Bröllop eller inte

Inskrivet fredag 25/9 kl 10:07
 
Cain hjälper Aaron att fly. De ska åka iväg och köpa biljett till ett ställe men i själva verket ska Aaron tillbaka till Frankrike
 
Leyla söker upp Marlon för att diskutera bröllopet eftersom de behöver betala handpenning på vissa saker. Marlon pratar med Laurel och det hör April som säger att hon sett när de eldade upp pengarna. Marlon säger att det var räkningar och gammalt papper men April är säker på att det var pengarna som var hennes. Det gör att Laurel lämnar April till Bob ett tag och hon förvarnar att April verkar förvirrad och pratar om massa konstiga saker.
 
Chas åker till gården för att anklaga Adam, det är hans fel att alla åker dit för att rädda honom.
 
Polisen kommer hem till flera i familjen Dingles för att leta efter Aaron. När de kommer till Chas så säger de att Aaron synts till där enligt vittnen men Chas fortsätter att förneka. Då tar James på sig skulden och säger att han haft kontakt med Aaron utan Chas vetskap. James får åka till stationen för förhör men blir snart släppt.
 
Adam har sökt upp Chas medan James är hos polisen. Han tycker att hon är en hycklare som låter James ta på sig skulden för att rädda henne precis som Aaron gjort för honom. Han säger att man kan inte välja hur andra vill göra och ställa upp.
 
Marlon pratar med Paddy och inser att de kanske ska skjuta på bröllopet för att detta med Donna tar upp för mycket av tankarna hos alla. Han berättar det för Laurel som håller med.
 
Bob går ut med April men när han ska köpa glass till henne går hon till Ross på verkstan. Hon fortsätter att fråga honom om han vet när mamma kommer hem. Man ser hur rörd han blir. Han säger åt henne att gå iväg och det gör hon. Bob kommer ut från affären och April är borta. De börjar leta och snart är flera i byn engagerade. Polisen tillkallas som hjälper till.
 
Rakesh son Kirin vill fortsätta träffa Vanessa men hon säger nej. Han lyckas övertala henne tillslut och hon ger honom några regler. De får inte visa sig tillsammans för ingen ska få reda på att de ses och de får inte ens titta på varann bland folk. Kirin svarar att det är ok och att hon får inte nämna åldersskillnaden.
 
April har låst in sig i en bil på verkstan och sover i den och där hittar Ross henne. Hon vill fortfarande träffa sin mamma. När han påpekar att det hon gjort när hon sovit i bilen utan att säga något till någon så hade hennes mamma inte blivit glad. April vill att han inget säger till henne och det lovar han. Hon berättar för Ross att pappa eldat upp hennes pengar.
 
Polisen pratar med Marlon och Laurel om att göra ett offentligt framträdande i tv för att hitta April. Marlon tycker att det är bra ifall det är hämnd på gång för det Donna gjort mot Gary. Precis då kommer Ross tillbaka med April. Marlon blir förbannad och säger åt Ross att hålla sig borta från hans dotter. April tittar länge på Ross när Marlon bär iväg med henne. Ross tar sin hand mot hjärtat som ett tecken åt henne.
 
Marlon vill nu gifta sig på en gång för att April ska få något annat att tänka på. Han talar om det för Laurel som inte alls gillar idén först men sedan går hon med på det ändå.
 
Paddy inser att det är Edna som är den angivit Aaron. Hennes kommentarer om brottslingar ska hållas inlåsta gör att Paddy försvarar Aaron som faktiskt tagit på sig skulden för att skydda någon annan.
 
Rhona och Paddy går ute på gatan och pratar om Marlons och Laurels bröllop. Hon vill veta varför Paddy nämnt att Marlon tvekat att gifta sig. Paddy berättar då om kyssen mellan Marlon och Donna och att det betydde mer för Marlon än han först velat erkänna. Ross står utanför sitt hus och antagligen har han hört det sista Paddy sa.
 
 

Kommentarer
Postat av: Jonas

Varför måste Laurel vara så jobbig hela tiden?

Kul att veterinären har skaffat sig lammkött. Undrar vad Rakesh kommer att tycka när han får reda på den lilla affären?

2015-09-25 @ 10:50:56
Postat av: Tobbi

Jag gillar inte poliserna i serien. De är arroganta, otrevliga och försöker bara sätta dit folk i överkant.

2015-09-25 @ 20:56:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0