Nakenchock

Juluppehåll, sista avsnittet sänds 22 dec och tillbaka 8 januari
 
Inskrivet söndag 10/12 kl 20:39
 
Precis när polisen ska åka iväg med Ronnie så kommer Adam åkandes med grävskopan. Det visar sig att den inte alls var stulen så Ronnie släpps. Lawrence är rasande på Chrisse som bara förstör.
 
Charity flirtar med Frank och bjuder honom på öl. De hamnar i soffan hånglandes. Megan kommer in på puben och söker Frank. Marlon hänvisar henne till bakrummet men inser direkt att det inte är lämpligt Megan går in och Frank är där ensam. Han säger att han väntar på Chas för att prata om en pubquiz.
 
Chas är nära att råka i bråk med en intern i besökssalen när han hånar Aaron. När Robert får höra detta blir han orolig för Aaron.
 
Laurel ber Carly om ursäkt för att hon försökt kyssa Marlon och hon påpekar att han inte alls gjorde något. Hon säger också att Carly inte ska använda det som hänt som ursäkt för att inte flytta ihop med honom om hon tvekar.
 
Priya ringer inte polisen.
 
Charity kommer in i sitt vardagsrum helt naken men Megan och Frank har gått därifrån. Det blir Marlon som ser henne och han blir väldigt generad. Hon träffar sedan Frank på puben där han viskar att han inte är intresserad av henne utan han ville bara åt hennes mobil för att radera videon hon spelat in.
 
Chrissie bestämmer sig för att flytta. Lawrence säger att han är glad över att ha Ronnie i sitt liv  för han gör honom lycklig. Rebecca hjälper Chrissie att hyra ett rum på värdshuset eftersom Eric och Diane inte vill ha henne där. Chrissie får smyga upp när ingen se
Ronnie besöker Chrissie på värdshuset och han berättar att han bett Adam att ta grävmaskinen för att sätta dit henne. Chrisse hotar med att berätta för Lawrence men Ronnie tror inte Lawrence kommer tro henne längre.
 
Aaron hamnar i bråk med en av internerna i fängelset.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0