4 ½ rosetter

Val fortsätter att fjäska för gästen, en man som flirtar med henne. Hon talar om för Eric att det är en typisk man så som han håller på. När mannen får problem med bilen och behöver åka in till stan snabbt så lovar Val att de fixar hans bil och ordnar skjuts åt honom. Mannen berömmer deras service och önskar att fler ställen vore som deras. Val börjar prata om rosetter och mannen säger att de är värda minst tre stycken. Det tar Val som ett tecken på att han är den hemlige granskaren från turistbyrån. Han svarar snällt på Vals frågor. (Jag fick den känslan av att han kanske inte alls är från turistbyrån utan bara utnyttjar fördelarna av att låtsas vara det)
 
Val vänder sig till Cain för att få mannens bil fixad. Cain är inte alls intresserad av att hjälpa henne om hon inte ber om ursäkt för skitsnacket hon snackat och att han får 50£ extra betalt. Hon är tillräckligt desperat för att gå med på hans krav.
När mannen hämtar sin bil senare så blir Val så till sig att hon lovar Cain att gå in och dricka vad han vill på värdshuset. Mannen lovar att servicen är värd minst 4½ rosetter. Detta gör att Val och Eric, speciellt Val, är mycket nöjda.
 
Charity övertalar Nikhil till att gå över och prata med Gennie om det som hänt. När han kommer dit är det bara Katie hemma och hon meddelar honom gladeligen om att Gennie är på date med Nicky. Nikhil återvänder hem rätt nedstämd.
När han senare ska söka upp henne igen så ser han Nicky och Gennie utanför hennes hus. De kysser varann så Nikhil går därifrån utan att säga något.
 
Hazel flyttar in hos Marlon tills Declan kommer hem, eftersom hon inte har någonstans att ta vägen annars. Hon får också jobbet på cafét tillbaka, trots Brendas ogillande.
 
Belle kan inte lämna Amy som ligger med smärtor i cricketpaviljongen. Hon går in igen men Amy skriker åt henne att gå. Amy har så ont att hon tillslut erkänner för Belle att hon är gravid. Belle vill genast hämta Val och att Amy åker till sjukhuset men Amy vägrar. Då går Belle ut på ängen och skriker att "Amy är gravid" några gånger tills Amy går med på att åka till sjukhuset.
 
När tjejerna kommit till sjukhuset så får de efter undersökningen veta att Amys barn mår bra. Hon måste vara kvar under observation under natten. Belle är kvar ett tag och Amy kallar henne för sin syster inför sköterskorna.
 
Eric och Val är oroliga över var Amy är och när de sedan ser Belle frågar de henne men hon låtsas som om hon inte vet något. Hemma säger Belle att hon varit hos en annan kompis efter skolan.
 
Bartons får veta från inspektören att en kyl är underkänd och att de måste fixa det om de ska få godkänt. John börjar jakten på en ny kyl som inte är allt för dyr. Moira börjar misströsta och vill att de ska lämna återbud till stormarknaden men John vägrar. Tillslut hittar han en kyl och arbetet kan sätta igång igen. Problemet är att nästa dag kommer Declan hem och vill ha pengar av dem men de har givetvis inga.
 
Gennie är på kontoret och försöker prata med Nikhil. Hon frågar honom om varför han sökt henne hemma. Han kan inte riktigt svara på det och mumlar något om en faktura. Gennie blir lite fundersam när han är så osammanhängande i sitt svammel.
 
Belle kommer tillbaka dagen efter till sjukhuset. Hon håller Amy sällskap och får veta att barnet inte är önskat och att Amy tänker adoptera bort det.
Lisa blir orolig när skolan ringer och säger att Belle inte kommit dit och när Belle inte svarar i mobilen så minskar inte oron. Belle kommer hem och ursäktar sig med att hon tappat mobilen och att hon träffat Amy i stan.
Amy kommer hem och låtsas som ingenting. Val och Eric är något sura över att hon inte hört av sig men lugnar ner sig snabbt.
Belle och Amy ses utanför Dingles gård och återigen fräser Amy till Belle och ber henne att inte lägga sig i mer...

Kommentarer
Postat av: finländskan

Chas' reaktion då Gennie och Nicky kom in i puben var bara för rolig.

2013-04-13 @ 07:32:20
Postat av: SoP

jag hoppas faktiskt att det går åt h-vete för Bartons- maken till k*kmätarsnubbe han är,John.Utsätta både familj o vänner/anställda sådär,bara för hans stolthet.Så hoppas jag att Belle bränner av den där sabla Amy så det smäller om det.

2013-04-14 @ 02:17:29
URL: http://sisterofpain.blogg.se
Postat av: Stina

Har inte Eric och Val blivit lurade, var det verkligen en inspektör som delade ut rosettter? ville vä bara få ut så många förmåner som möjligt.

2013-04-15 @ 10:38:31
Postat av: Anonym

Jag gillar inte heller John och hans barnsliga beteende. Han borde verkligen se till att ha allt under kontroll innan han skriver avtal med nån.
Vad är det för nåt som dom ska sälja förresten? Vad det än är borde det väl ta lite tid att få fram produkten, slakta eller ysta eller vad det nu är?

2013-04-15 @ 10:40:22
Postat av: AnnaS

Nu försvann mitt namn också...

2013-04-15 @ 10:41:47
Postat av: Anonym

Jag tror inte heller att det var nån inspektör. I så fall hade han nog inte avslöjat sig och framför allt inte avslöjat resultatet. Så när den riktiga inspektören dyker upp kommer han säkert att få riktigt dålig service!

2013-04-15 @ 10:46:15
Postat av: AnnaS

Men ÅÅÅ vad irriterande! Varför försvinner namnet hela tiden??!

2013-04-15 @ 10:47:42
Postat av: Emil

Sant, gillade också Chas' reaktion.

2013-04-15 @ 12:32:18
URL: http://www.sokordsproffsen.se
Postat av: Emil

Sant, gillade också Chas' reaktion.

2013-04-15 @ 12:32:18
URL: http://www.sokordsproffsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0