Ljugande flickor

Juluppehåll, sista avsnittet sänds 22 dec och tillbaka 8 januari
 
Inskrivet fredag 1/12 kl 18:36
 
Polisen säger till Ross att de inte får stå där med bilen. Ross lyckas få tillstånd i några minuter till. Sarah vägrar att kliva ur och Debbie blir förtvivlad när Sarah säger att hon inte vill riskera att förlora sin mamma. Tillslut ändrar sig Sarah och kliver ur.
 
Doug är ledsen över att grönsaker och grönsaksståndet är nedsprayat. Diane peppar honom att inte ge upp. De går till puben för att se om någon sett något. Bernice som är där ser när Liv och Gabby ser skyldiga ut så hon konfronterar flickorna som nekar.
 
Jai funderar på Priyas arbetsiver men övertygas ändå att hon vill arbeta för sig själv emellanåt. Han säger till henne att hon blivit så mycket bättre efter att hon gjort slut med Rakesh som var en fegis och förstörde för henne med sina lögner. Rakesh står hukad bakom skrivbordet och hör allt. Priya lyckas få Jai att gå därifrån så Rakesh kan komma fram. Han vill att de berättar för folk att de ses men Priya vill hålla det hemligt ett tag till.
 
Arthur erkänner för Sandy om att det var han som köpte blommorna till sin mamma för att hon skull bli glad. De skyndar sig till puben där Laurel precis konfronterat Will. Hon får veta att han inte alls är intresserad av henne utan köpt vinet till sitt ex.
 
I fängelset försvarar Aaron en homosexuell kille som blir mobbad. Cellkamraten frågar sedan varför och Aaron säger att hans bror är gay.
 
Faith och Cain kommer till flygplatsen precis när Debbie nästan bryter ihop över de borttappade flygbiljetterna.
Cain försöker övertala Debbie att inte åka. Tillslut blir det Faith som köper biljetter och åker med Sarah. Faith säger till Cain att tacka Moira för pengarna som nu gör nytta.
 
Debbie ser Sarah och Faith som går iväg till planet. Hon börjar gråta och Cain står och tröstar henne och säger att hon gjorde rätt som stannade kvar.
 

Kommentarer
Postat av: Ylva

Känns som att Aarons tid i fängelset kommer att bli jobbig. Jag kommer nog att "titta bort" då. Har fått nog av sådana skildringar.

2017-11-28 @ 19:54:01
Postat av: jackson

Oj, vad sorgligt det blev när Sarah skulle åka!

2017-11-29 @ 08:46:50
Postat av: Jag bara

"Sarah" spelar verkligen bra. Övertygande.

2017-11-29 @ 10:37:36
Postat av: Jag bara

Kom att tänka på Bobs och Vivs tvillingar, varför ser man aldrig dem? De är väl ungefär lika gamla som Arthur, som ju är med ofta. Det är väl Bob som har vårdnaden om dem?

2017-11-29 @ 10:46:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0