Elda upp bevis

Inskrivet kl 22:20
 
Pete vaknar på sjukhuset efter en alkoholförgiftning och lättare hjärnskakning. Ross är där och de båda åker hem när Pete blir utskriven.
 
Bob fyller år och vill inte fira även om Brenda försöker hitta på något. Han går sedan över till Laurel för han tycker att hon undviker honom. Laurel nekar till det utan skyller på att det är mycket att göra just nu och att hon helst hade velat slippa julen som står för dörren.
 
Victoria och Adam hälsar på hos Pete för att höra hur han mår.  Adam passar på att gömma brevet Emma skrivit. Sedan ringer han och tipsar polisen om att det finns bevis hos dem.
 
Dingles fortsätter att barrikadera vägen. Zak går runt och hostar en hel del men vägrar att gå in.
 
Cain följer med Moira till läkaren med Isaac för en rutinkoll. De får veta att Isaac har något fel på hjärtat så de får en remiss till kardiologen. Moira är övertygad om att det är hennes fel. Cain blir tvungen att överala henne att ta hand om sonen för hon tror inte att hon kan ta hand om honom.
 
När Victoria får höra vad Adam gjort så hon blir rasande. Hon går hem till Ross och lurar upp honom till sovrummet så hon kan leta i vardagsrummet och köket. Ross kommer ned och undrar vad hon gör. Victoria berättar vad Adam gjort och de båda börjar leta. Polisen kommer dit för att göra en husrannsakan men då smiter Victoria iväg.
 
Paddy och Marlon sluter upp hos Dingles för att hjälpa dem att protestera.
 
Adam söker upp Victoria men hon vill inte prata med honom. Han försöker förklara att han bara räddar sig själv men hon blir orolig för att någon oskyldig kan åka dit för mordet på Emma. Victoria tar fram brevet och eldar upp det framför ögonen på Adam.
 
Moira tar fram Hollys mobil och laddar den. Hon har letat efter tabletter för hon fick inga från läkaren. Moira ringer till knarklangaren Simon och låtsas vara en vän till Holly. Hon gör upp om att ses nästa dag.
 
 

Kommentarer
Postat av: Lucy

Hur envis får en karl vara? Skall Zac hosta sig till döds långt innan marktvisten ens har gått till domstol?? Visst är det bra med envisa karlar ibland, men någon måtta måste det väl ändå få vara!!

Undrar vad Moira skall med knarket till? Antar att hon tänkte ta det själv iom att hon rotade igenom medicinskåpet på ett ganska så desperat sätt, men det kan ju också vara så att hon vill hämnas på langaren (Hette han Simon?)

2018-08-29 @ 18:21:30
Postat av: Jennifer

Stackars Moira, blir mer och mer nedgången. Antagligen börjar hon knarka. Är det fler än jag som tycker att Lisa blivit väldigt tjock?

2018-08-29 @ 19:02:41
Postat av: Anonym

Vad spelar det för roll om Lida blivit tjockare eller smalare??

2018-09-01 @ 08:34:33
Postat av: Anonym

Lisa

2018-09-01 @ 08:35:00
Postat av: Jennifer

Det spelar absolut ingen roll. Hon är så märkbart tjockare bara, kände knappt igen henne. Trevlig kväll!

2018-09-01 @ 18:41:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0