Jesus, vilket spektakel

Inskrivet kl :20:09
 
Paddy undersöker Alfie och upptäcker att hunden har levercancer. Han tar hjälp av Chas för att berätta för familjen. Dingles bestämmer sig efter många om och men att avliva hunden. Mitt under begravningsceremonin börjar Zak att tveka på om det är rätt att begrava hunden på gården ifall de blir tvungna att flytta. Precis då kommer Morris och han tar inte alls hänsyn till att det är en sorglig stund för familjen. När han pratar högt och ljudligt i mobiltelefonen får Lisa nog och slår till honom. Morris åker därifrån superarg. Zak är stolt över sin fru för hon har bestämt att de ska bo kvar.
 
Robert träffar Aaron på kaféet och får veta att dejten med Alex gått bra. Aaron säger att de båda måste gå vidare även om man bryr sig om varann. Robert svarar att han inte riktigt kommit så långt än.
 
David får veta att Tracy ställt ultimatum till Leyla. Han försöker sedan förklara för Leyla att han kan prata med Tracy så hon ändrar sig men Leyla tror att det kanske är bäst att hon lämnar byn. Hon pratar med Megan och de kommer överens om att Leyla ska starta upp filialen i Grekland.
 
Jacob råkar se att Leyla letar hus i Grekland så han får veta hennes planer. Han blir besviken och när de sedan går till butiken för att prata om varför Leyla vill lämna byn så råkar Pete precis komma in och höra att hon är kär i David. Han blir också besviken och skäller ut henne, sedan tar han några ölburkar och går därifrån.
 
Rhona får veta från rektor Jess att julspelet blir inställt för det är problem med lokalerna i skolan och så har flera barn blivit sjuka. Rhona gör allt för att julspelet ändå ska bli av så hon får låna kyrkans samlingssal och därefter tillsätts rollerna. Chas får spela jungfru Maria, Paddy får vara Josef och Marlon blir en åsna. Rhona får ta hand om förfriskningarna  som Marlon egentligen skulle ha haft hand om.
 
Lisa och Zak barrikaderar sig på gården. Eric känner att han måste göra något för dem speciellt efter att Morris sökt upp honom och hotat med att berätta allt för dem.
Eric ska precis åka iväg för att jävlas med Morris men då dyker Faith upp. Hon lyckas får reda på vad han ska göra så hon följer med. Faith får sitta kvar i bilen medan Eric gör inbrott hos Morris. Eric hittar Morris dator med lite bevis men precis då hör han att Morris kommer hem. Eric gömmer sig i en garderob men blir hittad för Morris har larm via mobilen så han ser allt när larmet går.
 
Eric försöker pressa Morris för att kunna ta med datorn med alla bevis, Dingles ska inte alls få så mycket som han lovat och vägen kommer att gå över gården oavsett. Då säger Morris att Eric måste akta sig för där finns även bevis på att han sett till att Dingles ska flytta. Faith som kommer in hör detta och blir rasande.

Kommentarer
Postat av: Lucy

Stackars Alfie!!!:(

Kommer att sakna honom liggandes där i Dinglesoffan!!

Nu har Eric gjort bort sig ordentligt! Faith är ingen man leker mig, för att inte tala om vad resten av Dingleklanen får reda på hur det ligger till!!

Litet otrolig historia det där med Leylas nyfunna kärlek till David! Hur snabbt gick det? 3-4 avsnitt? Antar att hon behöver lämna serien ett tag och att dem som skrev manuset var tvungna att hitta på någonting snabbt!!

2018-08-27 @ 18:56:38
Postat av: Anette

Så sogligt med Alfie. :( Blir nog Eric som får flytta. Hur mycket pengar kan man tjäna på en golfbana ens.. Debbies hus bil mm köpa ut Dingels med hus plus pengar. Måste vara annat skumt på gång.
Leila såg lite gravid ut? Eller skådisen, hon har inte lika tajta kläder längre?? Fånigt att Tracy hotar Jakes mamma med att "ta" sonen och flytta. Lamt... David är ju inte ens hans pappa.

2018-08-27 @ 19:35:31
Postat av: Jag bara

Ja logiken haltar ju en aning ibland i serien.

Tycker att historien med skolpjäsen är löjlig och inte ett dugg trovärdig. Konstigt med tanke på att de fått så många utmärkelser för sina manus, att de blir så mycket av den sorten.

2018-08-27 @ 23:29:57
Postat av: Adm

Olle, jag tog bort din kommentar för att inte avslöja vad som kommer att hända.

2018-08-28 @ 16:12:38
URL: http://Emmerdale.blogg.se
Postat av: olle

Oj!!!
Är det censur här???
Jag gissade ju bara att det var Moira som knuffade ner Emma...

2018-08-28 @ 19:39:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0