Kontakt med de döda

Inskrivet torsdag 11/1 kl 20:31
 
Carly packar sin väska men hon har inte sagt vart hon ska till Marlon. Han och April tror att hon ska till en kompis i England. Bernice lämnar lite drickspengar efter möhippan och inser att Carly är på väg till Spanien.
 
Sandy fyller år så Jimmy, Rishi och Doug firar honom. Böb kommer hem med Ashley som mest ser förvirrad ut. De fikar lite och när Ashley ser sina gamla prästkläder skiner han upp. Laurel kommer hem med barnen. Hon blir förskräckt men barnen blir glada. Efter stund åker Jimmy och Bob tillbaka med Ashley till vårdhemmet.
 
Faith bestämmer sig för att anordna en seans på puben utan att fråga Chas först. Efter många om och men så får hon ändå hålla till på puben. Emma protesterar men det hjälper inte.
 
Ashley blir förtvivlad när Bob och Jimmy lämnar honom på vårdhemmet. Han har fortfarande sina prästkläder på sig. När han ska gå till sångsamlingen så ändrar han sig och går ut när en besökare är på väg in på hemmet.
 
Cain har en väska med stöldgods som han gömmer i kyrkan eftersom polisen genomsöker byn efter spår av Ashley.
 
Emma börjar bli orolig när det närmar sig seansen. Hon går till kyrkan för att be om förlåtelse av gud för att hon knuffat James från bron. Hon erkänner allt och plötsligt stängs en dörr igen. Emma rusar ut men kan inte lokalisera vem som varit i kyrkan.
 
Jimmy och Bob erkänner för Laurel att Ashley inte mådde så bra när de lämnade honom.
 
Faith håller seansen på puben. Det är fullt med folk och den första hon får kontakt med är Edna men när hon sedan får kontakt med James får Emma panik. Hon rusar fram till Faith och väser frågande om det var hon som var i kyrkan. Faith erkänner att hon hörde allt.
.

Kommentarer
Postat av: Peter H

Jag tror att Faith begår ett misstag om hon försöker utpressa Emma.

2018-01-10 @ 15:46:52
Postat av: Anders

@Peter H: Jag tänkte precis skriva detsamma! Ny ligger nog Faith pyrt till!! Undrar var Ashley har tagit vägen?

2018-01-10 @ 17:38:45
Postat av: Ylva

Vad sorgligt det är med Ashley. Vill faktiskt få ett slut på den historien. Men på ett lyckligt sätt om det nu är möjligt

2018-01-10 @ 17:41:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0