Alla ger mig order

Charity står och velar och hon vet inte riktigt hur hon ska göra så hon går in på puben för att få råd av Chas. Chas säger att hon inte ska vara så korkad och gå tillbaka till Cain.
 
Belle träffar Amy och de går och småpratar.  Victoria går förbi och ser dem och då skickar Amy bort Belle som blir ledsen. Så fort Vic pratat klart och gått iväg så möter Amy Belle och säger att de fortfarande är vänner. När Amy sedan blir ensam så ser Cain henne och han är snabb till att ta tag i hennes armar och hota henne om hon fortsätter att umgås med Belle. Han vill inte att någon lite slampa ska påverka Belle negativt så han vill att Amy packar sin väska och flyttar. Precis då kommer Victoria tillbaka och säger åt Cain att lägga av.
 
Eric och Val pratar med Diane om Amy och hennes broschyrer om adoption. Val är mer positiv till att adoptera Amy än Eric är.
 
Moira försöker prata med John om bilen men han vill inte göra affärer med Cain. Holly säger åt sin mamma att köpa bilen ändå så kanske han lugnar sig. Moira söker upp Cain och berättar att hon vill köpa Jeepen. Han lovar att ordna det åt henne. När hon kommer hem med Jeepen blir John riktigt förbannad och besviken.
 
Nicola och Jimmy kommer in i Brook cottage och hör att någon är där. Det visar sig att det är Rachel som är där för hon har städat i huset och hon har fått Sam att hjälpa till i trädgården. Nicola surar och så fort Rachel och Sam gått så försöker hon övertala Jimmy till att de ska hyra huset men han säger nej.
 
Victoria och Amy är upprörda efter Cains hot och de möter Charity ute på gatan. Victoria kan inte hålla tyst utan ber Charity att säga till Cain att låta dem vara. Amy försöker släta över det hela med att det inte var så allvarligt och de går hem. Det slutar med att Charity söker upp tjejerna och får då veta vad som hänt mellan Amy och Cain. Hon blir rasande och stormar hem till Cain som väntar på henne med en flaska vin.
Charity konfronterar Cain angående Amy och förstår då att det var sant. Hon inser då att hon inte alls är intresserad av Cain längre och hon varnar honom för att lägga sig i Amys liv.
 
Charity kommer hem till Jai och hon försöker prata med honom. Hon berättar allt och att hon faktiskt nästan varit på väg tillbaka till Cain men att hon sedan insett att hon inte vill det utan hon vill vara med Jai. Jai tycker allt är jobbigt och han tvivlar fortfarande på om de ska fortsätta ihop.
 
John söker upp Cain för att säga åt honom att han lämnar tillbaka bilen om den visar sig vara stulen. Cain säger att köpt är köpt men John ger sig inte.
 
Diane påpekar att Alex måste skaffa sig ett jobb och att han bara fick bo hos dem i en vecka och nu har den veckan gått. Han försöker vara henne till lags genom att hjälpa till att laga lite saker men hon vill ändå att han söker jobb på en gång.
 
Rachel har pratat med Declan som är nöjd med hennes städning så från och med nu är hon också anställd på Home Farm.
 
Cain går runt och surar efter att ha blivit dumpad av Charity. Debbie märker på en gång att något hänt men han vill inte prata om det.
Charity kommer sedan tillbaka till honom och hon säger att om han någonsin försöker göra något mot henne så kommer hon att se till att Debbie får veta vad han gjort mot Amy.
 
Jai är fortfarande tveksam men när Charity kommer hem och återigen försöker be om ursäkt så tar han telefonluren och ringer sin mamma. Han berättar för föräldrarna att han träffat någon som han ska gifta sig med. Charity blir överlycklig och kastar sig i hans famn.
 
Moira söker upp Cain och säger åt honom att inte berätta för John om deras överenskommelse och att han ska låta bli att bry sig om deras problem utan ägna sig åt sina egna.
När Cain kommer in på puben vill han inte prata med Zak och Lisa men Zak ger sig inte. Cain får ett utbrott och säger åt dem att sluta tala om för honom vad han ska göra och att lämna honom i fred, sedan rusar han ut därifrån.
 
 

Kommentarer
Postat av: Carina

Äntligen har det kommit fram vad Cain har gjort. Det tog ju definitivt död på känslorna från Charitys sida. Otroligt att Jai ändå väljer fortsätta, man kan ju förstå om han tröttnat men han är väl hopplöst förälskad... om han nu inte bara låtsades ringa mamman, men så grym kan han väl inte vara?
Undrar när Pollards ska fatta hur det står till. Så trögt att tro att hon ville bli adopterad, trodde ju självklart de skulle räknat ut, men Val är ju aningen enkelspårig i sitt tänkande...

2013-04-29 @ 09:35:48
Postat av: Stina

Skall verkligen Amy kunna föda barn utan att någon i byn märker något. Hur kunde Val och Eric tro att det var Amy själv som ville bli adopterad. Som laddat för nya konflikter. Och vad ska Cain nu hitta på när han blev så besviken. Han trodde verkligen att han och Charity skulle bli ett par igen

2013-04-29 @ 10:38:52
Postat av: Tina V

Marlon kan snabbt bli kär i nya kvinnor, det var inte länge sedan som han var jättekär i Rhona.

2013-04-29 @ 13:08:16
Postat av: Lena

Dom får lägga ner det där med Marlon nu. Blir bara patetiskt. De flesta har väl nån gång upplevt olycklig förälskelse. Det är väl en del av livet. Jag måste ha missat något för jag har inte sett annat än bedrövliga miner och trånande
blickar. Laura har ju man o barn, betyder inte det något för Marlon?
Vad jag är trött på den fjantiga egoistiska mannen.
Ut med honom. Han tillför inget längre men eftersom han.är Leos far så får jag väl stå ut md honom antar jag.

2013-04-29 @ 13:53:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0