar henne tyst.
 
Jai tänker bjuda ut Charity och Noah på middag på kvällen för att göra henne på bättre humör. Nikhil fortsätter att påpeka att hon tillbringar alldeles för mycket tid ihop med Cain och att det aldrig kan vara bra. Jai försvarar henne eftersom han vet att de är oroliga för Sarah.
 
Marlon ringer Laurel för han vill att de ses. Laurel är hemma med Ashley så hon säger till honom att Nicola behöver hjälp. Hon och Marlon ses ute vid paviljongen. Han berättar om Sandys misstänksamma frågor och att de ändå kan vara rätt lugna eftersom inget hänt mellan dem. De inser att det inte kan bli något mellan dem men Marlon bönar och ber om att de åtminstone kan vara vänner.
 
Amy stoppar Cain vid verkstaden för att fråga om Sarah och om de hittat någon donator. Cain är inte intresserad av henne så han svarar korthugget och åker sedan iväg. Eric står en bit bort och ser dem. Han frågar Amy vad som händer och hon svarar att det inte var något speciellt.
Amy söker sedan upp en läkare. Det visar sig att hon inte varit på några kontroller. Hon bryr sig inte så mycket eftersom hon är fast besluten att adoptera bort babyn så fort den är född.
 
Betty muttrar när hon ser att Nicky tar fyra sockerbitar i sitt te. Hon gillar inte att han är snygg och osund ;)
 
Charity säger till Jai att hon ska vara barnvakt till Sarah men i själva verket träffar hon Cain för att fortsätta planerandet av hämnden på Carl.
 
Moira är irriterad för att John åkt iväg med fyrhjulingen så hon inte kommer till jobbet i tid. Holly som hör det börjar läsa annonser för hon vill ordna med en ny bil till familjen innan det blir skilsmässa mellan föräldrarna.
 
Laurel kommer in på cafét och ser Marlon där. Han viskar till henne att han vill att de ses för att prata men precis då kommer Rhona. Rhona tjatar på Laurel om att bli gudmor så tillslut säger hon ja,
 
Cameron har varit inne på Kings kontor och raderat hårddisken på datorn. Sedan tar han lastbilsnycklarna och åker till inhägnaden där de står. Han har svårt att komma in men precis då kommer Charity och Cain och de hjälper honom att bryta sig in.  De bestämmer sedan att de inte ska förstöra lastbilarna utan att sälja dem istället.
 
Jai börjar undra vart Charity tagit vägen tidigt på morgonen. Han frågar Chas som börjar svamla om att Charity är och shoppar. När Jai sedan träffar Lisa och Zak så frågar han dem om var Charity och Cain kan vara eftersom han inte är på verkstan. De blir lite förvånade eftersom Sarah inte ska till sjukhuset denna dag.
 
Carl och Jimmy blir rasande när de inser att det är Cameron som raderat hårddisken och att bilarna är stulna.
 
Cain säger åt Cameron att åka hem innan han som ska köpa lastbilarna kommer. Cameron är rädd för att bli lurad men Cain säger att han inte lurar någon i familjen. Cameron blir så lättad att han säger "Tack svärfar!"
 
Charity och Cain är överlyckliga när de sålt lastbilarna och har ett kuvert fullt med sedlar. Det får dem att minnas gamla tider när de tog in på hotell och badade i pengar på sängen.
De ljuva minnena tar över och plötsligt kysser de varann hett...

Kommentarer
Postat av: ELIZA

Det är ju inga små busstreck Cain och Charity håller på med.Det här kan dom ju aldrig komma undan med.Om dom inte låter Cameron ta smällen.Och på ett eller annat sätt lär dom ju bli indragna och förhörda, frågan är då: vill verkligen Jai ha en sån fru???Han kanske gjort rätt som inte berättat för mamma än...Och kommer dom undan med detta då har serien tappat sin trovärdighet,i alla fall för mej...Och den där Rachel,vad är det för en figur..Sköt dej själv och skit i andra,du behöver inte vara den som blåser liv i eländet...Sandy,trott att gubben inget ser bakom alkoholdimmorna,men,men,den gubben är inte blind..

2013-04-25 @ 09:23:02
Postat av: Lena

Känns lite som dom forcerar handlingen. Skall nån ut eller?

2013-04-25 @ 12:05:36
Postat av: Lena

Jag har väldigt svårt att förstå hur så många kan tycka att det är acceptabelt att göra inbrott och stjäla. Det stör mig faktiskt. Alla som får veta håller dem ju om ryggen. Dingles är ju Dingles men en del lever ju ändå ett vanligt och får man hoppas ärligt liv????

2013-04-25 @ 13:20:08
Postat av: Tina

Håller med dig Lena och önskar att det kommer nya vanliga människor till byn. Är själv trött på klanen Dingle och deras heder, tjyveri och självgodhet.

2013-04-25 @ 19:00:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0