Leende psykopats sista drag

Inskrivet kl 17:51
 
Ross berättar för Pete om vad som hände dagen Emma dog. Det visar sig att Ross varit rasande på henne efter att ha läst brevet. Han tvingar henne till viadukten och trycker upp henne mot kanten. När Emma säger att hon förlåter honom för det han tänker göra så lugnar han ned sig och säger åt henne att hon får lov att hoppa själv. Ross lämnar henne när hon står på brokanten.
 
Laurel erkänner för polisen att hon kom hem dagen Emma dog för hon var orolig för sin dotter. Hon mötte Bob utanför på gatan och de började prata om att Emma dödat Finn. Bob följer med Laurel hem för att trösta henne och det slutar med att de två hamnar i säng. (Typiskt om hon skulle vara gravid nu)
 
Polisen söker upp Bob för att han ska bekräfta Laurels historia. Han hoppas att Brenda inte får veta något men blir det rättegång så lovar han att vittna. Till Brenda säger han att polisen sökt upp honom för att han kört en oförsäkrad bil.
 
Cain som märker hur dåligt Moira mår får henne tillslut att prata. Hon berättar att hon kommit till viadukten när Emma stod på kanten och att de börjat prata. Hon hade bett Emma komma ned från kanten men när Emma efter ett tag börjar håna Moira för att inte kunna ta hand om sina barn så blir Moira förbannad och knuffar till Emma som faller ned med ett leende. Emma hade sagt tidigare att hon inte kunde ta livet av sig för hon skulle hamna i helvetet då och aldrig få återse James och Finn.
 
Harriet kommer till Moira men stannar till när hon hör att Cain ska göra allt för att Moira ska må bra igen och att de ska klara detta tillsammans. Harriet går därifrån utan att ge sig tillkänna.
 
Ross och Pete går till Emmas grav för att ta farväl och få ett avslut för att kunna gå vidare.
 
Laurel blir släppt av polisen men är fortfarande misstänkt. Hon söker upp Bob för att prata om vad som hänt. Då ser hon en bil som kör igenom byn med full fart. Laurel minns att samma sak hände dagen Emma dog. Bob säger att det är Adams bil så Laurel kontaktar polisen för att berätta om det hon plötsligt kommit ihåg.
 
Adam kommer hem till Moira för att berätta att Victoria och han bråkat för att hon tror att han kan vara skyldig till Emmas död. Moira vill då berätta för honom om vad som egentligen hände men Cain stoppar henne. Hon tänker då gå till polisen. Adam tror inte han kan åka dit för mord eftersom polisen inte har några bevis.

Kommentarer
Postat av: Lucy

Oj nu hände det mycket på samma gång!
Laurel har legat med Bob, Adam har gjort slut med Victoria, Ross har drivit Emma till ett självmord som Emma sedan lurade Moira till att hjälpa henne genomföra genom att hetsa upp Moira tills dess att hon tappade befattningen!

Bra för Moira att hon tänker gå till polisen så att hon får sinnesfrid och äntligen sätta punkt för den här historien! Antar att skådespelerskan vill ha litet ledigt ett tag utan att för den delen skrivas ut ur serien helt!

Bra avsnitt idag! Ett par av dom bästa på länge enligt mig!

2018-08-31 @ 13:58:06
Postat av: Alice

Ja, det var bra avsnitt. Önskar att det var mer sådana avsnitt vi fick se framöver och inte några tramsiga avsnitt som Bernice som måste spendera en massa pengar för att hon inte vågar säga till sin dotter att hon inte är rik. Det är så löjligt.
Blev förvånad att det var Moira. Hoppas att de hittar ett sätt så hon slipper fängelse och så kan hon och Cain bli ihop igen. Lite synd om Harriet, men Moira och Cain hör ihop.
Adam är så himla dum. Han gör bara misstag efter misstag och seden blir han sur på andra.

2018-08-31 @ 17:44:41
Postat av: olle

Tyvärr har den här serien helt spårat ur. Det finns ingen logik över huvud taget. Sakfel om släktskap hela tiden, dessutom. Jag har sett mitt sista avsnitt. Finns bättre saker att ägna sig åt...

2018-09-02 @ 19:23:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0