Bröllops- och dopplaner

Hazel har hjälpt Bob med att få tvillingarna till skolan och när de kommer hem så ser de Aaron och Chas komma gåendes ute på gatan. Hazel får bråttom in i huset för att slippa träffa Aaron.
 
Alicia är barnvakt till Sarah medan Debbie, Cain, Charity och Andy ska till sjukhuset för provtagning. Jai följer med Charity till Cains förtret.
Det kommer att ta några dagar innan de får veta om någon av dem passar som benmärgsdonator.
Charity vill låta Sarah prova tärnklänning till bröllopet men eftersom Sarah är sjuk så får företaget komma hem till dem. Cain blir irriterad och tycker Charity är egoistisk men Debbie tycker det är ok att Sarah får annat att tänka på.
 
Ashley och Laurel är på puben för att äta lunch. Han babblar på om Sarah och hennes sjukdom men Laurel har svårt att koncentrera sig. Man ser hur hon och Marlon tittar på varann men Ashley ser inte det.  Han tror att Laurels tystnad beror på att Sarahs sjukdom påminner Laurel om Daniel. Rhona kommer förbi och vill prata med Ash om att döpa Leo men Ashley ber att få återkomma.
 
Declan pratar med Diane om Victoria och Alex. Han vill ha bort dem från huset och Diane lovar att försöka hjälpa till. När Declan går från puben möter han Vic och han försöker få henne att ge med sig men hon vägrar. Andy kommer precis hem från sjukhuset och Declan ber Andy prata med Victoria, om inte annat eftersom Declan är den som betalar hans lön.
 
Charity påpekar för Jai att hon kommer att vara tvungen att träffa Cain lite mer nu när de hjälps åt med Sarahs sjukdom. Jai blir givetvis inte glad.
Sedan går Charity till verkstan för att försöka prata med Cain. Han är sur och butter och tillslut så blir han så förbannad att han slår sönder en vindruta. Charity blir orolig och inser att han är förtvivlad över att Sarah är sjuk. Hon säger åt honom att det bästa de kan göra nu är att stötta Debbie som verkligen behöver dem.
Nikhil ser dem stå i garaget och prata och det tar inte lång tid innan han nämner det för Jai.
 
Bob påminner Chas om att det är årsdagen för Jacksons olycka idag. Hon hade helt glömt bort det. När hon träffar Hazel sedan försöker hon prata med henne om Aaron. Hazel är inte intresserad och hon säger att Aaron och hon inte är bra tillsammans så därför bör de hålla sig undan varann,
Aaron möter Hazel ute på gatan och han ber om ursäkt för förra gången. Hazel ser inte så glad ut ändå utan skyndar sig hem.
 
Edna vill att Cameron och Kings ska hålla sams så hon försöker prata med Cameron på cafét. Precis då kommer Jimmy och Carl in och det blir ordväxling mellan männen. Debbie kommer in och blir förbannad på Carl eftersom hon ser det som hans fel att Cameron inte hann till sjukhuset. Carl flinar och säger att han inte visste det och då blir Debbie så förbannad att Cameron måste hålla i henne. Jimmy ser till att han och Carl går till puben istället.
 
Andy vill jobba lite mer övertid hos Declan men får inget förrän han vräker Victoria och Alex. Declan säger att det är Andys arbetsuppgift eftersom han är gårdsförvaltare. Andy åker då till huset för att prata med ungdomarna.  De blir sura på honom för de tycker att han ställer sig på Declans sida och Andy erkänner att han gör det för det är ju ändå Declan som betalar hans lön. Alex blir så förbannad att han säger åt Andy att gå och att de tänker inte flytta för de har faktiskt rättigheter de med.

Laurel försöker hålla sig undan ute på gatan när hon ser Marlon men han springer ikapp henne. Han vill inte att de ska undvika varann även om hon tror att det är bäst. Precis då kommer Rhona och hon vill påminna Laurel om att prata med Ashley om ett dopdatum. Senare så ber Rhona Marlon att fråga Laurel om hon vill bli Leos gudmor. Marlon vill inte alls göra det men Rhona tycker Laurel vore en bra gudmor.
Paddy frågar Aaron om han vill bli gudfar och efter en viss tvekan så säger Aaron ja.
 
Cain kommer hem till Charity när hon är ensam hemma. Hon blir nervös för att Jai ska dyka upp. Cain tackar henne för att hon pratat med honom när han mådde dåligt på grund av Sarah. Sedan börjar han återigen att prata om att hon är den enda som förstår honom och att de är som gjorda för varann. Charity försöker säga emot men precis då kommer Jai hem så Cain får smita ut bakvägen.
 
Jai konfronterar Charity med det han fått höra av Nikhil. Hon erkänner att hon pratat med Cain och att det inte var något annat. Charity vill att Jai litar på henne eftersom de ska gifta sig och då behöver man ha förtroende för varann.
 
Charity rusar hem till Chas för att prata med henne. Hon börjar tvivla på att gifta sig med Jai eftersom hon känner att Cain tar sig in i huvudet på henne hela tiden. Hon berättar för Chas om kyssen som hände innan hon fria till Jai och att hon nu inte riktigt vet hur hon ska göra...
 
 
 
Tittarservice på tv 4 meddelar att de kör på som vanligt med serien fram till den 14 juni och därefter tar de eventuellt ett uppehåll och i så fall vet de inte än hur länge.

Kommentarer
Postat av: Jackson

Charity och Cain - tror inte att de någonsin riktigt kan släppa taget om varandra.

2013-04-22 @ 22:19:39
Postat av: AnnaS

Nu har jag uppenbarligen missat nåt igen... Nyss var det ju Hazel som jagade Aaron för att prata, nu är det plötsligt tvärtom. Varför?

2013-04-22 @ 23:13:13
Postat av: Lena

Det är väl för att Aaron var nära att klippa till Hazel. Hon vände ju tvärt då och han vill be om ursäkt. Inte för att det är rätt att slåss men nog var Hazel lite väl på och tjatade på Aaron fastän han sa ifrån att han inte ville ha med henne att göra. Så som Hazel helt tar avstånd nu är lite överdrivet (men det mesta blir ju det här så...)

Jag hade hoppats på att Hazel skulle ge sig av men nu kanske det tyvärr blir något mellan henne och Bob istället.

2013-04-22 @ 23:52:45
Postat av: AnnaS

Tack Lena! Det avsnittet måste jag ha missat. Tur att man kan få svar på det man undrar!

2013-04-23 @ 00:43:51
Postat av: finländskan

Aaron verkade helt annorlunda i dehär avsnitten, mera positiv och pratsam och till och med log (nåja, smålog åtminstone) ett par gånger. Det var roligt att se honom såhär, hoppas att det fortsätter i den stilen för honom.

2013-04-23 @ 07:08:38
Postat av: Lena

Att se Aaron o Paddy ihop är härligt.
Där får vi se lite äkta värme. Hoppas Aaron växer med uppgiften nu och äntligen kan få må lite bra.

2013-04-23 @ 09:25:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0