Lite mer oro kan behövas

Inskrivet kl 20:42
 
Lachlan försöker övertyga Robert om att Rebecca kanske stuckit för att hon mår dåligt för hon orsakade kraschen. Han letar efter Sebs pass när gästerna är på väg att gå hem från festen men han hittar det inte. Sedan åker han till Rebecca för att slänga till henne lite ätbart för han ska vara borta i fyra dagar. Det Lachlan inte vet är att Faith ordnat så Belle får ledigt från Granny Clegg så de kan fira Lachlans födelsedag i 10 dagar.
 
Graham försöker utmana Cain men Chas stoppar dem. Då är Graham så full att han knuffar undan henne. Paddy och Cain blir rasande men Chas säger åt dem att låta bli Graham.
 
Joe får veta att Graham är full och ställer till det. Han hittar Graham utefter vägen och försöker få med honom hem men Graham är så full av raseri att han börjar misshandla Joe som sedan blir liggandes livlös på marken.
 
Sam får samtal om att Samson och Lydia är på sjukhus efter olyckan i trappan. Medan Sam och Zak väntar på Lydia som är inne hos läkaren så pratar de med Samson om hur Alice mådde innan hon dog och nu verkar Samson acceptera läget.
 
Lydia får veta att ett födelsemärke hon har på benet måste kollas för det ser inte bra ut. Hon säger inget till Sam och Samson för hon vill inte oroa dem. Hon bryter ihop när de står vid Alices grav och de nämner ordet cancer. (Varför kan inte någon få vara lite lycklig ett tag, alltid massa cancer och otrohet hela tiden)
 
Ross vill ha mer pengar ur verkstans kassa så Cain blir irriterad. Det gör att Ross lovar att han kommer att göra så de tjänar massor med pengar.
 
Robert frågar Victoria om hon vill bli hans bestman och Aaron frågar Liv om hon vill bli hans bestman och båda tjejerna tackar ja.
 
Graham ber folk i byn om ursäkt för sitt beteende under sin fylla men han minns inte vad som hänt. Megan blir orolig för honom så hon söker upp Joe för att få honom att hjälpa Graham att söka hjälp men Joe vill inte längre.
 
Sam och Zak ser att Lydia får ett sms som påminnelse om hennes läkartid hos dermatologen. När Sam frågar henne om sms:et hon fått var viktigt så svarar hon att det bara var om ett städjobb.
 
Graham bönar och ber Joe att ge honom en chans till men Joe vägrar. Han säger åt Graham att söka hjälp på den klinik han pratat om men att inte återvända när vistelsen är över. Joe vill aldrig mer se Graham.

Kommentarer
Postat av: Per Olsson

Varför är det så svårt att spela full? Skrämmande usla insatser....

2019-02-06 @ 15:18:16
Postat av: Lucy

Räcker det inte med sjukdomar och elände nu?

Klokt av Joe att sparka Graham! En person som kan bli våldsam är ingenting man vill ha i huset! Inte för att Joe är någon ängel på något sätt, men ändå...

2019-02-06 @ 18:42:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0