Samhällstjänst och lögner

Inskrivet måndag 5/10 kl 23:18
 
Tyvärr en kortversion, långt i efterhand.
 
Pete frågar Debbie om det inte är dags att de flyttar ihop. Debbie tvekar och svarar att hon måste tänka på saken. Det gör att Pete blir säker på att hon inte vill så han får henne till att säga "Nej" till slut.
 
Marlon ljuger för Laurel om att han fått samtal från Chas som behöver honom på jobbet så han kan lämna de som är hemma hos honom för bröllopsplanering.
I själva verket söker han upp Brenda för att prata om Aprils förtroende för Ross. När Laurel träffar Chas så får hon veta att Chas inte alls sökt Marlon.
 
Kerry drar en lögn om att göra affärer inne i stan för Bernice men i själva verket så ska hon utföra samhällstjänst. Bernice som också åker iväg ser givetvis Kerry som plockar skräp vid vägkanten.
 
Debbie försöker hålla ett öga på Ross som mår dåligt. Han är så förvirrad att han försöker kyssa henne men Debbie drar sig ur. Han vill att hon stannar hos honom men Debbie går därifrån.
 
Katie ska ta med både Gabby och Sarah till stallet för att tjejerna ska få rida. Bernice gillar inte alls att Katie gör Gabby glad. När tjejerna kommer tillbaka visar det sig att Gabby har medvetet skrämt hästen som Sarah red på så det var nära en olycka. Katie säger åt Gabby att man inte får göra så men precis då kommer Bernice för att hämta sin dotter. Givetvis tar Bernice Gabby i försvar.
 
Ross och Pete träffas. Pete kan inte förstå varför Ross är så förtvivlad över Donnas död. När Ross berättar att han älskade henne så tror Pete att det inte var så seriöst för det kan inte ha pågått så länge. Då blir Ross irriterad och berättar om vad Debbie gjort tidigare, att hon nästan kastade sig över honom efter att ha strippat en kväll och att de kysst varann idag. Pete konfronterar Debbie som erkänner att hon gjort det misstaget men att det inte betydde något och att idag var det Ross som kysste henne. Han blir väldigt besviken.
 
Andy vill göra något speciellt för Katie som fyller år nästa dag. Han köper en ring för att fria.

Kommentarer
Postat av: Amanda

Men söta lilla Ross :( han sörjer och allt han får höra är elaka kommentarer. Och låt honom få nåt som visar att Donna verkligen älskade honom! Marlon spyr jag snart på, visst man kan vara ledsen men nån måtta får det väl vara! Laurel kanske skulle gå tillbaka till Ashley....

2015-09-29 @ 19:19:02
Postat av: Stina

Ross får väl lugna sig lite pratar om hur mycket han älskade Donna, men stöter på Debbie. Han vill väl bara såra Pete.Marlon är bara för mycket

2015-09-29 @ 19:33:21
Postat av: Agneta

Jag är trött på både Marlon och Ross och på Pete också för den delen.Fattar inte varför han inte kan prata normalt utan måste väsa ur näsan hela tiden. Tröttsamt.

2015-09-29 @ 20:48:31
Postat av: Jonas

Skönt för Pete att slippa det lilla falska stycket.

Rätt händelselösa avsnitt idag, men det är rätt skönt det med.

2015-09-29 @ 22:55:32
Postat av: Jackson

Fast om Laurel går tillbaka till Ashley blir ju Harriet inte glad, så..... Dags för litet positiva händelser kanske? Staplat med arga/ledsna människor i avsnitt efter avsnitt.

2015-09-29 @ 23:33:40
Postat av: anna

ojj, de va oväntat, tror ni katie svarar ja????

jag tror harriet o ahsley blir ett par, kanske ej nu direkt, men om några veckor?? de verkar så blyga haha
hoppas också ross får veta på nåt vis att donna älskade honom, men innan hon dog sa hon ju att hon gjorde det? hon tog ju tillbaka, så varför litar han ej på det? Med vänlig hälsning anna

2015-09-30 @ 06:53:34
Postat av: anna

tror ni pete tar tillbaka Debbie??

tror ni det blir kerry o miltitärvärvarsonens far igen, glömt namnet, haha?

mkt sorg nu håller med, men blir nog mkt glädje snart, ashley o harriet blir säkert ett par, kanske flera bröllop, vetrinären o den unga? och den ungas pappa såklart, med prya, kanske Marlon o laurel, o kanske katie o andy, chas? o kanske kerry o han igen, mkt bröllop tror jag på, bebisar?? vem tror ni får nästa bebis i serien? jag tror vetrinären? tror ni laurel blir gravid? moira igen? eller vem gissar ni på?
Med vänlig hälsning anna

2015-09-30 @ 06:58:34
Postat av: sussi

Oj vad bitter Ross är,tråkigt att alla är så elak på honom t.o.m Bob, lider med honom gråter varje ggn HAN är ledsen om han bara fick en bekräftelse från Donna, brev eller något, helt klart vill han förstöra för Debbie o Pete han är så desperat efter bekräftelse. Tror att Debbie är kär i Ross men är osäker för hans kärlek är hos Donna. Marlon är jag så trött på hoppas Laurel ställer in bröllopet. Kerry (fick samhällstjänst har jag missat något avsnitt) dummare människa får man leta efter pratar om andra när hon bara viill ha Dan. Saknade Venessa o hennes 17 åring då blev det äntligen lite humor, älskar henne nu än i början då var hon gräslig, Hoppas oxå på Harriet o Ashely men ingen av dem vågar ta upp det:).

2015-09-30 @ 09:49:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0