Bjuda med andras pengar

Inskrivet kl 23:07
 
Tracy övertalar Sam till att börja utnyttja kreditkortet. Hon hämtar ut pengar åt honom och behåller en del själv. Sedan lånar hon lite till eftersom hon är pank. Sam betalar återigen henne för att inte ta emot arbetssamtal.
 
Adam har köpt heroin som han tänker ta men Robbie skäller ut honom.
 
Cain säger åt Moira att bryta med Adam helt. Hon pratar med Debbie om saken som tycker det är ett bra sätt. Moira talar om för Adam att han inte är välkommen på gården längre och att han inte får ringa dem. När hon gått så häller Adam ut heroinet i slasken sedan ringer han Aaron.
 
Sean vill ha verkstadsjobbet för att kunna flytta ihop med Belle när hon blir fri. Han tänker inte ta värvning längre. Ali säger åt Belle att vara ärlig så inte Sean går och hoppas på något som aldrig kommer att hända. Belle ringer sedan Sean och säger att de är bara vänner.
 
Cains check till Andy saknar täckning. Han ringer någon som ska betala till honom men det kommer inte att ske förrän nästa månad.
 
Adam erbjuder sig att hjälpa Ross med inbrottet trots allt. Ross vill först inte ha hans hjälp men går med på det sedan Adam sagt att de aldrig behöver ses mer efter det
 
Marlon följer med Donna till sjukhuset. Hon får reda på att cancern spridit sig men hon vill inte ta cellgifter.
Donna får ett psykbryt och Marlon försöker trösta henne men det är inte lätt eftersom hon vet att hon snart kommer att dö. Hon vill inte att de förstör den sista tiden så April ska inte få veta något.
 
(Ledsen för att det blev lite kort idag men det var jobbigt att se sista avsnittet)

Kommentarer
Postat av: Stina

Håller med om att det är väl mycket död och sjukdom i HTG, hoppas att de inte drar ut för mycket på Donnas död. Man ändrar uppfattning om vissa personer t.ex. Ross jag börjar gilla honom, det trodde jag aldrig att jag skulle göra. Jay verkar bli mer och mer osympatisk, han borde hålla sig till Megan och Adam är förfärlig, totalt omogen. Vanessa har jag också ändrat uppfattning om hon är riktigt sympatisk numera. Katie har varit en av mina favoriter sedan hon började med häststallet, men varför blev hon ihop med Andy? Jag tror det skulle vara bra för Sean att gå in i armen, men jag skulle sakna honom i serien. Och jag håller med alla som gillar Victoria, hon har blivit en av seriens trevligaste personer.mer vänskap i serien, det är skönt att se.

2015-09-11 @ 17:18:17
Postat av: Niitta

De är ju så skickliga på just att få tittaren att ändra åsikt om karaktärerna i HTG. Cain var ju också en avskyvärd person tidigare som man inte skulle saknat ett dugg om han försvunnit. Nu är han trevlig helt plötsligt. Paddy var ganska rolig och mysig när han var gift med Mandy Dingle. Nu är han charmlös gnällspik som man undrar vad Rhona ser något i. Andy och Kate var ju gifta innan Sarah föddes, gammal kärlek rostar visst aldrig. Jag önskar att han som spelar Sean ska få lite regi där någon talar om att det finns fler sätt att uttrycka känslor än att rynka ihop pannan maximalt.

2015-09-11 @ 18:35:39
Postat av: Agneta

Det här kanske har diskuterats förut men är det någon mer som har sett "Declan" i TV-serien Safe house? Han är rätt bra där.

2015-09-11 @ 18:51:13
Postat av: Viola

ja just ja, "Declan" är väldigt bra i Safe house! Inte många kan se så bistra ut som den mannen! 😏

2015-09-11 @ 19:33:41
Postat av: Viola

...och "Hazel", Jacksons mamma, hon är med i Broadchurch.
Jösses vad de är skickliga serieskapare i UK.

2015-09-11 @ 19:36:45
Postat av: Jackson

Engelsmännen och danskarna är helt outstanding på att göra bra serier.

2015-09-11 @ 21:48:19
Postat av: ELIZA

Ja , hoppas historien med Donna får ett slut...För allas våran skull...

2015-09-13 @ 00:57:43
Postat av: Astrantia

Jai är ju helt hopplös när det gäller kvinnor, han kan visst inte låta bli att vara otrogen :-( Det lär ta hus i helvete när/om Megan får reda på Jais affär med Leyla.

2015-09-13 @ 13:07:00
Postat av: Rebecka

"Jag önskar att han som spelar Sean ska få lite regi där någon talar om att det finns fler sätt att uttrycka känslor än att rynka ihop pannan maximalt." Hahaha bästa jag läst!!

2015-09-14 @ 16:29:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0