Tidsskillnad i Bristol efter Brexit

Inskrivet kl 22:26
 
Laurel är rasande på Bob och Jimmy för att de inte sagt till att Ashley mådde dåligt när de lämnade honom. Hon inser sedan att det var dumt att skälla ut dem. Precis när hon nämner att Ashley kan få ett anfall och dö där ute i ensamheten kommer Doug hem med Arthur. Arthur blir givetvis upprörd när han hör detta.
 
Faith fortsätter sin seans men Chas avslöjar henne genom att visa Ednas dagbok. Alla blir väldigt sura på Faith som försvarar sig med att hon gör allt för att samla in pengar till Sarah.
 
Harriet försöker be Cain att lamna tillbaka väskan med stulna mobilerna men han vägrar. Han säger att han gör vad som helst för sin familj. Harriet tar då väskan och rusar ut ur kyrkan och sätter sig i den nya bussen kyrkan precis köpt. Hon hotar med att åka till polisen. Cain försöker stoppa henne men hon lyssnar inte även om han hotar med att bränna ned kyrkan.
 
Emma står i mörkret och ser att Faith är ensam på en bänk i byn. Hon tar en tegelsten och går mot Faith men plötsligt kommer Harriet och råkar köra på Emma med bussen. Ambulans tillkallas och polisen kommer. De hittar väskan.
 
Bernice råkar försäga sig angående Carly så Marlon pressar henne till att säga sanningen. Han blir besviken över att Carly lämnat honom utan att säga något.
 
Liv är ledsen och orolig över att Aaron kommer att vara arg på henne när han släpps för att hon skvallrat på honom om hans droganvändande. Robert förklarar att hon gjorde helt rätt.
 
Laurel hör att Doug säger till Diane att det kanske är bäst för alla om Ashley går bort. Hon blir rasande på sin far. Ashley kommer hem med en präst som hittat honom bakom en kyrka. Laurel blir lättad men säger åt Doug att gå därifrån.
 
Harriet förhörs av polisen. När Can sedan frågar henne vad som hänt så säger hon att hon ljög och sa att hon hittat stöldgodset och var på väg till polisen med dem. (Är det något på gång mellan Harriet och Cain?)
 
Faith följer med Moira till sjukhuset för att hälsa på Emma. Emma blir ensam med Faith som säger att hon vill ha 10 000£ för att hålla tyst om vad som sagts i kyrkan. Plötsligt tappar Faith en pillerburk och Emma inser att Faith är beroende av tabletter men försöker dölja det. De båda kommer överens om att inte avslöja varann. Faith säger även att om Emma jävlas så kommer hon att dö men så länge allt är lugnt kommer alla att få fortsätta tro att James tog livet av sig.

Kommentarer
Postat av: Peter H

Klockan ringer för Emma.

2018-01-11 @ 12:29:45
Postat av: Peter H

Eller också inte. Det är ju två avsnitt nu.

Laurels självrättfärdighet i samband med Ashley börjar bli riktigt tröttsam. Hon bara måste ha någon att skylla på hela tiden.

2018-01-11 @ 13:02:05
Postat av: Alice

Åh vad trött jag är på att Emma slipper undan hela tiden. Nu har det pågått alldeles för länge. Tillbaka till ruta ett.
Tracy och David är såååå jobbiga och så larviga och så onaturliga. Jag är glad att de fick bara en kort stund. Står verkligen inte ut med dem.
Sedan tycer jag att Carly är så självisk och dum. April avgudar henne och så försvinner hon utan ord.

2018-01-11 @ 14:53:33
Postat av: Jag bara

Finns starkt trafikerade gator i storstäder som är säkrare att gå på än bygatan i Emmerdale. Oftast är väl alkohol anledningen till alla olyckor även om det inte var så idag.

2018-01-12 @ 17:08:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0