En gamlings skarpa observationsförmåga

Diane är sur när hon märker att Alex bor kvar på puben så hon säger åt honom att flytta på en gång och om han vill vara där skall det vara under öppettiderna.
Alex försöker då hitta jobb att göra genom att hjälpa bland annat Bob att putsa fönstrena på cafét. Han hoppas kunna hjälpa gamlingarna i byn med lite fixande men då säger Victoria att det är Zaks jobb.
 
Rachel lånar nyckeln till Brook cottage av Nicola för att hämta sin sjal hon glömt men i själva verket ska hon visa sin syster huset. Systern, Ali, blir intresserad av att hyra huset så de vänder sig till Declan.
 
Nicola försöker övertala Jimmy till att de ska hyra Brook cottage men han vill fortfarande inte. Rodney märker Nicolas desperation så han pratar med Jimmy om saken. Till slut ger Jimmy med sig, dock motvilligt, att de kan hyra huset men när de kommer till Declan så är Ali redan där och hon och Rachel får därför förtur till huset.
 
Sandy har förlagt fjärrkontrollen och hela familjen letar efter den. Den hittas uppe i badrummet men han minns inte att han lagt den där. När Ashley och barnen gått så påpekar Sandy om Laurels humör. Hon förnekar givetvis att det är något konstigt med det och tycker att man kan få visa glädje när man vill.
 
Chas är orolig för Cain och frågar då Charity om vad som hänt. Charity säger bara att det är helt slut mellan dem.
Debbie är också orolig för sin far och hon försöker prata med honom på verkstan. Han erkänner tillslut att han hatar Charity.

Cain sitter och blänger på Jai på puben. Zak, Lisa, Debbie och Sam försöker få honom att strunta i Jai men Cain lyssnar inte. Jai blir irriterad och går fram till Cain men Zak går emellan för att slippa bråk. De tre och Nikhil går undan till rummet utanför toaletterna för att prata. Jai säger till Cain att glömma Charity och att ägna sig åt sin familj som har annat att tänka på. Cain blir vansinnig och tänker hoppa på Jai men Zak stoppar honom. Jai säger åt Cain att använda sin energi till till familjen istället.
 
Dopförberedelserna är i full gång. Marlon undviker Laurel och går undan när hon kommer in på puben. När Sandy ska gå på toaletten passar hon på att gå in till Marlon i köket. Hon försöker prata med honom om att han inte ska ignorera henne. Marlon ber henne gå igen.
 
När Jai gått så tar Zak och Lisa med sig Cain ut för att prata. Cain vill inte lyssna på Zak utan han säger sig ha tröttnat på honom och hans översittarfasoner. Zak tar tag i Cain men får då en smäll. Zak blir chockad men då griper Lisa in och ger Cain en örfil. Cain säger då att Zak gömmer sig bakom en kvinna. Cain är förbannad och säger att han skiter i Zak och hans idéer för han kan ändå inte lösa något eftersom han lät Derek komma åt Lisa förut. Sedan går han därifrån.
 
Dagen efter är dopdagen. Lisa får gå ensam till dopet för Zak vill inte träffa andra eftersom han fått en blåtira. Lisa säger till Debbie att Zak ramlat hemma och därför kan han inte komma.
Marlon är nervös inför dopet. Han håller sig undan. Paddy försöker prata med honom men han skyller på att en ugn är trasig och det blir problem för maten.
 
Carl dyker upp hos Debbie och tar pengar ur hennes plånbok som ligger framme. Cameron blir förbannad men vågar inte göra något eftersom Sarah är hemma. Carl säger att han kommer att ta vad han behöver tills försäkringspengarna har kommit och att de kan vara glada om de slipper fängelse.
 
Belle träffar Amy i butiken. Hon vill att Amy kommer till dopet eftersom Zak ändå inte kommer dit. Amy vill inte det i alla fall. När David pratar med Belle så svarar hon korthugget och han fattar inte vad han gjort henne. Amy är snabb att dra med sig Belle därfrån.
 
Marlon kommer i sista minuten till dopet och Rhona är väldigt irriterad på honom. Allt går bra men när de ska ha mottagningen på puben efteråt så håller sig Marlon i köket så han missar allt. Laurel går in till honom för att prata men han han försöker skicka ut henne.
Efter maten så ska Laurel hjälpa till att plocka undan några tallrikar. Hon möter Marlon precis vid bardisken och det blir en spänd stämning mellan dem ett kort ögonblick. Givetvis ser Sandy det.
 
Debbie kommer hem till Dingles och ser Zaks blåtira. Hon tror att det är Carl som gjort den men får sedan veta att det är Cain. Det gör henne förbannad och hon säger att han kommer att få veta att han lever.
 
Laurel smyger ut och ser Marlon bakom puben. Hon försöker prata med honom. Han säger att han försökt att låta allt bero men han kan inte sluta tänka på henne eftersom han älskar henne. Laurel går därifrån och när Marlon går iväg så möter han Sandy. Har Sandy hört allt månntro?
(Ja angående Marlons känslor så var han ju väldigt kär i Moira också ett tag men det gick över. Kanske är det svårare när kärleken är besvarad?)

Kommentarer
Postat av: Angelica

Det är väl bara en tidsfråga innan Cain och Moira börjar vänsterprassla.

2013-04-29 @ 14:22:53
Postat av: Suss

Blir så trött Marlon och Laurel, med deras konstiga blickar. När de kommer brukar jag spola, de spelar verkligen 2 töntar....

2013-04-29 @ 16:30:47
Postat av: Gården...

Vad händer imorgon, då är det 301 avsnitt... Kommer det mer?!

2013-04-29 @ 17:37:58
Postat av: Jackson

Aaron var bara för mysig idag!!!! Go' kille när han är på bra humör.

Ja, det var inte så länge sedan Marlon var såååååå betuttad i Moira. Så många bybor blir jättekära vansinnigt snabbt. Och nästan lika fort går det över...

2013-04-29 @ 18:06:23
Postat av: Frk Höger

Varför skulle Moira prassla med Cain?

2013-04-29 @ 18:42:24
Postat av: Tina V

Jag tycker att Marlon är som en marskatt, han blir kär i snart alla kvinnor i byn.
Man kan väl inte plågas så om man inte tillåter sig att göra det, kan han inte hitta en tjej som är singel.
Laurel uppför sig inte så bra heller, vill hon ha Marlon ska hon vara ärlig och säga till Ashley att hon tröttnat.

2013-04-29 @ 18:51:04
Postat av: Elin

Hoppas det går bra för Amy och bebisen...
Laurel och Marlon lär snart bli upptäckta, så som de håller på.
Antar att jag är ganska ensam om att hoppas på att Leyla kommer tillbaka (och blir tillsammans med David igen...!) :-)
Är så trött på elakingen Declan som låter sitt urusla humör gå ut över (alla) andra. Men bra att Nicola fick sig en törn idag!

2013-04-30 @ 01:31:07
Postat av: finländskan

Jag håller med angående Laurel och Marlon, de uppför ju sig så skyldigt så det är inte konstigt om Sandy blivit misstänksam, snart ser säkert alla andra det också. Och så överdrivet, nästan fjantigt, att Marlon inte närvarade på dopfesten bara för att Laurel var där.

2013-04-30 @ 06:22:21
Postat av: Carina

Ja, snälla Marlon och Laurel, gör nåt åt det eller lägg ner. detta är bara tröttsamt.
Jo, jag tycker också det verkar finnas en laddning mellan Moira och Cain.
Att sandy är glömsk och virrig tycker jag pågått väldigt länge, tycker han känns lite senil och bär sig allmänt konstigt och buffligt åt, men de flesta verkar tycka det är helt normalt, är ju ingen som reagerar på det iallafall.
Idag får man väl reda på om nån matchar som donator...

2013-04-30 @ 10:44:02
Postat av: Tina V

Är det något HTG imorgon 1:Maj?

2013-04-30 @ 11:37:05
Postat av: AnnaS

Å vad jag är trött på Cain! "Alla får vad dom vill utom jag! Buhu! Buhu!" Herregud, är han vuxen eller?

Kärlek börjar med bråk... är det så ni tänker om Cain och Moira?

Marskatten Marlon, som nån kallade honom, förstörde ju hela dopet med sitt märkliga uppträdande. Laurel gjorde ju inte saken bättre. Nu får dom ta sig i kragen och börja uppföra sig normalt.

2013-04-30 @ 12:11:21
Postat av: Per

Nej, i morgon vid den här tiden visas en lånfilm som heter Bubble Boy.

2013-04-30 @ 12:12:46
Postat av: AnnaS

Konstigt att dom inte hittade nån donator till Sarah förresten. Dom tänker väl inte låta flickan dö? Fast det ska väl dras ut på ett tag till förstås.

2013-04-30 @ 22:19:55
Postat av: ELIZA

Kanske som någon föreslog, Amy´s bebis kan bli räddningen. Har ju Cain´s dna, arvsmassa eller vad dom nu ska ha...Inte kan det pågå nåt länge det här mellan Marlon och Laurel innan prästen får reda på det...Fattar egentligen inte vad Laurel håller på med..Är hon inte lycklig i sitt äktenskap, gör nåt åt det, och stå för det, annars , lägg ner tankarna på Marlon...Det här med att Cain klappade till Zak tror jag inte går obemärkt förbi..Verkar som en stor grej att han gjorde det mot en av "sina egna"....Och klantskallen har väl ingen tanke på att be om förlåtelse heller....

2013-05-01 @ 11:19:37
Postat av: Jonas

Ytterligare en omogen mor i byn. Räcker det inte med Chas och Nicola?

2013-05-02 @ 12:23:14
Postat av: Jackson

Nikhil, Nikhil.........!!!!!!

Varifrån har Ali fått kosing till huset? Jobbar hon över huvudtaget?

2013-05-02 @ 13:29:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0