En elak syster och en snäll syster

Inskrivet kl 22:34
 
Robert kommer in och ser Chrissie medvetslös på golvet. Rebecca har panik och ringer efter ambulans. Robert vill inte att Rebecca berättar att hon bråkat med Chrissie
 
Charity erkänner för Frank att hon gör allt för att få in pengar till Sarahs behandling så därför gjorde hon allt för att få möhippan till puben.
 
Chas blir irriterad när hon ser att möhippetjejerna har egen sprit med sig.
 
Doug har ställt ut en låda med grönsaker för försäljning. Han litar på att folk lägger pengar av fri vilja men det blir mest lappar med kommentarer om grönsakerna. Tyvärr så tar fok grönsakerna utan att betala.
 
Rebecca erkänner för sin far att hon bråkade med Chrisse men fallet var en olycka. Han tror henne.
 
Paddy berättar för Chas om att Charity fått kackerlackor till Noah. Leyla och Megan hör det och blir rasande. De inser att Charity orsakat insektsproblemet på den andra puben.
 
Chrissie vaknar och mår bättre fast hon fått en hjärnskakning. Hon säger till Rebecca att hon tänker säga till polisen att Beccs knuffat henne.
 
Rebecca berättar allt för Lawrence och Ronnie om vigselringen och att Chrissie vill sätta dit henne.
 
Tracy ska starta en bokklubb för att bevisa att hon inte är korkad.
 
Lawrence skäller ut Chrissie och medger att Victoria haft rätt när hon skällde ut Chrissie dagen innan. Han inser att Chrissie satte dit Andy för att hon ville jävlas med honom, inte för att skydda Lachlan. Lawrence säger att han vet att hon tog ringen för att skylla på Rebecca.
 
Moira möter Debbie i byn och erbjuder henne och barnen att bo på gården så de inte är ivägen för Zak och Lisa.
 
Rebecca tackar Chrissie för att hon inte ljugit för polisen.
 
Charity pratar med Frank och säger att han måste minnas spänningen och adrenalinkicken man får när man gör ett rån. Hon ber honom att vara med och han svarar att "vi få se" innan han går från puben.

Kommentarer
Postat av: Såpa fantast

Chrissie hade tur som inte blev svårt skadad. Hon blev sams med Rebecca till slut. Men innan dess ringde hon polisen. Lawrence trodde dock på Rebecca och satte Chrissie på plats.

2017-11-02 @ 16:27:27
Postat av: Ylva

Jaha då blev Chrissie och Rebecca sams. Undrar om det håller?

Trots att jag tycker att Debbie är tjurig jämt så tycker jag hon och ungarna är bättre för Moira att bo med än helgalna Emma "and the boys".

2017-11-02 @ 17:25:32
Postat av: Jennifer

Wow spännande om Charity slår sig ihop med Tracys pappa. Dom två ihop kan nog dra ihop en rejäl slant till cancerbehandling åt Sarah. Ska bli kul att se om dom begår ett rån eller stjäl en bil... Annars håller jag med om att Moira har det bättre med Debbie och barnen som inneboende än att psykopatEmma flyttar dit. Bra avsnitt nu.

2017-11-02 @ 18:53:28
Postat av: Jonas

Chrissie är verkligen avskyvärd. Rebecka förtjänar en bättre syster.

2017-11-02 @ 20:52:46
Postat av: Såpa fantast

Ja, Chrissie är den onda systern och Rebecca den goda. Förhoppningsvis blir det ändring på det.

2017-11-02 @ 21:39:06
Postat av: Sofia

Tycker inte att varken Rebecca eller Chrissie är god. Två elaka personer helt enkelt. Förstår inte vad Robert håller på med, varför engagera sig i deras familjeproblem och finnas där på det sätt som han gör? Tror han är intresserad av Rebecca. Inte någon av Robert eller Rhona bör vara i en kärleksrelation. Eller jo förresten, de kan träffas istället och leva med varandra. Skulle passa ypperligt ihop. Opålitlig 1 och opålitlig 2, cirkeln är sluten.

2017-11-02 @ 23:55:10
Postat av: jackson

Sofia, Du har bestämt funnit den ultimata lösningen!
Hihi!

2017-11-03 @ 09:00:42
Postat av: Sofia

Vad roligt att du tycker det!

2017-11-03 @ 10:34:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0