En dag med flera mördare

Inskrivet kl 22:39
 
Samson kontaktar Joe för att få hjälp att anordna ett välgörenhetslopp för att hedra minnet av hans mamma Alice som dog för 12 år sedan. Tidningen kontaktas och de vill göra en intervju med Sam och Samson.
Sam blir orolig och ledsen så han erkänner för Lydia att han gav Alice den dödande dosen med smärtstillande.
 
Lachlan råkar få möjlighet att passa Seb så han tar med sig barnet till Rebecca så hon får säga hej då till sin son. Rebecca vägrar utan talar bara om hur mycket hon älskar honom. Rebecca lyckas övertala Lachlan att inte döda henne utan han ska hjälpa henne försvinna utomlands.
 
Chas lurar iväg Robert och Aaron till en restaurang inne i stan för en lunch. Robert får motorstopp på samma rastplats där de kysstes första gången och nu avslöjas planerna för deras frieri som var samma tanke. De återvänder till byn mycket lyckliga då de ska gifta sig.
 
Sam berättar för Samson om hur det gick till när Alice dog. Samson kallar sin far för mördare och tror att Alice skulle ha levt om inte Sam gett henne smärtlindringen. Han blir så besviken så han springer iväg.
 
Graham börjar minnas sitt förflutna för det är årsdagen hans fru och ofödda barn dog. Han börjar supa i sin ensamhet.
 
Chas ordnar en överraskningsfest hos Aaron och Robert. Alla kommer dit för att fira förlovningen.
 
Lachlan läser Rebeccas anteckningsbok när Lydia kommer hem. Hon ser detta och plötsligt tar hon boken och säger att Robert kan titta i den för att försöka förstå var Rebecca är. Hon går till festen och lämnar anteckningarna till Robert.
 
Megan försöker få tillbaka Frank när hon ser honom ensam på puben men han verkar inte intresserad.
 
Lachlan kommer till festen för att säga hej då till Seb för han ska hälsa på Belle hos Granny Clegg. Robert som läst boken frågar vad Rebecca kan ha menat med att "hon gjorde det" som det står i boken. Lachlan svarar att det var Rebecca som orsakade olyckan.
 
Lydia som letar efter Samson kommer hem och hittar honom i trappan. Han håller boken som Alice gjort till honom, i handen. Lydia försöker förklara att Sam inte är någon mördare. Då knuffar Samson henne så hon ramlar ned för trappan och blir liggandes på golvet.
 
Graham kommer till puben något onykter. Megan blir orolig och det stör Frank. När Graham är kaxig mot Victoria går Frank fram till Graham som slår ned honom på en gång. Precis då kommer Cain in och ska lägga sig i bråket och det gillar Graham.

Kommentarer
Postat av: AnnaS

Klart att Graham hade nåt i bagaget...
Hoppas Samson inser att Sam inte mördade hans mor.
Och hoppas Rebecca klarar sig! Jag gillar henne, vill att hon ska vara kvar!

2019-02-05 @ 20:18:57
Postat av: AnnaS

Vem kommer att dricka av det förgiftade vattnet Lachlan hade i flaskan förresten?

2019-02-05 @ 22:23:48
Postat av: Per

Liv, Belle eller Robert? Vem kommer på sanningen om Lachlan? För han ska väl inte komma undan med allt detta?

2019-02-06 @ 13:27:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0