Fängelsejobb

Juluppehåll, sista avsnittet sänds 22 dec och tillbaka 8 januari
 
Inskrivet torsdag 14/12 kl 22:07
 
Aaron vaknar upp och vill har mer Spice av Ethan men då får Aaron fråga Jason för det är han som säljer.
 
Finn är deppig för att snart är det dagen han skulle ha åkt till Australien med Kasim. Ross vill muntra upp sin bror och lovar att ordna en dejt åt honom. När det inte går så bra så bestämmer sig Finn för att åka till Australien själv.
 
Vanessa vill fira lite med Rhona men Pierce är med hela tiden. Hon pikar Pierce som inte ens gett Rhona en förlovningsring vid frieriet. När Rhona och Vanessa kommer hem efter ett jobb så stänger Pierce dörren framför Vanessa och överraskar Rhona med ett nytt frieri med ring och middag. Även Leo var finklädd.
 
Aaron pratar med Justin för att få mer droger. Justin går med på det och lovar att hitta på något sätt att betala tillbaka på.
 
Rebecca ber Ronnie att säga som det är till Lawrence men när Lawrence kommer in på kaféet där de är så säger inte Ronnie något. Rebecca försöker säga sanningen men Lawrence tror inte på henne eftersom Ronnie är den ärligaste i hela världen.
 
Lisa ser att Ronnie verkar nedstämd. Hon pratar med honom när de blir ensamma och när hon fått veta vad som hänt säger hon åt honom att berätta sanningen. Ronnie kommer hem till Home Farm men säger inget när Lawrence säger att det är bra för Chrissie att lära sig den hårda vägen.
 
Paddy tar med sig Liv och besöker Aaron. Hon ser direkt att något hänt. När Paddy hämtar te så frågar Liv Aaron rakt ut om han använder droger. Aaron nekar men Liv märker att han ljuger. Hon blir så besviken så när Paddy kommer tillbaka vill hon åka hem på en gång.
 
Robert får höra från Paddy om Livs förändrade sätt i fängelset. När Robert försöker prata med henne så skyddar hon Aaron genom att låtsas att det är andra problem och att hon bara blev besviken över miljön där.
 
Aaron söker upp Jason för att få mer. Då får han veta att sättet att betala tillbaka är att sälja till de andra internerna. Aaron tvingas gå med på det eftersom han vill ha mer droger.
 
Ethan har hört vad Aaron ska göra så han varnar honom om att det är det värsta jobbet man kan ha. Nu kan Aaron glömma bli frigiven vid överklagan

Kommentarer
Postat av: Ylva

Skulle inte förvåna mig ett dugg om Emma hittar på ngt, typ sjukdom, för att hindra Finn att dra till Australien.

Brenda har tydligen inget roligare för sig i livet än att tjuvlyssna på fikagäster.

2017-12-12 @ 18:27:03
Postat av: ELIZA

Nu är jag mätt på aaron i fängelset...bajj the wejj, var han inte placerad där i väntan på en placering på en anstalt...Less att se det i alla fall...

2017-12-12 @ 19:36:46
Postat av: Anders

Märkligt att Aaron lyckades fastna i drogträsket efter bara några bloss, och bli såpass fast att han t.om riskerar sin överklagan bara för att kunna få röka på! Litet väl överdrivet tycker jag!!

Den irländska prästen var kul. Jag känner igen honom från någon annanstans men kan inte minnas var!

Så nu skall Finn försvinna iväg till Australien! Det är inte ofta som någon kommer tillbaka därifrån i HTG-Universumet så han är nog borta för gott tyvärr. Gillar honom även fast han kan vara en riktig knäppgök!

2017-12-13 @ 05:06:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0