Ett sagobröllop med krasch...

Sharon ville som sagt ha Romeo & Julia-tema på sitt bröllop. Visst var väl Rodney och Paul fina i sina utstyrslar?
Hon visste inte hur berättelsen om Romeo & Julia slutade men det var ju världens kändaste romans...
Val fick Jasmine att snoka reda på lite mer om Dans fotbollskarriär och det visade sig att han skulle få sparken nästa dag från klubben. Med den informationen kunde inte Val låta bröllopet få fortsätta så hon berättade det för Sharon. Självklart blev Sharon rätt förbannad och började ösa ur sig en massa dumheter till Dan. Han var inte vatten värd enligt henne. När han sen fick prata så sa han att han skulle bli proffs i Verona och få skitsumman 30 000 £ i veckan. Då ändrade sig Sharon och ville ha tillbaka honom för hon älskade honom trots allt...
Jag kan inte tycka synd om Sharon och jag fattar inte varför hon är så arg på Val som berättade det. Hon hade ju vräkt ur sig massa elakheter och ville inte ha honom när han var "fattig".

Matt vill sälja sopåkeriet men får inte Carries eller jimmys underskrift för godkännande. Då pressar han Jimmy med att skvallra för polisen och ange Carl. Jimmy synar bluffen och åker med Matthew till polisstationen och mycket riktigt så vill Matt åka hem igen.
Carl blir mer och mer nojjig över vad han gjort men bröderna övertygar honom om att han gjorde rätt, hade han inte gjort det hade säkert någon av dem gjort det förr eller senare.

Daz ska försöka få Scarlett att förstå att hon bara är en vän till honom men han får bara fram att hon är snygg utan smink...och med...  Så nu tror hon nog att hon har en liten chans.

David ska lämna in bilen hos Debbie och Lisa ser det och varnar Debbie för honom. Det gör givetvis Debbie mer intresserad och de flirtar lite med varann. Tillräckligt för att Jas ska bli irriterad/svartsjuk.

Gray och Perdy börjar tänka på alternativa sätt att skaffa barn på.



Förresten, vad gjorde Peter Dalle på Woolpack Inn?  (Det var en statist som såg ut som honom)

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Tack för uppdateringen, du har en helt undebar blogg som är en räddande ängel!! Vi hade strömavbrott i hela stan igår, precis under bästa HTG tiden som man har längtat efter så länge. Det blev inget inspelat på videon och jag är väldigt tacksam att jag kan "läsa ikapp" det jag missade igår innan jag kollar på det som var idag när jag kom kommer hem:D En fråga bara, gifte sig Dan och Sharon ändå?

2010-03-04 @ 14:45:11
Postat av: Lena

Var tvngen o kolla idag,håller med dig han var verkligen lik Dalle:-)

2010-03-04 @ 17:07:57
Postat av: Adm

>>>Rebecca

Kul att du uppskattar bloggen =) Nej de gifte sig inte!



>>>Lena

Hahaha vad kul att du också tyckte det.

2010-03-05 @ 13:30:54
URL: http://emmerdale.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0