Endast ett avsnitt idag igen

Tack Anonym för att du förvarnade om att det endast är ett avsnitt idag igen och att sändningstiden ändras nästa vecka med start kl 12:10.
 

 
Mia mår inget vidare och är deppig men Declan och Dermot försöker muntra upp henne med att erbjuda en resa tillsammans till Grekland. Mia vill inte åka eftersom hon hellre tar tag i problemet på en gång.
Ella kommer till Home Farm och Mia vill ha en förklaring av henne. Ella skyller på att hon ville bli sedd men Mia förstår inte ändå. Mia säger till sin mamma att hon aldrig mer vill se henne.
 
Amy hjälper till extra mycket på värdshuset och senare så kommer hon med en present till Val och Eric. De blir misstänksamma på henne men Amy låtsas som om det inte är något och blir irriterad över deras misstänksamhet.
 
Bartons får veta vad som hänt mellan Adam och Mia. De är inte glada men tror ändå att det inte kommer att påverka Declan och deres affärer.
 
Debbie berättar för Andy att hon och Cameron ska på semester på Jersey och att de tänkt ta med Sarah. Andy blir inte glad eftersom han flyttar snart och får då ännu mindre tid med sin dotter.
 
David får välja mellan att avveckla butiken eller städfirman och han väljer att behålla butiken. Alicia kollar till honom med jämna mellanrum så allt är ok. När han stängt för dagen och Hannah gått hem så dricker han en öl med Alicia. Plötsligt säger David att han kanske valde fel syster, sedan böjer han sig fram för att kyssa henne. Alicia blir förbannad och säger åt honom att låta bli. Sedan går hon hem till Andy, något skärrad.
 
Declan kommer hem till Bartons och säger att han låter ingen såra hans dotter ostraffat. Undrar vad han har i tanken?

Kommentarer
Postat av: Per

Det känns lite konstigt att bli kallad för Anonym när alla tackar en för hjälpen. Jag har tittat på HTG i många år men hinner varken titta på dagtid eller spela in numera utan ser bara på Play ibland. Men det går väldigt bra att hänga med ändå i den här bloggen. Tack för att den finns.

2013-03-21 @ 13:12:00
Postat av: AnnaS

Konstigt att Declan tänker straffa hela familjen för vad Adam gjorde. Han borde vara mer rationell än så i sitt handlande. Däremot kan jag förstå att han vill piska Adam ordentligt.

2013-03-21 @ 13:18:29
Postat av: Lena

Då tackar jag dig Per då:-)

2013-03-21 @ 14:52:12
Postat av: Andrea

de värsta var att de stod att tv 4 skulle vissa två avsnitt i dag på min tv infomartion och på text 4 och så var det i tisdags med och de kunde man ha hunnit men i stället vissade man repris av min stad och massor av reklam för att fylla ut tiden. fy fan för tv 4 är så jävla trött på tv 4..... som inte kan göra bra tv. Ska fan skriva till tv 4 och klaga nån mer som vill det? skriva en namnsamling ditt.

2013-03-21 @ 15:50:30
Postat av: Andrea

glömde och skriva man satt ju och väntade på att det skulle börja.

2013-03-21 @ 15:51:11
Postat av: Tina V

På sätt och vis borde ju Amy inte vara så lättstött, hon har ju faktiskt stulit från Val och Eric.
Om dom hade vetat det skulle dom nog inte precis få dåligt samvete för att dom inte litar på henne.
Hon borde berätta allt istället, så kan dom hjälpa henne.
Jag tycker att Cain kommer undan för lätt, gillar inte hans sätt mot Amy.

2013-03-21 @ 16:03:51
Postat av: ELIZA

Andrea: Tror du det hjälper? Dom gör som dom vill med oss,lååånga sommar uppehåll, och vad som retar mej mest är uppehållen typ, jul, när jag är ledig: INGA AVSNITT!!!!!!!!!Idag var David relativt nykter... Men vilket dumt djävla tilltag att försöka limma på Alicia..Ungefär som att gå på nästa,vem som helst duger...Bra att hon blev arg...Tycker också att Declan är oseriös som går på familjen Barton för vad Adam gjort...Det får han väl stå för själv...Amy,ja vad säger man...Hon borde nog lägga alla kort på bordet, deras tålamod måste ju ta slut förr eller senare..Skulle mitt i alla fall göra..

2013-03-21 @ 20:27:51
Postat av: Angelica

Andrea: Har skickat mail många gånger och klagat på hur dåliga dem är på att informera saker som gäller hem till gården. Och att dem borde hålla sig till tv4sport när det är skidskytte/curling eller annan sport. Har nog bara fått svar en gång och det var typ: "Beklagligt att du upplever det så men ibland ändras det så snabbt att vi inte hinner informera i tid" och när det kommer till tv4sport så skyller dem på att om dem bara visat allt där så hade fler blivit upprörda över det än att hem till gården uteblir.

Men är det bara jag som blir irriterad över att efter tio ofta drar över tiden med minst 5 min men att tv4 iaf väljer att ha reklam lika länge iaf? Kanske bara mina gravidhormoner som vill att allt ska vara på den tid som tablå säger haha.

Måste tillägga att jag hoppas Ella, Leyla och Alex försvinner snart. Gillar dem inte alls och dem har inte tillfört ett dyft förutom Ella med hela Adam "incidenten"

2013-03-21 @ 22:28:55
Postat av: Maria

Såg att ngn annan kommenterade här om dagen ang alla skulder och obetalda räkningar som Leyla lämnat efter sig. Förstod inte alls i början vad som hände men kom på att det var en scen för ngn månad sedan då ngn kom gav henne post (det kan ha varit hanna) och hon tog emot breven, tittade på dem och lade dem under disken eller liknande. Tror det var en hint om vad som hände.

Förstår absolut declan. Hämnd helt enkelt. Undrar vem Adam tror att han är? Tror han att declan som är en förmögen man ska acceptera att en bonndräng ligger med hans fru och hans dotter? HUr dum får man vara. Och hans patetiska påstående att han älskar Mia vet jag inte vad jag ska säga för ngt om. Declans familj känns dock väldigt oriktig. Det finns ingen kemi och farfaderns funktion förstår jag mig inte på. Ska han vara äldre och klok. Jag tycker bara han lägger näsan i blöt.

Kunde inte mia se lite mer förstörd ut? Det var såsom jag uppfattade det dagen efter att hon fått reda på att hennes pojkvän och mamma haft ihop det och hon är lika sminkad och uppiffad som vanligt. En mer normal reaktion skulle ha varit att bryta ihop och åka till psyket. Urusel skådespeleri och en klimax som uteblev.

2013-03-22 @ 00:16:38
Postat av: Anonym

Hoppas inlägget ang rika Declan och bonddrängen Adam var ironiskt menat

2013-03-22 @ 10:07:55
Postat av: Maria

Nej det var det inte.

2013-03-22 @ 13:19:39
Postat av: ELIZA

Ooops ....

2013-03-22 @ 14:42:51
Postat av: Lena

Skrämmande människosyn

2013-03-22 @ 15:45:37
Postat av: Linnéa

Maria: Var kommer pengar in i bilden? Dessutom, det finns mycket som kan hända människor utan att de blir tvungna att bli inlagd på psykiatriska kliniker.

2013-03-22 @ 16:09:39
Postat av: Maria

Alla länder är inte lika pk som Sverige. I många länder i ex Europa är det mer noga med klass, status, utbildning, kön osv. Sverige är ett extremt land där folk inte ens ska kallad kvinna och man längre. Det är inte min åsikt utan fakta. Det var inte så länge sedan det var så i Sverige.

@ visst kan det hända mkt utan att folk bli inlagda på psykiska kliniker. Du verkar dock inte förstå mitt inlägg. Jag menar att mias humör och hennes utseende inte är en normal reaktion efter att hon har fått reda på att hennes mamma legat med hennes kille bakom ryggen. Några tårar och sedan ngt timmar sedan är allt bra igen. Om en person i verkliga livet skulle bete sig så skulle det nog anses att personen hamnat i chock. En normalare reaktion skulle vara att Mia inte skulle veta vad hon skulle ta sig till. Många personer som är med om ngt liknande åker till psyket för att få kanske lugnande eller ngn att prata med. Jag har aldrig nämnt att ngn ska bli inlagd på psykiatrisk klinik, läs innantill. Senast häromdagen berättade Anders Timell att han var så utarbetad och stressad att han fick söka hjälp på psyket. Det var alltså en person som var stressad, Mia har blivit sviken av sin egen mamma och pojkvän och hennes reaktion är nästan noll.

Jag klagar inte på manuset utan skådespeleriet. Jämför med maisie, hennes reaktion när allt föll samman, laurels reaktion när hennes barn dog osv, Adam som mådde dåligt över sin läggning. Vilket skådespeleri. Och det är väl egentligen detvi vill se, bra skådespelare som uttrycker känslor. Om alla var så dåliga som mia skulle serien få läggas ned.

2013-03-22 @ 16:37:29
Postat av: Jackson

Ella är verkligen djävulskt utstuderad och en mästarinna på att ljuga och så split hos alla och envar!

2013-03-22 @ 17:06:25
Postat av: Andrea

håller med Maria. Mias skådespel är så dåligt finns fler som är dåliga, Ella med. Aaron är en av de bästa... Fast jag tycker att Masies var lite överdriven och länge med.

2013-03-23 @ 00:10:05
Postat av: Andrea

Camren är också inte så bra.

2013-03-23 @ 00:10:34
Postat av: Andrea

Alica med. Men hon har lungat ner sig lite. Stör mig så på hennes stora örhängen de är inte snyggt! och hennes kläder i dag rosa och grönt de är inte 50 tal i dag eller 60 tal.

2013-03-23 @ 00:12:54
Postat av: Andrea

Par i serien:

Liza och Zak

Val och Eric

Jai och Charity

Alex och Viktoria

Jimmy och Nicola

Moria och John

Paddy och Rhona

Debbie och Cameron

Katie och Declan är de tillsammans eller?

Alica och Andy


singlar:

Gennie

Chas

David

Nikhil

Cain

Hannah

Adam

Mia

Pearel

Betty

Sandy

Alan

Marlon

Diane

Nicky

Edna

Sam länge sen han hade någon

vilka vill ni ska bli tillsammans? och vilka passar inte ihop? jag hoppas på Gennie och Nikhil. Andy och Alica passar inte i hop för fem öre. Vill han ens vara tillsammans med henne? Debbie och Cameron också konstigt par. Med tanke på att han lämnade sin fru för Debbie så ser man ingen passion. Inga barn som är tillsammans heller med varandra till synd, har de varit något barn par. Sarah och Jake skulle kanske passa ihop?

2013-03-23 @ 00:24:08
Postat av: Kristina

Den uslaste skådespelaren är väl ändå Declans pappa! Han spelade ju i en komediserie för längesedan och där borde han ha fortsatt

2013-03-23 @ 07:37:51
Postat av: Anonym

Ja han som spelar Declans pappa funkar ju inte alls. Lite trist är det ju eftersom han var hur kul som helst i den där Irländska präst komedi-serien.
-------------------------------------------------
http://www.crazymadwriter.com/extra%20pics%205/Father%20Jack.jpg
--------------------------------------------------
feck...

2013-03-23 @ 19:33:30
Postat av: Andrea

ja, men han ska nog spela lite trist tror jag. Men han som spelar Declan är bra och blir och bättre.

2013-03-25 @ 23:45:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0