Många arga, en nedslagen

Juluppehåll, sista avsnittet sänds 22 dec och tillbaka 8 januari
 
Inskrivet söndag 3/12 kl 12:03
 
Marlon berättar för Carly om att Laurel pussat honom. Han säger att Laurel är förvirrad och att han inte uppmuntrat henne. Carly blir ledsen och behöver tänka på saken.
 
Laurel försöker be Sandy om ursäkt men han lyssnar inte.
 
Jai söker upp Rakesh för att erbjuda honom pengar för att lämna Priya men Rakesh vägrar för han älskar sin fru.
 
Chrissie upptäcker att Ronnie får pengar av Lawrence varje månad och att han verkar konstig nu när Lawrence inte är hemma. Rebecca tror inte det är något men när de kommer hem oväntat så ser de på övervakningskameran att Ronnie tar emot en man som han kramar om. Det verkar inte vara den varuleverans som Ronnie sagt skulle komma.
 
Marlon försöker prata med Sandy på puben men även här vägrar Sandy förstå hur Laurel har det. När Carly kommer dit och hör vad Marlon säger så tror hon honom och hon säger det till Sandy. Marlon ber då Sandy att besöka sin son för att se själv.
 
Priya och David kommer in på kaféet och hon berättar för honom att hon är ihop med Rakesh igen. Jai som också är där talar om för David att Priya ska flytta till Manila med Rakesh. David blir förtvivlad och han bråkar med Priya på väg ut. De står och argumenterar om flytt och avstånd när Jimmy kommer förbi och lägger sig i. Han berättar för David om att Rakesh varit skyldig till branden för att få ut försäkringspengar. David blir rasande.
 
Frank vill åka iväg till hotell och spa med Megan men hon måste jobba. När hennes möte är över så lyckas han ändå övertala henne att de ska åka iväg och att Jai kan ta had om Eliza.
 
Sandy åker till vårdhemmet och träffar en frånvarande Ashley som knappt känner igen honom men som skiner upp så fort Maggie dyker upp. Sandy ser när Ashley och Maggie går iväg hand i hand utan att bry sig om att han är där. När Sandy kommer hem ber han Laurel om ursäkt för nu förstår han hur jobbigt hon har det
 
Rakesh träffar Priya och hon berättar vad som hänt. Han säger att han stannar med henne så de inte får problem med att David ska gå till polisen. De berättar sedan för Nicola att de stannar kvar tack vare Jimmy som lagt sig i.
 
Nicola blir vansinnig och skäller ut Jimmy när hon kommer hem. Hon förklarar för honom att om David går till polisen så kommer hon att råka illa ut. Jimmy inser att han inte tänkt sig för när han ville stoppa Priyas och Rakesh lycka. Nicola är så arg på honom att hon vill att han sticker om han inte kan tänka på hennes bästa någon gång. Jimmy går därifrån och han är förbannad men han lovar att han ska visa henne hur mycket han bryr sig om henne.
 
Rishi ber Jai att hålla sig lugn angående Priyas flytt till Manila. Jai är så förbannad för han är säker på att Rakesh inte är bra för Priya och han ska försöka igen att få honom att förstå det.
 
David är så förbannad att han tänker ringa polisen men Eric stoppar honom. David känner att han måste göra något för Amba ska inte bo ihop med Rakesh på andra sidan jorden.
 
Rakesh går ut från puben på kvällen Han har precis tackat nej till jobbet i Manila när han blir nedslagen och någon drar iväg med honom.

Kommentarer
Postat av: Anders

Försenat med fem minuter idag. Visst nån av kungaungarna som skall döpas.

2017-12-01 @ 12:01:57
Postat av: Alice

Det var det dummaste!! Varför var han tvungen att göra Rakesh illa? Antar att det var Jai. Så himla dumt. Som om Prya kommer att må bättre nu?!
Bra i alla fall att kyssen reddes ut. Det var också rätt dumt och onödigt. Bra att Marlon berättade direkt.
Nicola är för hemsk.
Chrissie är helt makalös. Varför lägger hon sig i? Även om han dolde något vad har hon med det att göra? Rädd kanske att pappa ska inte ge lika mycket pengar till henne som förut nu när har har Ronny.

2017-12-01 @ 14:00:48
Postat av: ELIZA

Låt Prijja själv bestämma!!!! FÖRVÅNAD?? över att det reddes ut direkt mellan Marlon och Laurel...fast, Carly såg liiite undrande ut...Händer inte ofta,ska ju ta 34 avsnitt annars....

2017-12-02 @ 21:28:16
Postat av: Jag bara

Utan att ha sett avsnittet, känns det som att det var David, inte Jai, som slog ner Rakesh.

2017-12-04 @ 09:25:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0