Jobb på olika sätt

Inskrivet kl 21:41
 
Sam konfronterar Lydia och får veta att hon ska göra en biopsi angående leverfläcken på foten. Han bryter ihop men lugnar sig och följer med henne till sjukhuset. När de är klara så återstår bara väntan på provsvar i ca två veckor. De bestämmer sig för att inte oroa Samson i onödan och därför ska Lydia flytta därifrån.
 
Pete upptäcker bilarna i Moiras lada och när Ross kommer så skäller han ut sin bror. Rhona som varit på gården ser Ross och följer efter honom. Hon blir besviken på både Pete och Ross men hon lovar att inget säga om bilarna.
 
Bob upptäcker att kaféet inte alls går ihop och de ligger efter med alla räkningar. Han erbjuder sig att inte jobba där längre så de sparar in en lön. Bob säger att han kan leta efter annat jobb istället.
 
Rhona väntar på att det ska komma en vikarie till veterinärkliniken. Han ska jobba istället för Paddy som ska ägna sig åt Chas och det som komma skall. Paddy säger åt vikarien att det inte behövs. Han erkänner för Rhona att han vill fortsätta jobba. Hon råder honom att prata med Chas vilket han gör och Chas är förstående och säger att han måste göra det han mår bra av.
 
Joe ser Priya i Davids butik och han erjbuder henne jobb på Home Farm som hans personliga assistent. Priya tackar ja och får i uppdrag att skriva en arbetsbeskrivning.
 
Polisen håller koll på verkstan för de har fått ett anonymt tips om att en stulen bil ska finnas där. Cain märker att de sitter i en bil ute på vägen så han frågar Ross om vad som händer. De hinner precis byta ut regskylten på bilen innan polisen knackar på. Polisen kollar upp numret och ser att det inte är en av de stulna bilarna så de går därifrån.
 
Ross säljer bilarna och övertalas till att även ta lite knark som betalning. När han kommer hem märker Rhona och Pete att han verkar glad igen och när han efter en stund kommer ner något påtänd så är han ännu gladare.
.

Kommentarer
Postat av: Per Olsson

Jag tror tittarna är mer intresserade av hur det ska gå för Lachlan än alla dessa bilar som har en förmåga att hamna i Moiras lada...

2019-02-07 @ 16:51:28
Postat av: jackson

Ja, så himla tjatigt och ointressant med dessa evinnerliga bilar. Vad tror ni om försök nummer 2 för Priya hos Joe?

2019-02-07 @ 17:35:04
Postat av: Jennifer

Priya och Joe är en cool duo men kommer sakna Graham. Ja dessa stulna bilar hela tiden....verkar vara lönsamma affärer. Blir lite tjatigt. Vad händer mellan Bob och Brenda? De verkar lite nära igen.

2019-02-07 @ 22:49:58
Postat av: Jag bara

Fattar man inte att man kan dra ut sladden när kaffemaskinen piper.

2019-02-07 @ 22:53:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0