Fel bröllopsgåva av sin man

Inskrivet fredag 2/2 kl 10:46
 
Rhona ska gifta sig med Pierce och hon väntar in alla gäster utanför kyrkan. Paddy kommer dit och vill ge henne sin mammas gamla halsband eftersom enligt tradition ska bruden ha något gammalt. Rhona tackar först nej men tar sedan emot gåvan då Paddy säger att Leo valt ut den och varför ska halsbandet bara ligga i byrålådan. Hon byter ut sitt halsband hon fått av Pierce till det gamla.
 
Victoria är ledsen och super sig full på puben. Hon sitter med Rebecca och blir otrevlig när Adam kommer in tillsammans med Ronnie. Adam orkar inte höra hennes anklagningar så han går därifrån. Han köper öl i Davids butik och möter Vanessa som också känner sig ledsen eftersom det är Rhonas bröllopsdag. De går hem till Vanessa och spelar tv-spel och dricker öl. Han närmar sig henne och de kysser varann men Vanessa sansar sig och drar sig undan. Adam ber om ursäkt och går därifrån.
 
Lachlan drar iväg med bilen och träffar Belle. De åker hem till henne och pratar. Zak kommer hem (jag tänkte på om det skulle vara fel men det kan ju tänkas att Zak stod utanför ett tag för att hänga upp något eller ordna något innan han kom in, eller?) Han blir förbannad och vill inte alls att Lachlan är där och drar med Belle på dåligheter. Lachlan blir sur och drar iväg med bilen. Han kör in i grishagen. Zak blir vansinnig när han ser vad som hänt
 
Chrissie försöker försvara sin son igen men Ronnie blir förbannad på henne eftersom Lachlan aldrig behövt ta ansvar över något eller ens kämpa för att få något han vill ha. Hon vill inte förstå vad han menar men Ronnie har ett förslag.
 
Rhona och Pierce har mottagningen på puben. Efter en kort stund drar han iväg med henne för att ge henne en bröllopspresent. Det visar sig att han köpt kliniken i Lakes utan att vänta på att de skulle prata med varann. Rhona blir irriterad och det leder till bråk. Pierce blir våldsam och sliter sönder halsbandet hon fått av Paddy sedan våldtar han henne. Efteråt är han som vanligt och vill få det till att hon ville.
 
Rhona låtsas ställa sig i duschen och smiter ut. Pierce upptäcker det och går till puben men hon är inte där. Han firar lite med de andra. Rhona har tagit taxi till polisen där hon gör en anmälan. De börjar undersöka henne och är väldigt försiktiga.

Kommentarer
Postat av: Ylva

Vilket deppigt bröllop...

2018-01-30 @ 13:49:55
Postat av: Jennifer

Läskig våldtäkt idag i jag, stackars Rhona. Hoppas hon vågar säga att det var Pierce. Mardrömmen vore om hon gick tillbaka till honom. Och förlät.

2018-01-30 @ 15:02:12
Postat av: Jennifer

i HTG skulle det vara. Ordförslagen blir bara för mycket ibland....

2018-01-30 @ 15:03:32
Postat av: Hanna

Ett av få verklighetstrogna scener idag. Satt med hjärtat i halsgropen när Rhona kom till kliniken. Jävla karlar...

Såg ni misstaget i första avsnittet när Lachlan gjorde armhävningar på golvet? Man såg fötterna av någon som stod utanför ytterdörren och någon minut senare kom Zak instövlande.

2018-01-30 @ 17:14:10
Postat av: ELIZA

har inte varit in på ett tag,gått på lite tomgång...läst bakåt..marie, hoppas du mår bra nu, alla vänliga tankar till dej..,och vad heter diagnosen på idioten hon gifte sej med...inte du marie, rhona...hon måste ju också ha en diagnos...kär-rädd-vill vara till lags-kär-inte lyssna på andra-rädd-vill gifta sej-rädd-kär....vad...behöver ju bara lyssna på idioten för att se och höra att allt inte står rätt till...för att inte tala om hur han betedde sej mot sin mamma...jag skiter i om hon drack och struntade i sina barn,men han ljög...och enligt henne,pågick hennes drickande i en vecka,sen hade hon tre jobb, så han skulle kunna studera...pierce är en otacksam djävul...så klart att hon ska lämna honom,genast...men måste tycka att han gör sin roll bra...och adam,håller med,varför så bråttom,låt det landa...finns sååå många barn som behöver föräldrar...när jag såg,vad heter hon som har barn med jai,har inte haft en tanke på att hon varit borta...där ser man vad vissa betyder för serien...lachlan,har han tränat...var ju lite lönnfet...betydligt fler kilon,än sen sist...tracy och david,skämt,varit ett tag...och debbie,surpuppa...näääär log hon sist....2007...harriet och cain,tror jag inte på,ingen gnista där inte...svältfödda bara....ang,misstaget som hanna nämner,blev mer störd över att ingen kliade hunden,när hen la upp tassen på belles ben...sån är jag...

2018-01-30 @ 18:18:29
Postat av: Christer Jönsson

De blev en hel rabalder angående dagens avsnitt i England. HTG räknas som ett familjeprogram som sänds 19.00 på kvällen. De fanns dom som menade att de inte hade varnats tillräckligt innan, andra menade att HTG än en gång visade klass som visade de hela så naket som möjligt. Tittarsiffrorna steg i alla fall efter första avsnittet. Zoe Henry(Rhona) ville inte att hennes barn skulle se avsnittet, dom va 10 och tolv år.
Idag klagas de på att de varnas alldeles för mycke.
Efter nått avsnitt har de ibland stått "If you've been afected by .... ring detta nummer. Gällde bland annat Coth Death, och Downs syndrom avsnitten

2018-01-30 @ 19:12:35
Postat av: Veronica

Hon kommer säkert låta bli att anmäla och gå tillbaka till Pvierce, det känns som att det är upplagt för det eftersom hon inte berättade för någon annan utan bara drog til polisen.

2018-01-30 @ 19:52:38
Postat av: jackson

Idag tyckte jag att det var så otäckt att jag knappt ville titta. Vilka rollprestationer av Rhona, Paddy och Pierce!

2018-01-30 @ 22:15:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0