Ensam med sin muffins

Juluppehåll, sista avsnittet sänds 22 dec och tillbaka 8 januari
 
Inskrivet söndag 19/11 kl 18:57
 
Kasim söker upp Finn för att tala om att han är oskyldig och att inte Finn ska polisanmäla honom. Emma försöker få Finn att inte lyssna på Kasim.
 
Carly har ont om pengar och skyller på att hon måste betala hyran till Vanessa. Det gör att Marlon ber henne flytta in hos honom men Carly säger nej för hon kan inte svika Vanessa som räknar med hennes pengar.
 
Polisen söker upp Finn för att han är anklagad för att ha tänt på taxin för att sätta dit Kasim.
 
På puben har folket samlats för att fira Lisa som fyller år.
 
Rhona och Vanessa märker att Pearl beter sig underligt på jobbet. När Pearl gått ut ser de hennes skriverier på datorn. De konfronterar henne och Pearl erkänner att hon och Tracy ska skriva en sexroman. Hon berättar även att hon skrivit en hel del av sexinnehållet själv.
 
Liv får ingen uppmärksamhet hemma så hon går till ladan och tänder ett ljus som hon sätter i en muffins. Sedan tar hon fram en flaska sprit/vin och säger gratts till sig själv.
 
Faith flirtar med Zak när de ses på puben. Hon säger att hon vill ha honom. Lisa som precis varit på toaletten hör dem och blir inte alls glad.
 
Emma säger åt Finn att säga till polisen att Kasim har nyckel hem till dem och därför kunnat ta nyckeln till taxin. Finn inser då att hon är skyldig till branden. Han tycker hon är galen och hon säger att de är mycket lika varann.
 
Lisa och Zak kommer hem och det kommer en tant dit för att se hur det går med Kyle. Lisa säger att det fungerar men då säger Zak att han är orolig för att han inte kan hantera allt så bra.
 

Kommentarer
Postat av: Anders

Undrar om inte Zac var ärlig för en gångs skull när han sade att han inte riktigt klarar av att ha vårdnaden om Kyle! Han verkar ju minst sagt stressad, för att inte tala om Lisa!! Var är Cain i den här historien? Borde det inte vara han som tar hand om ungen? Han är ju den biologiska farsan även fast Kyle bortadopterades. Var bor Cain förresten? Han bor ju inte hos Moira, Debbies kåk är såld, husvagnen är en askhög och han verkar inte heller bo i Casa de los Dingles! Slaggar han i garaget?

Kul att se både Adam, Carly och April igen! Var ett tag sedan nu! Speciellt Adam har varit osynlig på sistone!

Stackars Liv! Bortglömd på sin egen födelsedag! Hoppas att hon inte tittar allt för djupt i vinflaskan denna gång, eller att Aaron bara låtsades ha glömt bort hennes bemärkelsedag för att sedan överraska henne på något fint sätt!



2017-11-17 @ 19:11:32
Postat av: Såpa fantast

Tror inte att Cain vill ha vårdnaden om Kyle efter att han var nära att slå till honom. Vin är för svagt dryck för Liv. Hon föredrar nog vodka.

2017-11-17 @ 19:40:27
Postat av: Frk Höger

Jag är rädd att Liv kanske råkar elda upp ladan hon satt i.

Cain bor väl i lägenheten hos Dingles, Sams gamla?

2017-11-17 @ 21:05:29
Postat av: Catrin

Bor inte Zac i lägenheten? Har för mig att Lisa sa det häromdagen...

Jag har så himla svårt för Faith, tycker hon är sååå irriterande!

Håller med Anders, kul att se April, Adam och Carly igen

2017-11-17 @ 21:20:38
Postat av: Jag bara

Alkohol, halmbalar och tänt ljus, man tänker onekligen på eldsvåda. Hoppas det inte går som för Sarah dä.

2017-11-17 @ 21:43:12
Postat av: Frk Höger

Visst ja Catrin, det är Zak som bor där.

2017-11-17 @ 23:30:20
Postat av: ELIZA

Ja, vars bor Cain?? ((veeet att det heter VAR)) men jag är en bondlurk som bor i skogen, därför jag skojar med er))...Finns ju egentligen inget att skriva om...Att Zak tycker det det är jobbigt med lilla Kyle är väl inget konstigt, inte skulle jag orka med att ta hand om en 4? åring när jag är närmare 70....Låt Kelly ta hand om honom, hon vill ju inget hellre...Ang blodsband, är väl kelly närmare än zak..? Tänkte efter nu...Farfar vs mormor...Bägge lika närmare släktingar...Och VAR ÄR FADERN????? Typ, Cain....Om han nu drar sej för att Kyle sett honom arg, så jobba på det då, att få tillbaka förtroendet...

2017-11-18 @ 17:23:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0