Borttappad grävmaskin

Juluppehåll, sista avsnittet sänds 22 dec och tillbaka 8 januari
 
Inskrivet onsdag 6/12 kl 19:11
 
Jimmy har dåligt samvete och vill prata med Rakesh. Han och Nicola kommer till sjukhuset och Nicola råkar försäga sig så Priya får veta vad som hänt. Priiya vill ringa polisen men de andra stoppar henne eftersom hon kan få fängelse själv. När Jimmy och Nicola gått så vill Priya ringa i alla fall för hon sitter hellre i fängelse än att någon blir mördad.
 
Carly packar sina saker hos Vanessa men ser inte så glad ut. Marlon säger åt henne att hon kan ha en avskedsfest med tjejerna. Vanessa råkar sedan bjuda in Laurel och det blir lite konstig stämning men Carly säger att hon kommit över det som hänt.
 
Charity flirtar med Frank och säger att han är värd så mycket bättre än Megan. Hon lyckas tillslut fånga hans uppmärksamhet så han följer med henne in till hennes lägenhet.
 
Chas besöker Aaron i fängelset. Hon får veta att han kommit ut som gay och det gör henne orolig.
 
Chrissie vill be sin far om ursäkt men han är fortfarande sur. Ronnie bjuder då Chrissie på en fika senare under dagen men när hon hämtar honom vid bygget så får han bråttom att ge nycklarna till en man. Ronnie säger sedan att han inte har tid att ses.
 
Lawrence berättar för Chrissie och Rebecca att han ger Ronnie en kvarts del av allt, att Ronnie får lika mycket som de andra i testamentet.
 
Lawrence kommer hem och är upprörd. En grävlmaskin har blivit stulen så han ringer försäkringsbolaget. När de sedan är på puben så kommer polisen för att hämta Ronnie för förhör. Rebecca och Lawrence ser Chrissies leende på läpparna.
 

Kommentarer
Postat av: ELIZA

Ang, igår, vem kunde tro att Jimmy skulle bli sån...Och Nicola´s stora käft på sjukhuset... Hon har inte hört talas om att hålla igen, tills man ser hur landet ligger...Ska bli intressant idag om Prijja ringt polisen... Fast tror inte det, hon visste om bedrägeriet också, fast långt senare...

2017-12-06 @ 11:34:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0