Välkommen hem!

Inskrivet lördag 20/1 kl 10:55
 
Harriet märker att Ashleys vänner har svårt att veta hur de ska göra nu när han kommit hem så hon föreslår att de ska skriva i en minnesbok om sina minnen med honom. Marlon har problem med formuleringen eftersom han inte vill påpeka att han stulit Ashleys fru en gång i tiden.
 
Victoria märker av den konstiga stämningen mellan Robert och Vanessa så hon frågar sin bror om varför. Robert svarar att han förstört en affärsuppgörelse för Rebecca.
 
Gabby tycker det är jobbigt att vara hemma och vänta på att hennes far ska dö. Bernice tröstar henne och säger att det är svårt för alla. Hon talar om att hon faktiskt varit förälskad i Ashley en gång i tiden, de har ju varit gifta och fått henne, Gabby.
 
Faith dekorerar puben inför festen. Hon flirtar med en förvånad Robert.
 
Vanessa kan inte släppa det att Pierce ljuger för Rhona även om Paddy påpekar att det kanske är Rhona som ljuger för Vanessa. Hon går in till Rhona och Pierce när de går ut och hon letar reda på hans dator. Vanessa hittar videon och ska skicka den till Pearl och Paddy via mail. Precis då kommer Pierce hem så Vanessa stänger igen laptopen och rusar in på veterinärkliniken. Pierce ser sin framtagna dator och inser vad som precis händer och han kan inte stoppa det.
 
Jai ska gå på NA-möte och han försöker få tag på Nell som inte svarar. Han går in på mötet och när han ser att hon redan sitter där så blir han glad.
 
Pearl är på puben när hon får mailet från Vanessa Hon vet inte hur  man öppnar en bilaga så Adam och Ross hjälper henne. De ser sexvideon på Rhona och Pierce. Rhona som också är på puben rusar ut, Vanessa försöker förklara sig och Pierce som precis kommer in märker uppståndelsen
 
Rhona får veta att Pierce sparat videon för att han gillar henne så mycket. Hon säger åt Vanessa att de inte är vänner längre och hon ber Pierce att lämna henne. Han försöker få henne att ändra sig men Rhona står på sig, hon vill inte vara nära honom.
 
Sarah kommer hem med Charity. Faith bjuder dem på festen på puben.
 
Robert hämtar Aaron utanför fängelset. Han förvarnar om överraskningsfesten. Allt går bra även om Aaron inte känner sig allt för bekväm men när Rebecca går fram och pratar med honom så blir han arg och rusar ut. Robert följer efter och ser att Aaron har svårt att andas. Aaron vänder sig sedan om och slår till Robert.

Kommentarer
Postat av: jackson

Vissen återkomst för Aaron. Väntat, men synd.

Vad skall Pierce hitta på för hemskheter nu? Vanessa och Rhona får nog passa sig noga.

2018-01-18 @ 13:06:46
Postat av: Ylva

Ja stackars Aaron. Tänk att han aldrig får vara lite lycklig.

Vanessa menar nog väl gentemot Rhona men det kändes lite som hon snarare stjälper än hjälper tycker jag. Fast det får vi se...

2018-01-18 @ 14:55:04
Postat av: Anders

Stackars Aaron! Onödigt av Becca att berätta om fyllehistorien då den uppenbarligen bara var ett fyllemisstag och inte egentligen betydde någonting, iaf för Robban, speciellt eftersom Aaron hade "Dumpat" Robert samma dag! Vad trodde hon att hon skulle vinna med det här? Robban kommer ju garanterat inte att vilja ha henne nu!

Bra av Rhona att skicka iväg psykopiercen! Hoppas att han håller sig borta, men det tror jag verkligen inte att han gör! Står nog snart en psykopierce med en hagelbrakare i farstun! Denna serie har ju en förkärlek till att befolka byn med allsköns mördare!

2018-01-18 @ 16:07:06
Postat av: Jennifer

Jag tror att Rhona kommer ta tillbaka Pierce, psykopat som han är så charmar han nog till sig henne igen. Riktigt äcklig är han Pierce.

2018-01-18 @ 18:06:53
Postat av: jackson

Jag tror också att Rhona, återigen, kommer att ta tillbaka Pierce. Bara man ser hans minspel när han är ensam blir man ju mörkrädd. Hu, vilken hemsking!

2018-01-18 @ 23:44:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0