Får får får

Inskrivet kl 21:04
 
Leyla ska säga till Pete att hon inte är kär i honom så de träffas i Davids butik. Tracy som tror att Leyla redan berättat råkar säga sanningen. Det gör Pete ledsen och besviken men när David klagar på Petes humör får han sig en smäll rätt över näsan.
 
Lisa vill att Zak ber henne om ursäkt men när han inte gör det så tar hon in på värdshuset.
 
Rhona gör allt för att Leo ska få en annan roll än att bara vara får i julspelet som ska samla in pengar till hans nya assistent. Hon blir besviken när kvinnan som har ansvaret över julspelet sätter sin egen dotter i flera roller och sedan låter Leo provspela. Leo vill dock vara får.
 
David kollar till hur Leyla mår hemma hos henne. Hon är ledsen och plötsligt erkänner hon att hon älskar honom. Han får panik och rusar hem.
 
Liv låtsas vricka foten för att Aaron ska träffa doktor Alex men Aaron genonomskådar henne. Hon och Gerry lurar dit Alex i alla fall men Aaron säger nej igen. Trots detta så träffas de en kortare stund på kaféet senare när Alex har en ledig stund från jobbet. De kysser varann när Alex ska gå. Robert kommer in och ser detta.
 
Leyla kommer till butiken för att tala om att hon menade det hon sa. David är stressad men svarar att han älskar Tracy. Det kommer en kund så de går in i tomtens lya för att prata. Precis när David säger att han älskar henne så kommer Tracy. David får förklara att han menar platoniskt.
 
Tracy vill prata i enrum med Leyla. Hon försöker förstå hur Leyla tänker när hon säger att hon älskar sin väns man. Tracy ber Leyla att flytta från byn men det vill hon inte. Då säger Tracy att hon och David måste i så fall flytta och de tar med sig Jacob.
 
Lisa samlar alla Dingles till familjemöte för att prata om hur de ska göra med huset. Zak vill fortfarande inte ge med sig även om Lisa vill flytta och känna friheten av att inte behöva vända på slantarna hela tiden. Zak kräver en omröstning och när Lisa inte får med sig de andra går hon ut med Alfie, gråtandes.
 
Zak blir tvingad av de andra till att följa efter Lisa. Hon talar om att han inte verkar vara intresserad av att göra allt för henne som han sa när de blev ihop igen. Plötsligt ser de att Alfie ligger livlös på gräsmattan.

Kommentarer
Postat av: Jag bara

Fy vad hemskt med hunden på slutet. Det kom så nära eftersom jag hittade min hund i precis samma tillstånd, hon ligger akutopererad på djursjukhuset, var mycket nära att dö.
Sälj gården Zac, kommer inte bättre erbjudande.

2018-08-24 @ 20:34:38
Postat av: Anette

Alfie har vart med länge. :/ Dom köpte gården eller det var väl tom Paddy som betalade? När han gifte sig med Mandy 6000 pund om jag inte minns fel.
Hoppas Robert stannar i byn ..hur osympatisk han än är så är det ju ingen man stör sig på som Lachlan iaf.

2018-08-25 @ 22:18:30
Postat av: Lucy

Stackars Alfie! Hoppas att han blir bra igen, eller var han död? Jag hann inte riktigt se hur det var med den saken!

Visst var Alfie med i Aidensfield också, fast då i en annan roll?

2018-08-26 @ 23:17:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0