"ta med eget ljud då"


Det sa Jimmy till Kelly när han ville åka ut med bilen och hångla lite...och hon ville inte lyssna på gubbrock. Men det blev ingen tur på landet då bröderna behövde träffas hemma för att höra en stel Tom fria till Rosemary.De hade redan bestämt att hon skulle flytta in och nu ville han visa sina barn att det var allvar. Chas slog huvudet på spiken när hon sa att Rosemary inte hade pengar att hålla Oakwell Hall i topp. Chas tyckte Rosemary var slampig med de andra ville inte hålla med riktigt... "men allt är slampigt i hans ålder" svarar hon då =)
Matthew tyckte att det enda som fattades var en svensk aupair... någon frivillig kanske?

Jamie snokade runt på kontoret men Chas upptäckte honom och sedan även Carl. Givetvis fick Jamie sparken men Chas övertalade Carl att låta honom få en chans till. Man kan ju undra varför?

Louise allt mer desperat och vill ha en man... men inte Paddy för såå desperat är inte... Hari är hos sin mamma... eller?

Alan sitter och deppar... det ser ut som om han sitter i nattskjortan på puben...

Paul fick hyreskontraktet på Victoria cottage men han får inte hålla några transvestitkonferenser där...
Kelly trodde hon skulle få flytta in med Emily och Paul, så hon planerade in ett varmbad utomhus. Emily var inte så förtjust i tanken på att tvätta sig på allmän plats... men hon behövde ju inte oroa sig eftersom huset är för litet för att låta Kelly bo där.

Kommentarer
Postat av: Sandiza Hotpants

Haha, frivillig som fan ^^

2009-06-11 @ 06:23:20
URL: http://brunettsandy.blogg.se/
Postat av: Adm

>> Sandiza

Du är inte ensam om det... =)

2009-06-11 @ 21:20:50
URL: http://emmerdale.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0