För sent

Igår hände detta:
 
Marlon försöker hitta recept till sin kokbok men har vissa problem. Som tur är får han hjälp av Laurel som kommer över och de båda slår sina huvuden ihop för att få bra idéer. Laurel kommer på att det ska vara en barnkokbok. Marlon tycker det är en strålande idé så han ger henne en stor puss. Sedan vill han skåla med ett glas vin men Laurel måste gå hem men efter lite övertalning stannar hon ändå kvar och dricker ett glas.
 
Rachel lämnar sin bil på verkstan och ber Cain att fixa den åt henne. Hon möter Laurel och Marlon ute på gatan och stannar för att prata med dem. Rachel tror att de två är ihop men får veta att så är det inte. Hon går till puben och har med sig Amelia och Sean.
 
När Laurel kommer hem är Ashley helt slut efter att ha tagit hand om barnen och sin far så han vill att de äter gemensam middag men när Laurel säger att hon redan ätit så går de till puben istället.
 
Ashley märker att Rachel spanar in Marlon och när han påpekar det för Laurel så vill hon gå hem.
 
Katie klagar lite för tjejerna om att Declan aldrig har tid för henne längre. Chas kan inte låta bli att påpeka det för honom när han kommer till puben så när Katie kommer till kontoret så har han köpt ett diamanthalsband till henne.  Hon blir lite irriterad över att han tror att han kan köpa henne saker när det är tid med honom hon helst vill ha. De två går sedan till puben för att ta ett glas innan de ska till stan för att äta på restaurang. När de sitter på puben kommer Jai och Charity in. Både Jai och Declan glor på varann och Declan är så sur så han tar med sig Katie därifrån. De passerar Jai som försöker prata med Declan men han vägrar.
 
Aaron går till kyrkogården för att besöka Jacksons grav. Han är sorgsen eftersom det är dagen för tre månader sedan som Jackson dog. Ashley går förbi och pratar lite med honom men när Aaron sedan blir ensam så drar han knogen över en gravsten så det blir stora sår. Väl hemma så tar han fram rengöringsmedel och häller upp i diskhon och sedan stoppar han ner den såriga handen där.
 
Debbie är orolig för Sarah och har svårt att koncentrera sig för annat så hon får Cameron att känna sig i vägen. Charity märker det och pratar med henne om att låta andra också få hjälpa till och att alla faktiskt är oroliga för Sarah. Det gör att Debbie bestämmer sig för att de följer med Cameron till Jersey. Andy vill inte det men Debbie lovar att de kommer hem om Sarah blir sämre. Andy nöjer sig då med att han kommer att få ringa sin dotter varje dag.
 
Chas får se boxningsäcken som hänger i verkstan och får veta av Cain att det är för att Aaron ska få ur sig sin ilska. Hon blir förbannad och tror att det kommer att göra att han blir ännu mer aggresiv och tar ut ilskan på follk. När hon sedan kommer tillbaka senare så ser hon att Zak tar hand om Aaron när han boxas och att det verkar gå bra så går hon därifrån utan att säga något.
 
Victoria prata med Amy precis när Val kommer och ber Amy att jobba. Amy som ska till läkaren ber om ledigt för att kunna åka till stan. Val säger att Amy får skjuts av henne och Eric som ändå ska in till stan för att handla.
Amy pratar med läkaren och får veta att hon väntat för länge med att göra abort så nu får hon inte göra det. Hon blir förtvivlad och försöker få doktorn att ändra sig men det lyckas inte.
 
Val vill att de gör allt för att få fart på verksamheten på B&B:t igen och därför vill hon att de kontaktar turistbyråer i närheten. Amy får i uppdrag att leta fram telefonnummer men hon mår dåligt och vill gå hem.
 
Cain ser Amy sitta i busskuren i byn och han går fram till henne och talar om att han är glad över att hon tagit hand om deras lilla problem och att det är löst nu.  Moira ser att Cain är på och tjafsar med Amy så hon går fram till henne och frågar om allt är ok. Amy som inte vill prata ber Moira att inte lägga sig i. Moira berättar det för Victoria som genast söker upp Amy hemma.
 
Amy säger till Vic att aborten gick bra och att allt är över nu. Hon säger att de behöver inte oroa sig för Cain längre och nu kan hon bli den Val vill att hon är.
 
 

Kommentarer
Postat av: Carina

Jag tänkte också som du först, Tina V, att hur kan hon redan vara i vecka 24 och det inte syns...
Men kom ihåg Debbie, som klädde sig bylsigt och lyckades dölja fram till födseln...
Men fy vilken jobbig situation - nu måste hon ju berätta för Val och Eric.

2013-04-04 @ 08:35:37
Postat av: Jackson

Jag har en obehaglig känsla av att hon tänker försöka att själv framkalla abort, hur hon nu har tänkt att det skall gå till.

2013-04-04 @ 10:17:03
Postat av: Jonas

Jackson - i så fall är det nog smartare att göra en illegal abort.

2013-04-04 @ 11:15:19
Postat av: Tina V

Carina!
Jag tycker nog inte att Debbie eller inte heller Laurel lyckades dölja sin gravidmagar.
Det var bara programmakarna som antagligen inte trodde att vi såg.

2013-04-04 @ 11:17:33
Postat av: Jackson

... ja, eller illegal abort.

2013-04-04 @ 13:34:43
Postat av: AnnaS

Har Laurel varit hemligt gravid?

2013-04-04 @ 14:18:50
Postat av: ELIZA

Hon fick sitt tredje barn. I serien var hon ovän med maken och tillbringade då tid hos sin syster och mamma, alltså utanför bild.

2013-04-04 @ 14:37:34
Postat av: Kristina

Varför berättade nu inte Amy hur det var för Victoria?

2013-04-04 @ 16:29:46
Postat av: Gerd

Dethär att Debbie och Laurel var gravida var ju i verkliga livet.Debbie var ju nog också gravid i serien och lyckades dölja det. Men ojdå vad jag är trött på Marlon han skulle de gärna få skiva ut ur serien!!

2013-04-04 @ 16:44:27
Postat av: AnnaS

Eliza: aha! Jag trodde de var gravida i serien! Hur var det med hon som spelade Tricia då, innan hon flyttade till Indien för att bli filmstjärna, i serien alltså?

2013-04-04 @ 21:03:53
Postat av: SoP

Hm,tänker hon reta upp Cain så hon får sig en omgång o får missfall? Eller,kommer ungen att bli en reservdelsunge till Sarah sen?

2013-04-06 @ 04:29:05
URL: http://sisterofpain.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0