Inget HTG idag

Som sagt, inget program idag eftersom 4:an visade friidrott istället.
 
Jag återkommer senare med vad som hände igår.
 

 
Detta hände igår:
 
Katie tackade ja till middag med Declan och hon valde att de åt den på B&B:t för att synas. Val var väldigt nyfiken på dem och höll sig mer än gärna i närheten av deras bord.
 
Ella sa till Mia att Declan har en affär med Katie och att han antagligen haft det länge. Mia blev väldigt besviken på sin far och sin vän.
 
Jimmy upptäckte att Scarlett sätter in egna sparpengar i företaget eftersom annars skulle hennes företag gå i konkurs.
 
Marlon kommer hem till Laurel och de bakar cupcakes till en fest Downskadadesförening skall anordna. De har väldigt roligt tillsammans och Gabby får hjälpa till.
 
Paddy åkte till Rhona och överraskade henne. Efter flera övertalningsförsök så fick han med sig henne och Leo hem. Rhona bestämde sen att hon ska börja jobba medan Paddy är pappaledig och att Marlon tar Leo en natt i veckan i utbyte mot att han inte kommer hem till dem så ofta på övrig tid.
 
Chas får veta att Carl använt pengarna till annat men det bekommer henne inte alls. Däremot är hon orolig för Hazel som får panikattacker när hon tänker på den kommande rättegången. Chas sätter ännu mer press på Hazel genom att säga att Aarons framtid står på spel och han är beroende av hennes vittnesmål.
 
Mia är arg på sin far och skäller ut honom för att ha bedragit Ella. Declan nekar givetvis men Mia lyssnar inte. Hon tänker följa med sin mamma till Singapore.
Declan säger att han gör vad som helst för henne, till och med dumpar Katie. Mia blir glad och berättar det för Ella.
 
När Declan ska säga till Katie att de inte kan ses så går inte det så lätt eftersom han vill träffa henne. Tillslut frågar han om de kan ses i smyg i alla fall men det går inte Katie med på.
 
 
Var det allt? Har jag glömt något?

Kommentarer
Postat av: ELIZA

Blir galen på denna djävla idrott!!!!!! Nääär har idrotten flyttats för HTG???? Kollade TV 4 SPORT, gör det ni med!! Inte faaan är det sport!!!!Har fyran en sport kanal ,så SÄND sporten där då!!! Varför gör dom inte det??? Förväntade mej ett super duper spännande avsnitt där Declan inte höll igen!!! Nu är det dags att "branda" morsan! Varför ska Declan behöva hålla tillbaka sitt, för att den otäcka Ella sprider lögner? Go for it! , Declan och Katie!!! Ålders skillnad ? Vem bryr sej?.. Skönt att Rhona kom tillbaka, och att hon sa ifrån till Marlon att han inte behöver bosätta sej hos dom...Amy, skum tjej, vad kan hon ha ställt till i den familjen???....

2013-03-01 @ 18:11:50
Postat av: Andrea

tv4 startade ju till och med en ny sport kanal trots att den inte tv 4 sport är full med sport. tv 4 = pajas tv

2013-03-02 @ 00:38:03
Postat av: SoP

När började de med den här nya o i mitt tycke förbaskat fula vinjetten? :-(

2013-03-02 @ 01:09:30
URL: http://sisterofpain.blogg.se
Postat av: Maria

Tycker att mias reaktion är ytterst märklig. Hon försvarar sin nersupna mammas otrohet men när hennes pappa ska ha varit otrogen enligt samma otrogna kvinna blir Mia plötsligt upprörd. Varför? Då ska hon plötsligt flytta med sin nersupna mamma till Singapore. Det gör inte mig ngt för Mia är en urusel skådespelerska och Ella sorglig.

Jobbigt att rhona är tillbaka. Triangeln med henne och paddy och marlon är besvärande. Paddy är av naturliga skäl inte intresserad av barnet och rhona är väl inte så intressant längre. Det konstiga var att hon först pratade med paddy om hon ska komma tillbaka och marlon (som är barnets far!) får reda på det genom sitt barns mamma eventuelle pojkvän? Paddy vill inte ha rhona/ungen men har inte stake att säga det och marlon blir som vanligt överkörd. Rhona borde vara glad över marlon, många män hade stuckit sedan länge om det vore i samma situation... Men vad gör hon? Bossar med honom, sticker till sin mamma och ställer villkor hur mkt han får träffa barnet. Det är inte Marlons fel att paddy inte vill ha henne.

Har inte laurel ngt jobb? Hon har väldigt mkt tid att lägga sig i andras liv?

Tycker declan och katies scen på restaurangen var rolig. Val är ju så diskret... ;)

Är inte förvånad över att scarlets företag går dåligt, har inte riktigt förstått vad det har gått ut på. Hon och eve är ju inte ngr ekonomiska genier och vara utklädda drar inte runt ett företag.

2013-03-02 @ 01:30:58
Postat av: finländskan

Ännu en sak som hände var att Nicola kom och frågade när Jimmy ville ha Angel följande gång. Jimmy föreslog då att de alla tre skulle göra en utflykt tillsammans. Det hela verkade väldigt positivt och de var båda glada över planen.

Jag har nog uppfattat att Paddy genuint älskar Rhona och vill ha henne, men han kände sig utanför eftersom han inte är babyns pappa, och Marlon och Rhona var så intensiva med umgänget och skötseln av babyn. Jag tror nog att dendär situationen ordnar upp sig nu, Paddy verkar ju helt annorlunda nu.

Declan - Ella - Mia situationen .. ja, vad skall man säga? Hoppas att Ella flyttar till Singapore, hon är falsk och ställer bara till en massa bekymmer.

2013-03-02 @ 11:57:55
Postat av: Andrea

ja, falsk är hon. Är så trött på henne ljuger hella tiden. Declan är ju den som är ärlig. Han borde berätta för Mia vad hennes så kallade mamma har gjort.

2013-03-04 @ 15:50:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0