Upphittad lyckopeng

Juluppehåll, sista avsnittet sänds 22 dec och tillbaka 8 januari
 
Inskrivet söndag 17/12 kl 21:02
 
Rhona är lite osäker och känner att hon helst vill radera videoinspelningen när hon och Pierce hade sex. Han ifrågasätter henne och tolkar det som om hon inte litar på honom och att hon funderar på om det kommer att hålla mellan dem. Rhona nekar givetvis.
 
Lawrence går ut till Ronnie som gick till grisarna i hagen. Han ber om ursäkt för att han är så impulsiv. De pratar en stund och sedan blir de sams och går in till de andra. De berättar att de är ihop men att de kanske väntar med att gifta sig.
 
Jacob är fortfarande förtvivlad över att ha tappat bort sin lyckopeng. När Leyla, Pete och även Emma kommer in i butiken får Jacob rådet att prata med Emma om sina problem. Han tvekar men sedan så lättar han sitt hjärta för henne och hon inser att lyckopengen var hans sätt att skydda sig för att han var rädd. Emma säger att de ska ringa för att få provsvaren så han slipper vänta. David pratar med läkaren och allt är ok. Jacob blir lättad och alla tackar Emma. Leyla säger åt Jacob att kasta pengen om den dyker upp igen.
 
Pierce söker upp Vanessa och talar om för henne att han vet att hon ringt Rhona och sagt att hon älskar henne. Han blir hotfull i tonen så tillslut ber Vanessa honom att gå.
 
Jai känner sig mest ivägen och mår inte speciellt bra. Han går till trädet där han och Holly brukade ses. När han står där så kommer Moira. De pratar med varann och försöker trösta i sorgen efter Holly.
 
Eric hittar Jacobs lyckopeng i tvättmaskinen. Jacob får tillbaka den och lägger den motvilligt i en insamlingsbössa.
 
Rhona får veta av Pierce att han försökt prata med Vanessa eftersom de är osams. Han erkänner att han lyssnat av hennes mobil. Hon blir först lite irriterad men han lyckas få henne att tro att det var för hennes skull han gjorde det.
 
Vanessa träffar Rhona på puben. Tjejerna ber varann om ursäkt men precis då kommer Pierce in. Han smörar för Vanessa och föreslår att hon ska vara Rhonas brudtärna eller bestgirl. Rhona blir glad och när de går från puben så går hon i förväg och Pierce säger till Vanessa att hon ska passa sig. Vanessa svarar att hon tänker ägna dessa sex veckor till bröllopet till att avstyra det, hon ska göra allt för att det ska ta slut mellan dem.
 

Kommentarer
Postat av: Alice

Oj då. Nu ligger Vanessa risigt till. Nu blir Pierce tvungen att tänka ut ett sätt att bli av med henne.

2017-12-15 @ 16:38:32
Postat av: Anders

Ja nu så får Vanessa se sig över axeln! Sjukt obehaglig typ den där Pierce! Vi som har varit med ett tag kanske minns läraren Graham? Han betedde sig likadant som Pierce och det slutade inte bättre än att han tillslut mördade sitt kärleksoffer Rachel! Hoppas verkligen på ett bättre slut för Rhona än så!!

Bra att Larry och Ronnie överkom relationsproblemen, även fast Lawrence kanske inte är en mönstermedborgare direkt. Ronnie verkar vara bra för honom dock, fast man undrar ju vad Cruella har i bakfickan! Inte kan väl hon ha ändrat åsikt om Ronnie bara sådär, fast det är klart.. Märkligare saker har ju hänt i denna serie!

Undrar om inte Jai och Moira är nästa par i serien! Dom hade ju ett litet "Moment" där uppe vid Hollys träd!

2017-12-15 @ 19:00:15
Postat av: Lovisa

Jag undrar hur långt efter vi ligger med avsnitten i Sverige jämfört med England. Nu när det bara går ett avsnitt per dag. Någon som vet? När jag smygkollar lite spoilern ibland känns det som att vi fortfarande ligger långt efter.

2017-12-15 @ 19:14:25
Postat av: Maria

Kan bara konstatera att Vanessa personifierar en ensam bitter nucka som istället för att fokusera på sig själv och sitt barn gör allt i sin makt för att förstöra för sin "vän". Vet inte om hon inför sig själv låtsas att hon bryr sig om Rhona men antingen gör hon det för att hon är avundsjuk eller svartsjuk. Tänk att om ens fästman var ett psyko som Vanessa skulle lägga all sin energi för att förstöra mellan den man älskade och sig själv. Jag skulle förstå att personen är riktigt sjuk. Dessutom är det konstigt att hon framställer Pierce som sjuk när hennes ex som stack ifrån henne och barnet körde ihjäl en kvinna. Istället för att ta ansvar sticker han och bryr sig inte om att ta sitt straff el sitt eget barn. Detta har uppenbarligen gjort Vanessa så bitter. Se bara hur sjuk hon var med Rhona när hon var gift med Paddy och var missbrukare. Även då skulle hon få bort mannen från Rhona. Vanessa behöver vård.

2017-12-15 @ 20:45:39
Postat av: Christer Jönsson

Dagens avsnitt sändes i England den 9 mars 2017

2017-12-15 @ 22:06:17
Postat av: Lovisa

Tack för svar Christer! :)

2017-12-15 @ 22:29:13
Postat av: Anonym

Pinsamt med fotona på David.

2017-12-16 @ 13:13:19
Postat av: Ylva

Håller med Anonym. Otroligt pinsamt med David och Tracy. Till och med jag skulle kunna hitta på bättre manus tror jag:(

2017-12-17 @ 13:03:50
Postat av: Såpa fantast

Angående Vanessa är hon den enda som märker hurdan Pierce verkligen är. Synd bara att Rhona inte lyssnar på henne.

2017-12-17 @ 14:38:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0