Historien upprepar sig

Inskrivet torsdag 10/9 kl 00:48
 
Priya vill att Megan och Leyla anordnar bröllopet och hon vill ha förlovningsfesten på Home Farm. Megan oroar sig för vad Jai kommer att säga.
 
Gary söker upp Ross för att tala om att han vill att Ross gör ett inbrott på en nattklubb för att stjäla ett kuvert ur ett kassaskåp. Han säger att Ross får behålla pengarna som ligger i skåpet. Ross inser att det kommer att bli svårt men att han måste ställa upp. Han pratar sedan med Adam och vill ha med honom som hjälp med Adam vågar inte trots att han behöver pengar till hyran. Ross råkar då försäga sig att det är på grund av honom som Finn råkat illa ut. Adam är snabb på att pressa Ross på pengar för att inget säga till Finn. Det gör att Ross berättar allt för Finn som blir både förbannad och orolig.
 
Jai blir irriterad på Rakesh när de är på puben. Priya och Rakesh vill fira att han köpt huset av Nikhil och när Jai muttrat ett tag så blir även Rakesh irriterad. Det slutar med att Jai ska smälla till Rakesh men träffar David istället. Jai inser att det är bättre att gå därifrån så han går till salongen. Det är bara Leyla där för Megan är på möte. Leylar råkar berätta att Megan ska ordna Priyas bröllop sedan fortsätter hon att flirta med Jai genom att snacka ner honom om att han inte alls är så bra som han tror. De delar på en flaska champagne och plöstligt så kan Jai inte låta bli henne.
 
Megan kommer till puben för att träffa Jai men han är inte där. Hon går till salongen för att prata med Leyla men det är ingen där heller, tror hon. I själva verket har Jai och Leyla hört när Megan kommer så de hinner precis samla ihop sina kläder och gömma sig.
 
Harriet ser Ashely och Caroles lycka och hon ser inte glad ut så när Carole frågar henne om vad Ashley kan tänkas tycka om att göra på en semester så svarar Harriet att Ashley älskar charterresor med vad allt det innebär. Carole bokar en resa till Alicante och överraskar Ashley med den. Han blir överlycklig och tycker det ska bli spännande men först vill han ha Harriets hjälp att köpa nya kläder. Harriet försöker att slippa följa med på shoppingturen men Ashley är envis.
 
Jai har dåligt samvete för att han varit otrogen så han överdriver uppmärksamheten till Megan. När de kommer till salongen så är Leyla där. Jai försöker prata med henne men Leyla går iväg för att köpa te. Megan passar då på att förföra Jai och de har sex där på kontoret.
 
Leyla är på kaféet och pratar med Priya. Hon erkänner att hon gjort något dumt med en upptagen man. Priya frågar om Leyla har känslor för denne man och då säger Leyla att hon trodde att hon inte hade det. Precis då kommer Bernice in och säger att hon fått en hemsk syn när hon kom till salongen och såg att Jai och Megan hade sex.
 
Jai kommer hem och ser att Leyla och Priya sitter i trädgården och pratar. De planerar bröllopet. När Priya går in en stund så kommer Jai och Leyla fram till att de inte ska säga något till någon om vad som hänt, att det var ett misstag och att det inte kommer att hända igen. (Nu upprepar sig historien, Jai som är otrogen så det fattas bara att Leyla blir gravid)
 
Bernice åker till stan för att träffa fotografen. Hon har massa kläder med sig för ombyte men han säger att de lär hon inte behöva.
 
Adam som inte lyckas få jobb även om han söker börjar få ont om pengar. Han äter resterna av det som Leyla och Robbie lämnat när de ätit på puben. Robbie ger Adam förslaget om att sälja sin playstation.  Så Adam kommer till gården och hämtar sitt spel. Han har ingen lust att fika med sin mamma när hon frågar. Vanessa som är på arbetsbesök har glömt att stänga bagageluckan på sin bil så när Adam går förbi ser han hennes medicinväska. Han stjäl två flaskor ketamin.
Eftersom han inte har någon erfarenhet av drogförsäljning frågar han Pete om hjälp. Pete vägrar och då frågar han Ross som inte heller vill hjälpa honom. Då återstår det för Adam att testa drogerna själv. Han frågar om Robbie vill dela det med honom.
 
 

Kommentarer
Postat av: Hedda

Adam blir bara dummare och dummare tycker jag. Snorunge. Och Leyla & Jai? Det behövdes en halv flaska skumpa var, och vips var de redo att bedra sin sambo/affärspartner. Andy och Katie: tyckte det var roligt när Andy skämtade häromdagen att det inte finns några karlar kvar i byn som hon inte varit med. Jag har också börjat gilla Bernice och Donna & Ross!

2015-09-10 @ 09:06:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0