En duell som inte blev av

Hoppas att ni har haft det bra under ledigheten.
Nu var det dags igen och med två avsnitt om dagen ser det ut som.
Jag får se vad jag hinner och orkar med.
 
Inskrivet kl 19:18
 
Robert skäller ut Aaron i fängelset men Aaron förnekar att han tar droger. Tillslut måste han erkänna och berättar att han finansierar det med att hjälpa till med langningen. Robert blir så besviken över Aarons nonchalans så han går till deras hus, slår sönder massa saker, super sig full och messar Rebecca.
 
Carly pratar med April om städandet och inser att Marlon kanske har rätt, att hon är en slarver. Hon bestämmer sig för att städa upp.
 
Laurel tar med sig Jimmy, Doug och Bob för att besöka Ashley. De har piratkläder med sig och Ashley skiner upp men ser förvirrad ut. Laurel försöker tala om för honom att hon kommer att resa iväg.
 
Både Rishi och Eric flirtar med Faith men hon kan inte välja så hon säger att de får slåss om henne. Rishi och Eric går hem till Eric för ingen av dem vill förlora en vän.
 
Lisa är besviken över överraskningskvällen Zak ordnat. Han blir ledsen för att inget han gör duger. Lisa säger då att han ska sluta anstränga sig utan vara som vanligt. Hon blir nöjd när hon sedan ser att han lagat soppa, bara till sig själv.
 
Rebecca träffar Ross på puben men får bråttom därirån när Robert hör av sig. Hon kommer till bygget och när Robert säger att det är slut med Aaron kan hon inte stå emot när han gör närmanden.
 
Chas kommer hem från Prag. Hon märker direkt att något hänt så Robert berättar om Aarons knarkande. Chas blir rasande för att Robert inte sagt något tidigare. Robert försöker förklara så Chas lugnar sig.
 
Carly är på salongen hos Bernice när ett gäng tjejer i ett möhippegäng kommer in. Bernice har glömt att de bokat så hon säger åt Carly att hjälpa till. Det går så bra när Carly blir lekledare, så Bernice hinner sköta behandlingarna, så hon blir erbjuden jobb i Malaga på ett hotell som nöjeschef.
 
Rebecca är sur för att Robert inte svarar eller hör av sig. Hon dumpar Ross och söker upp Robert som ångrar det som hänt mellan dem. Rebecca hotar med att berätta för alla även om Robert ber henne låta bli för Aarons skull.
 
Robert erkänner för Chas att han legat med Rebecca. Chas blir förbannad och ger honom en örfil. Hon säger att hon haft rätt om honom hela tiden och han inte ändrat sig. Sedan söker hon upp Rebecca och skäller ut henne också.
 
Chas är hemma och tar ett glas vin när Robert kommer hem. Hon kastar ut honom och säger att hon måste berätta för Aaron om vad som hänt.

Kommentarer
Postat av: Anders

Ja du Robban.. Det där var ju inte så bra.. Tycker dock att Chas borde vänta med nyheterna tills dess att Aarons överklagan och tillhörande resultat är färdiga, för annars så kommer han nog att riva stället!

Bra att Lisa och Zac har börjat att ordentligt hitta tillbaka till varandra. Dom passar ju så bra ihop!

Hoppas INTE att Carly pyser iväg till Spanien! Ytterst få HTG:are återvänder från en arbetssejour i det landet, men om hon åker så får hon gärna ta bönstjälken med sig så att det blir plats för en intressantare person än Marlon. Kommer dock att sakna dottern! En riktig gullunge och dessutom en bra skådis för att vara så liten!

2018-01-08 @ 16:26:19
Postat av: Lena

Bönstjälken
Lite elakt men ack så roligt och passande

2018-01-08 @ 21:13:18
Postat av: Jag bara

Chas borde tänka på sina egna fylleligg istället för att döma Robert. Carly kan resa till Spanien, hon är rätt ointressant. Marlon har ju varit med länge och det är så trist när alla "gamlingar" byts ut i så snabb takt.

2018-01-09 @ 07:34:04
Postat av: Hedda

Chas är en av mina favoriter, men reagerade som "Jag bara". Chas själv har ju bl.a. haft ett hemligt förhållande med sin brorsdotters sambo.

Bernice verkar vara bra vimsig. Rätt underhållande för tillfället.

Jag saknar någon ny storyline i serien. Det är så sorgligt att se Ashley och Aaron nu.

2018-01-09 @ 08:45:42
Postat av: Peter H

Chas ställer som vanligt högre krav på alla andra än sig själv

Det vore bra om bloggerskan kunde få ordning på att man måste skriva in sitt namn på nytt efter varje inlägg trots att man kryssat i "kom ihåg mig". Detta har pågått i evigheter.

Det vore också bra om hon kunde ta bort det här nya påfundet där man måste kryssa i "jag är inte en robot". Vad är det för idioti?

2018-01-09 @ 11:48:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0