Någon har glömt Davids födelsedag

Inskrivet kl 22:37
 
Belle kommer till Home Farm och upptäcker att Lachlan är tillbaka. Hon blir arg på honom för att han inte hört av sig något. Belle blir så arg på honom att hon går därifrån och säger att hon blir inte besviken om han försvinner igen.
 
Bob bjuder Brenda frukost på sängen.
 
Bernice fortsätter att spendera pengar på Dee Dee och känner sig lättad över att dottern ska åka hem om några dagar. Dee Dee däremot pratar med sin far som låter henne stanna över julen.
 
Charity är nyfiken på Tom så hon säger åt Debbie att ta med honom när det är dags för att tända julbelysningen i byn. Debbie frågar honom men han säger att han är upptagen...ända fram till jul. Hon blir besviken så han ändrar sig och lovar komma. När Debbie gått så pratar Graham med honom om att det kanske inte är så lämpligt att träffa Debbies familj.
 
Liv är irriterad över att Gerry hänger hos dem och att han tagit med sig Robert dit. Hon är orolig över att Aaron ska bli sårad igen.
 
Pete hör hur det snackas om att Ross dödat deras mamma och därför är han bortrest. Pete blir irriterad och ska försvara sin bror. Leyla kommer in och lugnar ned honom och de bestämmer att de ska ses lite senare.
 
Gerry träffar Belle och talar om för henne att det där med att Lachlan varit med ett fnask inte är sant. Hon söker upp Lachlan och de blir vänner igen.
 
Robert ska göra allt för att få träffa sin son igen så han går till Home Farm för att prata med Rebecca som vägrar att ge med sig. Chrissie däremot lovar att hon ska hjälpa honom för att hon ska göra allt för sin älskade systerson. De bestämmer att de ska ses senare på kaféet. När han kommer dit så kommer Chrissie men hon lurar honom. Rebecca åker iväg med Seb till okänd ort medan polisen arresterar Robert för bedrägeri.
 
Zak och Sam stoppar två män från kommunen som kommer och gör mätningar för det nya vägbygget.
 
Cain fyller år och får tofflor i present av Harriet. Hon frågar honom om de ska be Moira och Isaac att följa med till evenemanget med att tända julbelysningen. De åker till Bartons gård och Moira säger att han kan ju ta både Isaac och Kyle utan att hon följer med.
 
Debbie väntar på att Tom ska komma men Graham dyker upp och lämnar återbud. Han säger att Tom är sjuk och ligger hemma i feber. Debbie och barnen blir besvikna men Charity blir misstänksam och åker till hotellet där Tom bor. Hon kommer dit precis när Graham och Tom kommer ut för att möta en kvinna som kliver ur en taxi. Tom kramar om kvinnan och pussar henne på kinden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0