Naughty Nylons

Inskrivet lördag 9/2 kl 17:42
 
Samson får veta av Sam att Lydia har lämnat dem på grund av hon vill inte utsätta dem för oron för att hon kanske har cancer. Han säger åt sin far att prata med henne igen och när de sedan ses så lyckas Sam få fram att han inte vill vara utan henne trots att hon kanske är sjuk. Lydia och Sam blir sams igen.
 
Chas och Paddy åker till barnmorskan för att lyssna på Margaritas hjärtljud. Först hör de inget på en bra stund så Chas får panik men sedan kommer ljudet och de andas ut av lättnad.
 
Laurel råkar få veta av Brenda att Bob inte jobbar på kaféet längre men hon låtsas som om hon redan visste det. Hon konfronterar Bob när hon kommer hem och får veta att han inte ville säga något för att inte oroa henne. Bob ska iväg på en jobbintervju på Naughty Nylons där han jobbade tidigare.
 
Faith ordnar ett stort kalas för att fira Margaritas namngivning. Chas hade velat ha ett litet firande bara så det blir inte så lyckat. Chas och Paddy bestämmer sig för att skippa namnet Margarita och kalla barnet för Grace istället.
 
Joe berättar för Debbie att Priya jobbar åt honom nu istället för Graham. Debbie blir inte så glad över detta.
 
Bob går på intervjun men det går inte så bra så han får inte försäljarjobbet. Han säger dock inte det till Laurel. Hon träffar Nicola för en tjejkväll. Nicola frågar Laurel om hon ångrat sig angående förhållandet till Bob. Laurel svarar att hon funderat på det och inte vetat hur hon skulle göra. Givetvis hör Bob detta för han kommer hem precis men han smyger ut igen så han hör inte fortsättningen att hon älskar honom.
(Ska han hoppa i säng med Brenda eller någon annan nu?)
 
Rebecca försöker ta sig loss från kedjorna men lyckas inte.

Kommentarer
Postat av: Per Olsson

Gäsp...

2019-02-08 @ 17:09:02
Postat av: Jennifer

Instämmer. Graham come back.

2019-02-08 @ 18:23:24
Postat av: Jag bara

Kära Rebecka, försök att åla ur kedjan du sitter fast i. Den sitter ju bara runt midjan, du måste ha blivit lite tunnare också på din diet bestående av äpplen. Dra den nedåt!

2019-02-08 @ 21:06:24
Postat av: Lucy

Hur tänkte Lachlan? Han lämnade en påse chips och en halvlitersflaska vatten när han ursprungligen trodde att han endast skulle vara borta en tre-fyra dagar. Den mängden vatten räcker inte ens EN dag!!

Man undrar ju vad det är för några som skriver manus ibland! Totalt verklighetsfrämmande många gånger.

2019-02-09 @ 17:45:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0