Jag är inte din budbärare

Sean ser när Aaron ligger på marken. Han springer iväg därifrån och på vägen kastar han kassaskrinet han tagit från verkstan. Utanför puben möter han Rachel och Chas. De får veta att Aaron ramlat ihop och de rusar iväg till platsen men då är inte Aaron kvar.
 
Aaron har lyckats ta sig upp och börjar gå iväg. Vid vägen så upptäcks han av Zak och Sam som tar med sig honom hem. Zak ringer sedan till Chas som skyndar sig till gården och hon har Paddy med sig. Aaron vaknar till emellanåt och har svårt för att minnas vad som hänt. Zak ser till att Aaron får vila över natten och han skickar hem Chas som givetvis protesterar.
 
Kings får elavbrott på kontoret och det gör att de inte kan arbeta. Jimmy tar på sig ansvaret att gå och prata med Nicola på Home Farm. Hon lovar att sätta upp ärendet på listan, hon hinner inte göra något just nu eftersom hon är upptagen. Nicola är rätt sur på Jimmy för hon har fått höra av Bob att Jimmy frågat efter Elliot.
 
Nicky erbjuder Gennie skjuts från fabriken. Nikhil stannar till och pratar med dem och då kommer han och Nicky överens om att ses för att ta en löptur tillsammans. När de sedan ses för att springa så ser de Katie och Gennie komma ut ur huset. Nicky börjar prata om den snygga tjejen och Nikhil säger att Katie redan är upptagen men Nicky menar Gennie. Han är säker på att hon är intresserad av honom.
 
Katie märker Nickys intresse för Gennie men när hon nämner det så märker hon att Gennie nog har kvar sina känslor för Nikhil.
 
Alicia är på puben när Carl kommer in. Han fortsätter att flirta med henne och när hon ser att Andy kommer in så flirtar hon tillbaka. Andy bryr sig inte om att hon är med Carl.
Alicia blir lite besviken och hon lämnar Carl eftersom hon inte är intresserad av honom. Hon försöker sedan prata med Andy men han är likgiltig inför vem hon träffar nu.
 
Val är orolig för att turistbyråns folk ska komma på oanmäld inspektion. Hon säger åt Vic och Amy att behandla alla gäster som om de vore väldigt speciella.
 
Charity försöker få reda på av Nikhil om varför Jai inte berättat om henne för deras föräldrar. Nikhil vill inte blanda sig i detta och undviker att svara på hennes frågor.
 
Aaron vaknar hos Dingles och när Zak är på väg för att hämta Belle så sitter han kvar hos dem. Det börjar snurra i huvudet för honom och plötsligt ser han verktygslådan som ligger framme. Han går fram till den och tar fram en mattkniv som han skär sig i magen med.
Sam kommer hem och Aaron låtsas som om inget hänt. Han döljer den lilla blodfläcken på tröjan.
 
Bob söker upp Jimmy för att berätta att han vet var Kelly är men han hade lovat att inget säga till Jimmy. Jimmy vill då att Elliot ska få underhåll så han ger Bob pengar som Kelly ska få för att använda till Elliot.
Sedan går han till Home Farm för att berätta för Nicola att han vill betala för sin son. Hon blir givetvis sur men Jimmy står på sig.
 
Zak tar med sig Aaron hem till Chas för att äta frukost. Aaron vill inte ha men tvingas ta en smörgås. Han tar en tugga som han spottar ut i smyg sedan åker han till Bartons gård för att hjälpa till. Chas ringer John och berättar om vad som hänt och det leder till att John inte vill ha hjälp av Aaron. Han vill att Aaron vilar några dagar men då blir Aaron sur och går därifrån.
 
Alicia är sur och grinig när hon jobbar i butiken. Inte blir det bättre av att Hannah låtsas vara hennes chef och säger åt henne vad hon ska göra.
 
Rachel får jobba kvar på puben trots att Chas tänkt sparka henne först. Sean fortsätter med sin dåliga attityd och vill inte följa med Sam till skogen. När han kallar Sam för idiot så blir Zak förbannad och säger åt honom. Sean blir ännu mer grinig och sparkar till skurhinken som står på golvet. Rachel säger då åt honom att hon kommer att begrava honom levande om han sabbar för henne nu när hon fått jobb.
 
Katie kommer in på kontoret och får veta att någon sökt henne tidigare. Hon frågar Nicola om varför hon inte ringt och sagt det och Nico svarar  "jag är inte din budbärare". Strax efter får Nicola veta av Katie att Jimmy ringt Declan angående elfelet på Kings kontor men att Katie inte sagt något tidigare för hon inte är Nicolas budbärare.
 
Jimmy kontaktar en annan elektriker eftersom han inte kan vänta på att Nicola ska fixa en. Elektrikern kommer dit och börjar leta efter felet.
Nicola dyker upp med den elektriker som hon ringt. Givetvis blir det tjafs och Edna skickar iväg båda elektrikerna till cafét så länge.
Jimmy och Nicola är så sura och arga på varann att hon talar om att det blir skilsmässa. Jimmy säger att det är bra för deras äktenskap var ändå ett helvete. Nicola blir förbannad och rusar ut samtidig som hon säger att hon kommer att ställa till med ett ännu större helvete för honom.
 

Kommentarer
Postat av: Tina V

Vad trött man blir på Nicola, kan hon inte bara tagga ner.
Orkar snart inte se Aaron och hans problem, kan han inte bara sköta sig och inte jämt vara en sådan drama qeen.
Alicia får gärna försvinna ur serien.

2013-04-09 @ 21:33:54
Postat av: Tina

Håller med dig Tina V. Vill bara tillägga att Rachel och hennes lillebror kan åka tillbaka till dit de kom ifrån.

2013-04-09 @ 22:01:58
Postat av: Tina V

Ja dom hade jag glömt, en ny Aaron som bara ställer till med problem.
In med fler familjer, singlar och lite mer giftermål och nya bebisar.

2013-04-10 @ 08:09:42
Postat av: Jonas

Nicola har alltid varit tröttsam.

"Aaron" har verkligen spelat fantastiskt på sistone. Scenen där han pratar med Flynn om "mordet" var skådespeleri av allra högsta klass.

Det går inte att förstå att Simon är en kille, eftersom han ser ut som en tjej. Jag är redan trött på "hans" grimaserande.

2013-04-10 @ 08:46:47
Postat av: Maria

Aaron står inte ut med sina skuldkänslor och skadad sig själv för att få ut sin ångest nånstans. Tror att handen ser riktigt illa ut och att han kommer åka in på sjukhus. Kom ni ihåg när han sänkte ner den såriga handen i diskhon med medel, det går väl direkt ut i blodet. Tycker att chas nasala skrikande är ganska kontraproduktivt. Han behöver professionell hjälp nu, att ingen fattar det.

Synd att Nicola ger sig på Jimmy när hon egentligen vill ha honom. Men hon är ju kall och elak för att hon innerst inne är förkrossad.

Alicia framstår bara som billig när hon försöker få Andy tillbaka, tycker lite synd om henne. Hon verkade ju faktiskt tycka om honom. Måste bara tänka på andra ngn gång, Sarah är ju faktiskt kanske livshotande sjuk och då framstår Spanien som omoget och egoistiskt

2013-04-10 @ 09:02:22
Postat av: Stina

Såg en bild på Aaron när han fick ta emot pris för bästa skådespelare, han såg helt annorlunda ut privat glad och trevlig

2013-04-10 @ 11:32:31
Postat av: Andrea

han ville ju inte prata med någon om det ju!

2013-04-11 @ 01:13:21
Postat av: Jonas

Kul att Nikhil hellre ville ha kinamat än pasta, det är ju knappast nyttigare.

2013-04-11 @ 12:21:09
Postat av: Tina V

Oh nej inte Rachel igen, trodde hon var ute ur serien.

2013-04-11 @ 13:35:30
Postat av: Gerd

Tina V menar ju kanske Hazel ??

2013-04-11 @ 18:14:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0